Durup dururken 'evlilik düşünmüyorum' diyen erkeğin amacı nedir?
Neden bunu vurgulama gereği duyar?
Neden bunu vurgulama gereği duyar?
Evlilik cesaret isteyen bir sey, bana sorarsan bende dusunmuyorum yani ne olursa olsun. Karsimdakine öyle bir aşkla bağli olmaliyim ki evlilik konusunu düşüneyim. Sorumluluk isteyen bir konu ve herkes buna cesaret edemez. Öyle her seyi evliliğe getiren insana da güvenmem acikcasi
İlişkiniz yavaştan ciddiye gitmeye başlamıştır yüksek ihtimalle o da ben evlilik için çok gencim kariyer yapıcam hayatımı yaşayacağım diye düşünüyordur
Hakaret olarak algılamayın ama bir erkek bir kıza böyle diyorsa
Evlilik düşünmem ben her ilişkim olan kızı sıradan geçirip terkedilir diyor yani
Evlilik düşünmeyen bir erkekle çıkmaya devam eden kızın da beklentisi Erkekle aynıdır
Yeteri kadar açık vr net değil mi zaten yerli yersiz bu mevzulari acipda beni bunaltmayin hadi Allah versin diyor daha ne desin
Cevap
78Cevap
Ciddi dusunmuyor onun hayatin da gelip gecicisin seni umutlandirmak istemiyor amaci oynasmak
Eglenmelik olduğunu bilmeni istemiştir ne kadar düşünceli bir çocuk
Bir kıza eglenmelik yakıştırmasını yapmayı pek doğru bulmuyorum yine de tesekkürler görüş için konu benimle de ilgili değil sadece "soru" yani 😂
Umitlenme konusuyor olmamiz ciddi düşüneceğimiz anlamina gelmez hayati yasamaya bakalim diyor kendileri.
Maddi durumum iyi değil anlamına getiriyordur. Azıcık cebinde parası olsun bak nasıl ciddiyeti konuşuyor...
Evlenmek istemediğini belirtiyordur. 'Çay sevmem, kahve daha iyi' demek gibi birşey.
Düşünmüyordur Da ondan. Kartları açık oynamış sana karşı ne kadar dürüstmüş
Seninle uzun dönem olacağımızı sanıyorsan yanılıyorsun.
Ona göre yani, işine gelirse demek
Ya seninle evlilik düşünmüyordur ya da gerçekten evlilik düşünmüyordur.
savsaklama, karşısndakini yalandan ikna etme, olacağından değil..
Sen neden peki durup durup evlilik konusu açıyosun? Bakın kızlar buradan söylüyorum ve uyarıyorum: erkekler, sürekli konuyu evliliğe süren kızlardan sıkılır ve zamanla soğur. Bilinçlenin istedim.
hani hiç umutlanma kalıcı deyilim çakıp gidecem demek istiyor
evlilik sorumluluk ister onun altina girmek istemiyor ya da seninle ciddi degil.
Düşünmüyo demekki. Orta yerden denilcek laf değil. İllaki yeri gelmiştir.
Boşuna hayal kurma benden uzak dur yoksa s. p bırakırım demek istemiş
Evliliği düşünmediğini karşı şahısa iletmek istemiş olabilir.
erkek arkadaşınsa gelecek için umutlanma derim dostunsa soğumuştur aşk ilişkilerinden normal
bilmem valla ben bana kalsa 40 imda evlenirim hayat guzel yaşamak lazim evlenince noliyor sanki
bence 'benden beklentin olmasın peşin peşin söylüyorum 'demek :D
Gizli gaydir akşam yatarken sınıfındaki yakışıklı erkekleri düşünüyordur.
evlilik düşünmediğini karşı tarafta ki kadının beynine sokmaktır
Açık açık sevişirim ama devamı gelmez demiş ondan hayır gelmez bence
Daha çok kızla yatma gezme tozma peşindedir o şerefsizler
Benden bisey bekleme beklenti icine girme amacim eglenmek tarzi mesaj vermis adam acikca soyluyo iste.
bence seni sevmiyordur onceden kendine yol yapiyordur
Onunla evlilik düşündüğünü hissetmiştir yer yapiyor evlilik düşünmüyorum öyle takilabiliriz diye 😊
Saçmalık ötesi bir komplekstir.
10 Yıl Sonra ;
- Darayaya rayay rayayay Çal Kekkke çaaal!
kibarca seni artık istemiyorum demektir. (nasılsa bunu kabul etmeyip yol vereceğini bildiği için )
Benimle ilgili umutlanma beklentiyede girme senlede uğraşamam demek
şuanki insanı istemiyordur aklında başka biri vardır ayrılmak için bir neden buda
Bende evlilik istemem bunuda hep belirtirim ama güzel biri çıksa karşıma neden olmasın acaba benide bu kadar ters mi anlıyorlar ya
Karsisindaki kizi evlenilcek kiz olarak gormedigi icin. bir erkek oyle dedigi anda arkaniza bakmadan kacin kizlar
Bende bunu söylerim. Nedeni ben özgürüm bana. kimse karışamaz demek sevgilim varken de söylüyordum yokken de yani mantığı bu
Ya kafası karışıktır ya da evlilik düşünmüyorum ona göre şey yap yani benle ciddi düşünme der
Benim oyle bir amacim yok. bana bisey hissediyorsan haberin olsun demektir
Bende birine demiştim sebebi ise benden uzak durmasını sağlamaktı
birden öyle içinden geçmiş olabilir her şeye bir mana yüklemeyin
Zamana bırakmak gerektiğini sölemek istemiş olabilir
Yani boşu boşuna hayaller kurma diyor. Kendini kaptırma vs.
Evlilik dşünmeyen erkek, poponu ve memeni hayal edip milyon kez rahatlamistir. net..
Yani senle olay ciddi değil sende geçmişin o güzel (!) hatıralarınà karışıp gideceksin demek istemiş
amacı durup dururken evlilik düşünmediğini söylemek bence
Nabiz yokluyor olabilir... ona gore yon verecek iliskiye
açık net senle evlenmeye değil eğlenmeye niyetliyim demek
yani sevgilisi varsa bahane bulup ayrıl başkasına gidecem diyor yani keyfime bakarım diyor...
nedeni gayet net sıkıldım yeni biriyleyim demek istiyor
hayallere dalma diye...
ama evlenmek istemiyor diye seni sevmediği anlamını çıkarma...
Evlenilecek adam değilmiş eğlenilecek adammış anlamına geliyor. Sıkıya gelemem diyor. Bugün senle yarın başkasıyla demek istemiş kısaca
Beklentiye girme mesajı veriyor.
benden umudunu kes yani senle evlenmek istemiyor basit bu
Evlenme sinyali görüp tırsmıştır.
Ben de sürekli söylüyorum. Hatta bence evlilik yasaklansın
İşte ona göre ayağını denk al
demek ki yapışmışsın oğlana.
acıkcası bosuna heveslenme dıyo
Ümitlenme der alttan alttan
Senle eğlenip eğlenip atarım haberin olsun diyo
İlgi çekmeye çalışmış işte.
prezervatif takmayi unutmustur
Bana güvenme bel bağlama demek işte