Kendi evimde huzurlu değilim ve artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı

Arkadaşlar biz aile apartmanında yaşıyoruz . Aile apartmanında yaşayanlar bilirler bunun ne kadar zor olduğunu :( Çocukken bazı şeyleri çok anlamazdım ama artık anlayabilirim , ve artık abimlere ve eşlerine tahammül edemiyorum . Aynı apartmanda herkes birbirine küs . Yanlış anlaşılmasın klasik gelin görümce vakası olarak görünmesin , zira görümcelik yapacak kadar büykte değilim :) yengemlerle aramda çok yaş farkı vardır , yani ben bebekken evlenmişler , şu an 24 yaşındayım .

Herneyse ben soruna geleyim ; ben bu apartmanda nefes alamıyorum . Sürekli yaptığım her şey izleniyor , ve kolu komşuya dedikodu yapmak için malzeme arayışında iki yengem var . Abimlerden biri babama düşman babama takık , ben de babamın kızıyım diye beni de sevmez :) böyle sorunlu kişidir kendisi :) kendisi 40ın üstünde ama benimle çocuk gibi dikleşebilir . dediğim gibi aynı apartmanda yaşayan yabancı insanlar gibiyiz . kimse kimsenin kapısını çalmaz . ya da sırf mesafe koymak için bahane ararlar . mesela benim küçük yeğenlerimin dokunulmazlığı da vardır . Onlar bacak kadar boylarıyla senin karşına geçip sana küfür edebilir , ama sen yaptığı terbiyesizlikten dolayı bir tane tokat attın diye annesi bana ve aileme düşman kesilmesi için ciddi bir sebeptir :)

geçenlerde böyle bir olay oldu , küçük yeğenim bana küfür ettiği ve karşıma geçip dövecekmiş gibi üzerime yürüdüğü için bir tokat attım . tokatı atan bendim , ama yengem benimle beraber aileme de küstü :) babamı merdivenlerde gördüğünde kafasını çevirir :) böyle saçma sapan insanlarla aynı apartmanda yaşıyorum . Bununla bitse yine iyi , ama her gün kolu komşuya dedikomuda yapıyorlar . bire bin katarak anlatıp beni kötülüyorlar . Ve artık ben gerçekten çok bunaldım bu apartmanda yaşamaktan . Huzurum yok bu evde . kendimi bu evde emanet gibi hissediyorum , boğulacak gibi oluyorum . Ailem de çok mutlu değil aynı apartmanda yaşamaktan ama bir komşu ne der diye tutturmuş gidiyorlar taşınamıyoruz da :/ ben bunların içinde yaşamak istemiyorum artık :( bu apartman ve apartmanın içinde ki insanlar benim psikolojımı tam anlamıyla bozdular . Artık hiçbir şeye tahammül edemediğimi farkettim . Neyse çok uzattım biliyorum ama rahatlamak istedim bir nebze .evimde kendimi emanet gibi hissetmeden nasıl yaşayabilirim arkadaşlar , öneriniz var mı ?
Kendi evimde huzurlu değilim ve artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı