Sevgilim önceden öpüştüğümü bilirse tepkisi ne olur?

İlk sevgilimle sürekli ayrılıyorduk? Ve duygusal boşluktaydım her seferinde nedense biri çikiyordu karşima ve bende artık beni istemez deyip onu unutmak için sevgili yaptım. Ve 3 kere oldu bu. Ama sevgilimle tekrar barişiyorduk. Ben yalan söylememek adina ilk ayrıldiğimizda sevgili yaptim senden sonra dedim. Ama diğer ikisini demedim. Ve işin kötü tarafi ben 3 kişiyle de öpüştüm ve bilmiyor. Ama o zaman biz ayrılmıştık ve bu ayrılıklar 4 ay falan uzun ayrılıklardi bende artık umut yok dedyip yoluma bakıyordum ve karşima çikan teklifleri değerlendirdim. Bence aldatma değil çünkü o yoktu. Onlayken asla böyle bişey yapmam ama yoksa da yerini illaki biri alir. Biri gider biri gelir hesabi... Zaten ilki 2 ay sonraki 5 gün en sondaki de 3 gün sürdü çünkü ben sadece onu unutmak için çikiyordum ve kisa sürenler öpüşme yaşandiği içindi. Bu 3 kişide bana haftalarca yalvardiği için artık bıkip kabul etmiştim teklifleri çünkü belki sevgilim döner diye çok bekledim. Ve ayrılmamin sebebi sevgilimle barişmam asla değildi. Yani siz olsaniz napardiniz ben doğruyu demek istiyorum yalandan hoşlanmıyorum sizce tepkisi ne olur. Ayrılır mi gözünden düşer miyim nasil görünürüm onum gözünden? Lütfen objektif bakiş açisiyla tarafsız ve empati kurarak yorum yapın. Ve acil çünkü bugün diyecem🙏
Güncellemeler
+1 yıl
da 4 ay ayri kaldiğimizda birine aşik olmuş ve benden onu kıza iyi tanitmami onu övmemi hatta 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi neymiş aşik olmuşta arasi bozulmasinda açilacakmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim hatta ben olabilir dedim ben yokmuşum illaki biri yerimi alir dedim
Sevgilim önceden öpüştüğümü bilirse tepkisi ne olur?