Evlenmeyi düşünmeyen erkeğe, şimdi evlenmeyi düşündüren nedir?

Kızlar uzun bir ilişkiden sonra hayatıma çoğu kişi girmiş olsada hiç bir şekilde ileri seviyede bir ilişki içine girdiğim olmadı bunu yüz yüze görüşme de dahil. Velhasıl bundan neredeyse yedi ay öncesi kadar bir erkekle tanıştım kendisi askerdeydi gelmesine iki ayı gecik bir süre vardı ilk basta öylesine olan bir konuşma farketmeden ilişkiye dönüştü ve biz altı aydır sevgiliyiz. Erkek arkadaşım otuz yaşında ve bu zaman kadar evlilik düşünmediğini söylüyor hayatına giren çıkan kadında çabası ve saklamadan benimle tanışmadan yani bir sene öncesine kadar hayatımda kimse olmadı diyor her anlamda. Sorum şu askerdeyken evlilik düşünmüyorum diyen erkek arkadaşım benimle konuşmaya başladıktan iki ay sonra benimle evlilik hayalleri kurmaya başladı. Sizce ne değişmiş olabilir? Tamam asker kafasıyla düşünülen konu çok farklı olabiliyor ama ne kadar samimi gelebilir ki ya da inandırıcı? Son olarak erkek arkadaşım anlattığı kadarıyla birinde sadık kalabilecek biri değilmiş gerek aşk gerek c*nsellik anlamında. Ama ben ne aşkından şüphe duyuyorum nede hayatında c*nsellik anlamında biri olduğundan. Ve sürekli söylediği şey sen olmasan olacak olan eski yaşantım olur. Yorumlarınızı bekliyorum..
Evlenmeyi düşünmeyen erkeğe, şimdi evlenmeyi düşündüren nedir?