Evet kiz kardeslerim sizin cektiginiz platonik acilari soruyorun mesela kendini jiletlemek ne biliyim cok icki icmek gibi anlatio paylasirsaniz sevinirim
Ben 3 seneden beri içime kapandım. Geçen sene birini sevdim sadece bir bakışıyla bile hayatla doldum, mükemmel hissettim. Onu sevmeye başlamadan önce intihara fazlaca meyilli idim, mutlu olması benim için yeterli. Tek kötü yanı sigara idi galiba bende bağımlılık yapmamaması ise iyi yönüydü. Ve asıl konu onunda benden azda hoşlandığını içgüdülerim çok feci onaylıyor.
kendime zarar verecek kadar düşmedim çok şükür, ama içimde ufacık bir umutla ve "belki sever" düşüncesiyle beklerim. Bazen birşey olur onun tek bir cümlesi beni yerle bir etmeye dahi yeter, onun yanındayken birden modum düşer o da bana ne olduğunu sorar ama cevap vermem, moralimin bozanın o olduğunu kendisine nasıl söyleyebilirim ki? geceleri tavanı izlerken sessizce göz yaşı akıtmak daha iyi jilet çekmekten.
ne kadar zor olduğunu bilirim , anlıyorum seni. kendini sevmeyeceğine dair inandırmaya çalış, ben de hep işe yarar sen de ne kadar etki eder bilmiyorum ama denemeye değer
Onun egosunu tatmin etmek için onu elde etmeye uğraşamam. Sevmesi için bir şeyler yaparım elbette ama kendime zarar vermem karşılığında veya da kendime zarar verdiğim için acıyıp gelmesini istemem.
En İyi Cevaplar