Evet soru açık bir kişiyle daha önce öpüştüm sorarsa bunu ona söylemeli miyim söylememeli miyim?
Söyleme aslında bu durumlar çok karmaşık aslında dürüst doğru olmak için söylenmesi uygun ama kimi zaman bunlar kullanılan en büyük silah olur bir süre sonra seninle öpüşmek ister onunla yaptın benle neden yapmadın der ya da ileride bir sebep olur yüzüne vurur o yüzden aslında karmaşık durum kişiye göre hareket etmek gerekir
Bende tam olarak bundan korkuyorum iste ne guzel yakaladin olayi ama ne yapmam gerektigini hala bilmiyorum bir yandan durustluk bir yandan erkekler...
bir erkek kiz arkadasinin ona karsi durust olmasini ister seni gercekten seviyorsa kac kisiyle opustugun falan onun icin onemli olmamali sahsen ben bilmek isterim dunya gercekten kucuk bunu hic beklemedigin bir sekilde senden degilde baskasindan ogrenirse ne olacak sence?
ona sorsan daha once yattin mi hemen he der. opustuysen ver cevabi gitsen bence. ve o daha onceydi ondan once bu kimseyi ilgilendirmez. O daha erken gelseydi bari :D
yaw nye soruyosunuz eski sevgililerinize gecmisini.. ne sacma yaw. o da sormasin dye onune set cek. kimi baglar senin daha once ne yasadigin. HALT ETMIS.
Cevap
31Cevap
yalanı Allahdan saklayamayacaksın vicdanın rahatsa sorun yok ama yatsıya kadar demişler :) ortada kalırsan haline yanma ya da kalmazsanda elbet o adamdan saklaman kul hakkıdır ödersn
Ne kadar masum :) bu zamanda senin gibileri baş üstüne koyarlar millet ne boklar yiyo ve evliliğe gelince Rahibe oluyo söyle bence seninde icinde kalmasın oda bilsin
Gururla söyle...
Erkek: Nalan, söyle bana daha önce düdüklendin mi?
Kız : Lisedeyken bî kere Osman'a ellettim açkım o kadar
Erkek: Defol git kâhpe!
The End
Ya sen 😂😂 manyqaksın bro
sadece öpüştüysen söylemene gerek yok işgillendirme çocuğu acaba öyle şöyle mi böyle derken elinden bir kaza çıkmasın sonra =)
Bunu niye soruyor ya? Geçmişin yalnızca seni ilgilendirir. Sorarsa söyle tabi ki senin hayatın.
Söylememelisin zaten salak değildir bilir ama içinde kuruntu olmaz yinede ;)
Zaten öpüştüğünüzde ustaca davrandığını görünce anlamayacak kqdqr salk degil ya anlar 😂
Söylemesende öpüşmenden bir erkek bunu çok kolay anlar.(Hamlene gözlerine isteğine bakarak)
soylemelisin çünkü önceden olan bişey ve o zaman o yoktu biraz doğal gibi yani
söylemesen bile anlar merak etme yalandan kaçış olmaz
Hayırlı olsun. Sorarsa dürüstlük önemli bence ama sen söyleme peşinen.
Bunu sorma soruyo ise amacı farklıdır
Ciddi bişe olmadı de geçiştir
Söylemelisin. Sende onun yerinde olsan doğru söylemesini isterdin herhalde.
Söylemelisin ve yaptığın çok cirkin.
Cirkin olan nedir
Bunu sormaz herhalde 😂 Bu ne saçma bir soru la.
Dürüstlüğe önem veriyosan evet.
Veriyorum
Eger söylemeyeceksen öpüşürken acemice davran yavqş ol şehvete kapılma gözlerini kapatma bilmiyomuş gibş 😀
Bırak mazide kalanlar orda kalsın eşelemeyn
Neden yalan söyleyesin? O hiç öpüşmemiş mi😒
Sormasi terbiyesizlik
Sormaz sorarsada söyle peşin peşin geç olmadan
daha fazlasını da yaptım de.
söyleme bence çok da gerek yok
Dürüst olman gerektiğini düşünüyorum
Böyle bir soruyu sadece kızlar sorar
söyleme konuyu kapatmaya calis
Ne gerek var söylemene
Soyle ki ayrilsin senden
Söyle.