Evlilik vaktinin geldiği nasıl anlaşılır diyorum...
Duygusal veya cinsel bir olgunluğa ermek gerekiyorsa bu nedir, nasıl olur mesela?
sahsim adina solim 2 yil once evliligin getirdigi sorumluluklardan korkardim bu dunyada evlenilmez yasanmaz filan die dusunuyordum simdi o sorumluluklari rahatlikla yerine getirebilcegimi dusunuyorum
Birazcık bile hoşlandığın kişinin yanında yanaklarını ve dudaklarını doyasıya öpme isteği çok fazla geliyor ama kendini tutmakta zorlanıyorsa evlenme zamanı gelmiştir..
Benim gelmiş o zaman ama daha yaşım küçük?
Evet öyleyim.. Zaten o yüzden sordum bu soruyu, ben evlenmek istiyorum ama ailem büyük ihtimalle kabul etmez ve hazır olmadığımı düşünür.
Yoo 😄
Manyağım 😄
Buradan kimseyle muhabbet etmiyorum 😄😊 ama sizinle ilgili birşey değil tabii
Ya evlenilecek insan önemli değil şu an ben evlenmeye hazırsam niye evlenemiyorum sorun bu 😒 Toplum baskısı sebebiyle bu yaşımda evlensem umutsuz vaka, boş insan.. gibi etiketlere ürün olacağım malesef ve dediğim gibi büyük ihtimal ailem de ikna olmaz. Ne yapacağım ben 😞
Yerinde olsam beni kimse tutamazdı 😄
Arizona dansına başladıysa evlenmeli
Ahahah 😄
Cevap
13Cevap
Mesele bende şu an aşırı cinsel dürtüler oluyor çünkü hiç bir ilişki felan yaşamadım artık farz oldu ama napcan iş güç yok
Yanlızlığa kapılma üşüme hissi boşluk vb duygular ağır basıyor
Ailesi tam olarak baskıyı artırdığı zaman
Ahahahah 😄
DÜz duvara tırmanmaya başlayınca
Okulu bitince, askerlik vazifesi bitince ekmeğini eline alınca , eli nasır tutmaya başlayınca büyüklerde her düğünde sen ne zaman evlencen baskılarına girip çapraz sorguya alınca bilki vakti gelmiştir
Bir kız için?
Kız ise okuyorsa okulunu bitirsin , ekmeğini eline aldığı ilk sene evlenmeli çünkü bebeği erken zamanda yapması ilerki çalışma dönemi içinde faydalı olacaktır, okumuyorsada 20 sinde evlenebilir
Bazı şeylerin eksikliğini hissederek
Yaşına bakar karar verir
azmaya basladıkmı bılkı evlenmek lazım
eve peçete dayanmıyorsa artık zamanı gelmistir
Yakın arkadaşlarının çoğunun evlenmesinden sonra.
anlamaz kendiliğinden gelişir herşey
Maddi manevi hazırlıklarını tamamladığında
Mast yetmiyorsa evlenme zamanıdır
yapacak hiçbirşeyi kalmazsa evlenir
Öyle bir vakit yok kafana gore
herseyden biktigi zaman
uymuyorsa
Duygusal hisleriyle
kanı durulunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar