+1 yılOnunla ayrılmışsın sonuçta söylemek zorunda değilsin. Sorarsa da gizlemek ya da söylemek senin kararın. Bu konuda yargılama hakkı yok onun. Ve şunu da eklemek isterim ki 2 kez ayrılmış biri ile uzun süreli bişey bekleme o kopmalar sürekli tekrarlanıyor. Bağ kopuyor düğümlerle dolu oluyor. Ha alıştım gittiği kadar tekrar gider beraberken iyiyiz dersin o ayrı tabi ama geleceğe dair fazla bi beklentide olma ânı yaşamak adına takıl
26 Yorumla- +1 yıl
da 4 ay ayri kaldiğimizda birine aşik olmuş ve benden onu kıza iyi tanitmami onu övmemi hatta 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi neymiş aşik olmuşta arasi bozulmasinda açilacakmiş
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
- +1 yıl
Rica ederim… kimse kimseyi geçmişi ile yargılama hakkına sahip değildir
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim hatta ben olabilir dedim ben yokmuşum illaki biri yerimi alir dedim
- +1 yıl
Bu da güzel yorum👏👏
- +1 yıl
Sanal ilişki ama
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgiyi ayrılık öldürmez. Öldürüyorsa sevgi de kalmaz barıştığın insanı sevdiğini ya da gerçek sevgiye sahip olduğunu sanmıyorum. Hakiki sevgide sadakat sevgiliye değil insanın kendisinedir. Sevgine sadık kalabilirdin gerçekten seviyorsan.
224 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Ama giden gitmiştir kafasindaydim
- +1 yıl
O da başkasina aşik olmuş ama
- +1 yıl
Dönecek diye bekliyorsun ama madem dönmeyecek diyorsan geri neden dönersin ki. Biten bitmiştir bittiği gün gitmiştir. Geri dönmek anlamsiz
- +1 yıl
Haklısın kararsızım hem istiyorum hem istemiyorum
- +1 yıl
Sence öpüştüğümü bilse ne düşünür hakkimda
- +1 yıl
Gözunde bitirir bence aranızdaki sevginin yalan olduğunu düşünür. ya da gerçek olmadığını
- +1 yıl
Sevdiğin insan onla beraberken başkasıyla olunca aldatırsa yani onsan soğur tiksinirsin
- +1 yıl
Sevdiğin dedim çünkü insan sevdiği sürece sevgisine sadakati olmalı olamiyorsa sevgi yalandır.
- +1 yıl
ya da öpüşmek çok önemsiz normal basit bir davranıştır
- +1 yıl
Öyle görüyorsan da ki bu seni çok kötü gosterir en azından benim bakış açım öyle. Sevgiyle yapılan şeylerin normal bir davranış gibi sergilenmesinden bahsediyorum yani. biraz böyle bakıp bir düşün
- +1 yıl
Diyelim ki evlisin ve kocandan bir sorun yüzünden boşandın ama seviyorsunuz. Ve kocan boşandıktan sonra biriyle beraber oluyor ve çocuğu oluyor o kişiden sonra kocan sana dönüyor ben senden vazgeçemiyorum diyor sende vazgeçemiyorsun ve evlenmek istiyorsun. Kocan da diyorki biz uzaklasmisken ben birine yakınlastim ondan çocuğum var diyecek. Sen kabul etsende o çocuğu gördükçe sevgisine olan inancın yitecek. Sen olmadan da olabiliyormuş dersin. Buda şöyle sen ona söylediğin zaman o seni her öptüğünde diyecek ki ben onu seviyorken o başkalarını öpüyordu. Belki bundan dolayı soğuyacak. Bu yüzden biten bir ilişki bitmiştir sonrasinda bir şey yasandiysa ilişki zaten hiç kalmamıştır tekrar körüklemek sadece sizi yakar ilişkinizi harlamaz. Bir kitap nasıl sonlandiysa sen nekadar farklı bakış açısıyla okuma çalışsanda sonu değişmez yine sonlanacak sona olan bakış açın değişir ama son sondur yani. Sonlanacakkk
- +1 yıl
Çok haklısın güzel yorumun için teşekkür ederim
Ama biz ayrıyken ben sevgili yaptım yani ondan bir umut bekledim ama olmadi bende unutmak istiyorum deyip sevgili yaptım. Yani onu aldatmadim o yoktu ki olsaymiş yanimda.
Yani biri giderse başkasi gelir bu normal değil mi sence de.
Ve o da birine aşik olmuş hatta kıza açilacağini ve onu kıza övmememi iyi tanitmami ve 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi. Yani ben yokken nasıl oluyorsa nasıl başkasina aşik olup saygisizca benim fikrimi aliyorsa bana tavsiye de bulun diyorsa bende o yokken yerine başkasinç alirim bu çok normal o zaman - +1 yıl
Benim basitleştirdiğim öpüşmek değil o yokken onunla ayrildiğimiz için başkasiyla sevgili olmayı ve bu sevgiliyle öpüşmeyi normal görüyorum çünkü sevgilim sonuçta
- +1 yıl
Kesinlikle normal onun yokluğunda sevgili yapman ama araya birileri girdikten sonda geri dönmek saçma ben oraya deginiyorum aslinda
- +1 yıl
Hım anladım yani o da yerimi doldurmuş ve bence biriyle ayrıldıktan sonra sevgili yapmam ve o sevgilimle öpüşmem basit olduğumu göstermez.
- +1 yıl
Yarın evlenseniz biz 5 senedir tanışıyoruz sevgiliniz diyeceksiniz ama arada giren zamanlar kişiler hesaba konmayacak lakin içinizde kalacak
- +1 yıl
Göstermez. Basitlik en azından bununla ölçülmez.
- +1 yıl
Basit olmak zor olmak çok başka bir konu bununla bir ilgisi yok
- +1 yıl
Ben geri dönmüyorum ve dönmeyi de düşünmüyorum şu an arkadaşiz ama beni sevdiğini falan diyor bende diyorum ki bu geçmişimi bilirse ne düşünür hala sevdiğini diyebilecek mi ya da arkadaş kalmak isteyecek mi? Nasıl bir izlenim bırakırım ve hakkımda ne düşünür tepkisi ne olur diyorum. Yanç ona dönmedim ve her seni seviyorum dediğinde se istemuve aslada senle olmayacam haddini bil sadece arkadaşiz yoksa ilişkimi keserim diyorum
- +1 yıl
Bilse işler değişebilir uzaklasabilir ve bu senin için bence daha doğru olur.
- +1 yıl
Evet bende bunu istiyorum tabi ki ama hakaret eder küfreder diye de uğraşmak istemiyorum direk numarayi değiştirmek istiyorum
- +1 yıl
Keyfin bilir. Hoşçakal
- +1 yıl
✋.
+1 yılbu devırde sadece opusmeyle kaldıysan pamuklara sarılacak kızsın... cok kafana takma.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya çok teşekkür ederim bu yorumun bana çok iyi geldi😊🙏
Bu tarz düşünen biriysen sende el üstünde tutulmalisin🤗
+1 yılne oluyormuş daha önce öpüştüysen? dudakların mı eskiyormuş mesela
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya bide o yoktu ki olsaymiş o giderse başkasi gelir hayat devam ediyor sonuçta giden gitmiştir kafasindaydim
- +1 yıl
sorunun detayını okumadım ama hiç kimse kimseyi kendisini tanımadan önce yaşadıkları için yargılayamaz
- +1 yıl
Umarım okuduğunda fikrin değişmez
- +1 yıl
Haklısın bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni seven her türlü sever
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim bu güzel yorum için
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
E ayrıldığın zamanda mi sevgili yaptın yoksa o dönemde konuşuyor olmanjza rağmen mi yaptın Bi de sanal ilişkiyse nasıl hepsiyle öpüştün anlamadjm O sevgili yaptığında niye senden kendisini ovmesini istemis Bu pustluk olmaz mi
110 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim sanaldi. Onla çok ayrılıyorduk bekledim umut olmayınca bende sevgili yaptim her ayrılma 2 3 ay sürüyordu bende başkasiyla çiktim ama bayağı ısrarla çevremdekiler unut falan diyordu bende unutmak için başkasiyla çiktim belki mutlu olurum diye. Sonra yine bariştik ama hiçbir zaman onlayken başkasiyla çikmadim o yokken aşkasi yerini aliyordu yani aldatma yok. İşte şimdi arkadaşiz ama son ayrılmada birine aşik olduğunu ve onu iyi tanitmami 5 yıl önce çiktiğimizi dememi istedi neymiş kızla arasi bozulmasin da kiza açilacakmiş. İşte kız onu redetti şimdi arkadaşiz beni sevdiğini diyor ben haddini bil senle asla olmam beni unut dedim her gece böyle telefonu kapattiyorum yüzüne. Yani şu an arkadaşiz sencr arkadaş kalmasina izin vermeli miyim ne kadar doğru
- +1 yıl
Ve eğer beni seviyorsa çikma ihtimalimiz varsa öpüşmeyi bilmesine gerek var mi sorsa ne demeliyim beni artık sevmez mi nasil izlenim bırakirim. E o da başkasina aşik olmuş. Bana dediğinde ben normal bişey ben yoksam yerimi başkasi alir hayat devam ediyor dedim anlayişla karşiladim kizmadim hiç hatta espriye vurdum
- +1 yıl
Aslında ona ilk ilişkiyi dedim bişey demedi ama üzüldü zamaninda bariştiğimizda sadece bir sevgilim olmuştu ayrilik sürecinde. Ya sanki seviyorum ama sevmek istemiyorum çünkü inanamiyorum ama o ciddi olduğunu falan diyor. Birde hiç anlaşamıyoruz ben kararsiz biriyim diye beni saçma sapan bir insan olarak görüyorui ve sohbet etmeyi bilmiyor mu sevmiyor mu anlamadım güzel sohbet ediyoruz sonra çok konuşuyorsun diyo ama ben sustuğumda o hiç konuşamıyor öyle kaliyoruz. Napacağimi şaşirdim
- +1 yıl
😅😅 deneyecem ama emin değilim bu kadar kolay affetmemeliyim bence
- +1 yıl
Haklısın teşekkürler çok yardımcı oldun🙏😊
Yalanla kurulan bir ilişki yerine açık sözlü bir ilişki olması gerekli. Ne yaptığını açıkca söylemelisin, seviyorsa sever sen de anlamış olursun
113 Yorumla- +1 yıl
O da 4 ay ayri kaldiğimizda birine aşik olmuş ve benden onu kıza iyi tanitmami onu övmemi hatta 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi neymiş aşik olmuşta arasi bozulmasinda açilacakmiş
- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim hatta ben olabilir dedim ben yokmuşum illaki biri yerimi alir dedim
- +1 yıl
Arkadaşiz ama sürekli seviyorum falan diyor bende haddini bil senle asla olmam beni unut dedim daha dün gece bile bunu tartişip kapattim her gün böyle
- +1 yıl
Çünkü o başkasina aşik ve o kişiye açildi kız onu redetti ve benden onu övmemi ve iyi tanitmami istedi ben bunu haledecek naptim ki bunu benden nasıl isteyebilir eski sevgili olabiliriz ama az saygı olsun onu unutmaya çalişip sevgili yapıp öptüğüm kişiler bu olaydan önce oldu biz çok ayrılıyorduk sevmeme rağmen. Ama bunu benden isteyince nefret ettim ondan artık sevmiyorum ve sevmeyecemm
- +1 yıl
Red yiyince geri dönmeye çalişiyor yüzsüz ya
- +1 yıl
Nefret ediyorum ondan 😡
- +1 yıl
Beddua etmeyecem bana sekebilir😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenden olmaz artık seninle asla uzun ilişki olmaz takılmak en iyisi seninle
11 Yorumla- +1 yıl
Neden
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gayet normal bir durum.
111 Yorumla- +1 yıl
Sence demeli miyim çünkü onu kandirmak istemiyorum yalan çok kötü bişey tepkisi ne olur
- +1 yıl
Sorulsa ne yapmalıyım
- +1 yıl
Ama bende öptüm ve 3 kişiyle öpüşme yaşadim nasil açiklarim
- +1 yıl
Yemin iç derse?
- +1 yıl
Anlamadim su mu içeyim herşeyi anlatayim😅
- +1 yıl
Ama sadece öpüşme
- +1 yıl
Peki pişmanim desem afeder mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceden yapmış olduklarını sevgilin bilmek zorunda değil. Ondan önce olmuş bir şey çünkü
115 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ama sorarsa ne demeliyim
- +1 yıl
O da 4 ay ayri kaldiğimizda birine aşik olmuş ve benden onu kıza iyi tanitmami onu övmemi hatta 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi neymiş aşik olmuşta arasi bozulmasinda açilacakmiş
Cevap sahibi+1 yılYol ver gitsin bu kişiyle olmaz kesinlikle
- +1 yıl
Peki arkadaş kalmam ne kadar doğru olur böyle biriyle
- +1 yıl
Sanal ilişki ama
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir kişiyle sağlıklı bir arkadaşlık kurulamaz. Konuşmayı bitirmelisin bence
- +1 yıl
Çok haklısın teşekkür ederim ben daha önce bitirmeye çaliştim numarami değiştirdim 4 ay hiç sormadim sonra sinavdan sonra merak ettim sordum halini hatrini
Şimdi yine numarami mi değiştireyim ne yapmaliyim konuşmayi kesmek için birde üniversite başliyor beni kötü etkiler mi bu çocuk
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Numaranı değiştirmene gerek yok konuşmak istemediğini söyle. Çok ısrarcı olursa engelleyebilirsin numaranı değiştirmeyi son çare olarak düşünebilirsin. Çok fazla düşünmemeye çalış, kafanı dağıtacak şeyle ile meşgul olmayı deneyebilirsin
- +1 yıl
Ya başka numaradan ulaşip rahatsız ederse
- +1 yıl
Çünkü daha önce yaşadim bunu
Cevap sahibi+1 yılO zaman işi garantiye almak en doğrusu. Numaranı değiştirip onu hayatından çıkarman gerek
- +1 yıl
Teşekkür ederim bir önceki tavsiyelerinde çok hoşuma gitti ❤️🤗
- +1 yıl
Dediğini yapacağım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım bundan sonra daha güzel şeyler olur hayatında🌸
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim umarım sizi böyle insanlar bulmaz hep mutlu olursunuz tüm tavsiyelerinizi uygulayacağim iyi günler dilerim 🙏🥰
+1 yılSonuçta o yokken yaşamışın bunları tepki vermesi yanlış ya o ysamis olssa
119 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
E bak oda yaşamış demek ama onunla tekrar barışmak iyi gelmez aranızda bunlar gecmisken
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen bende istemiyorum dedim
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynenn ilişkiniz sağlıklı olmaz yani
- +1 yıl
Eski sevgiliye arkadaş olunmaz
- +1 yıl
Sonuçta birşeyler yasamisin
- +1 yıl
Arkadaş kalsam nasıl olur
- +1 yıl
Sanal ilişki ama
- +1 yıl
O sana kalmış bisey
- +1 yıl
Ben eski sevgilimle arkadaş olmamm
- +1 yıl
Çok haklısın peki neden olmazsin
- +1 yıl
Hiç merak etmez misin iyi mç diye
- +1 yıl
Burdan aanlatmamm kusura bakmassanz
- +1 yıl
Eğer merak edeiceksem ya sevgilim olur ya da olmaz
- +1 yıl
Hı anladim çok haklısın
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
Konuşmak istesen tabi
+1 yılsenden ayrılırsa çokm u önemli sanki:DDD
5 dakika içinde başkasını bulacaksın yemezeler!13 Yorumla- +1 yıl
O da 4 ay ayri kaldiğimizda birine aşik olmuş ve benden onu kıza iyi tanitmami onu övmemi hatta 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi neymiş aşik olmuşta arasi bozulmasinda kıza açilacakmişBende öyle düşünüyorum teşekkür ederim hatta ben olabilir dedim ben yokmuşum illaki biri yerimi alir dedim
- +1 yıl
Sanal ilişki ama
- +1 yıl
Bulurum hayat devam ediyor biri gider biri gelir hesabi..👌😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDürüstlük önemli
15 Yorumla- +1 yıl
O da 4 ay ayri kaldiğimizda birine aşik olmuş ve benden onu kıza iyi tanitmami onu övmemi hatta 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi neymiş aşik olmuşta arasi bozulmasinda kıza açilacakmiş
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ayrı kaldığınız zaman saçma bir şey senden istemiş bence böyle birine tekrar dönme
- +1 yıl
- +1 yıl
Sanal ilişki ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlarınız kaç
14 Yorumla- +1 yıl
21 e az var
- +1 yıl
O da 4 ay ayri kaldiğimizda birine aşik olmuş ve benden onu kıza iyi tanitmami onu övmemi hatta 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi neymiş aşik olmuşta arasi bozulmasinda kıza açilacakmiş
- +1 yıl
- +1 yıl
Sanal ilişki ama
Bir şey olmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Ne dişünür hakkımda hala sever mi
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılYani öpüşme süresi ne kadardı ve nerde
167 Yorumla- +1 yıl
Onla ayrı kaldiğimizda olmuştu yani aldatma yok
- +1 yıl
Yaş kaç senin ve sadece kısa bir opusmemi geçti neredeydiniz
- +1 yıl
Sana diyorum
- +1 yıl
Biri parkta bir sinemada ve farkli kişiler ama sevgilimdi ve ayrılmiştim. Çiktim başkasıyla unutmak için
- +1 yıl
Yaş 20.5
- +1 yıl
Imm peki anlamadığım şey şu yani boyle opustugunuz de erkek nasıl öyle sakin kalabildi ki hiç mi eli oynamadı sana dokunmadı ya sen kendini nasıl tutabildin sanırım normal masum kısa bir öpüşme gecti
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Elini hiç atmadı mı oksamadi mi seni yani
- +1 yıl
Benim soruma cevap ver
- +1 yıl
Ona göre cevap vericem
- +1 yıl
Ben hayır dedim zaten kısa dedim
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok zevk almamissiniz
- +1 yıl
Sence şu an arkadaşim olan eski sevgilime demeli miyim
- +1 yıl
Çünkü sevgili olma ihtimalimiz var
- +1 yıl
Sence ne der ne düşünür ya da eski ilişkim onu ilgilendirir mi o yoktu zaten
- +1 yıl
Deme i şimdi gözünde büyütür sadece kısa bir öpüşme olduğunu düşünmez fiziğin falan güzel mi peki
- +1 yıl
Anladım en iyisi demeyeyim sağol
- +1 yıl
Fiziğim ne alaka abicim
- +1 yıl
Hic islandin mi peki opusurken
- +1 yıl
Sapık misin lan sen ne biçim sorular bunlar sg ağzimi açma
- +1 yıl
G zekalı ben tam soylicem sana yoksa ne işim olur senle
- +1 yıl
tamam sorma saçma sapan soru
- +1 yıl
Sen bilirsin ufaklık
- +1 yıl
Evet ben bilirim yol al şimdi
- +1 yıl
😎😎 nereye doğru
- +1 yıl
Çiktiğin yere doğru
- +1 yıl
Ne demek istediğimi anlamayacak kadar toysun daha çocuksun
- +1 yıl
Olabilir sende bunu dikkate alarak yorum yapmalisin
- +1 yıl
Ben ne bilim senin böyle olduğunu öpüşme falan deyince bi şeyler biliyorsun sandım
- +1 yıl
boş ver hadi bb
- +1 yıl
Deli seni
- +1 yıl
Sapık seni..
- +1 yıl
Saçmalqmq aptal düzgün konuş
- +1 yıl
Sg yaa mall
- +1 yıl
Kasiniyor musun sen?
- +1 yıl
Hayır seni kaşiyorum pis ezik abaza
- +1 yıl
Kızım sen ego mu kasiyorsun hayırdır mk kendine gel yoksa elimden bi kaza çıkacak
- +1 yıl
Sg güzel kardeşim
- +1 yıl
P*zevenk
- +1 yıl
Yazma bana
- +1 yıl
Sen bence azmissin canın y rrk istiyor
- +1 yıl
Bence sen azmişsin kaşinma daha fazla
- +1 yıl
Istegram versem bi ordan yazsana seninle bi konusucam
- +1 yıl
İşim olmaz senle sg şimdi sorumdan
- +1 yıl
A mina so ktugu mm seni
- +1 yıl
Tövbe tövbe bi gitsene oğlum ne saçmalıyorsun iki saattir
- +1 yıl
Istegram verim bi ordan yaz diyorum sana
- +1 yıl
Instagram kullanmiyorum
- +1 yıl
e nasıl yapicqz özel söyleyeceklerim vardi sana
- +1 yıl
Gerek yok
- +1 yıl
Önemli ama bilmen gerekenler var
- +1 yıl
Bana hakeret eden birinden öğrenecek hiç bişey olamaz
- +1 yıl
Hakaret değildi ki o hem hakareti sen ettin
- +1 yıl
Hakettin👌
- +1 yıl
Sende ettin bana ben durupdururken etmem
- +1 yıl
Etmedim sadece açık konuştum biraz o kadwr
- +1 yıl
Anladım kb o zaman
- +1 yıl
Sende k bakma şimdi özel konuşmamız gerek senle nasıl yaparız
- +1 yıl
Gerek yok ne gerek var anlamadım neymiş özel olan
- +1 yıl
Istegram olmuş olsaydı söylerdim
- +1 yıl
boş ver bb
- +1 yıl
Bence sen yaniyorsin ama çaktırmiyorsun
- +1 yıl
Seni nasıl engelleyebilirim
- +1 yıl
Iyi doğruyu söylüyorum diye mi elinden gelse var ya neler neler ederdim sana
- +1 yıl
Abi iyi misin?
Alt tarafi soru sordum sen nşye böyle davranıyorsun bana?
Biri anana bacina böyle yapsa hoşuna gider mi?
Bende kardeşin sayilirm - +1 yıl
Eyvallah haklısın özür dilerim
- +1 yıl
Iyi geceler
+1 yılGeçmişin sni ilgilendirir onu değil
111 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir yorum
- +1 yıl
Peki eski sevgiliyle arkadaş kalmam doğru mu
- +1 yıl
Eski sevgili ile arkadaş kalmayı doğru bulmam sonuçta yaşantı var arkadaş kalındıysa bitmemiş hikaye vardır
- +1 yıl
Arkadaşiz ama sürekli seviyorum falan diyor bende haddini bil senle asla olmam beni unut dedim daha dün gece bile bunu tartişip kapattim her gün böyle
- +1 yıl
Ozaman engelle niye uğraşıyon
- +1 yıl
Bilmiyorum ya sanki hala seviyorum 😿
- +1 yıl
O da seviyor sanki ama inanimyorum
- +1 yıl
Ozaman şans ver
- +1 yıl
Sanal zaten
- +1 yıl
Sanala güvenme pek
- +1 yıl
Haklısın ama aramizda iyi bir çekim var sanki
3 günlük insanla nasıl öpüşüyorsun
017 Yorumla- +1 yıl
O da 4 ay ayri kaldiğimizda birine aşik olmuş ve benden onu kıza iyi tanitmami onu övmemi hatta 5 yıl önce ayrildiğimizi söylememi istedi neymiş aşik olmuşta arasi bozulmasinda kıza açilacakmişBende öyle düşünüyorum teşekkür ederim hatta ben olabilir dedim ben yokmuşum illaki biri yerimi alir dedim
- +1 yıl
- +1 yıl
Sanal ilişki ama
- +1 yıl
Hayır sevgilim
- +1 yıl
Ya arkadaş kaldik ama sevgili olmak istiyor
- +1 yıl
Bana küfrederse
- +1 yıl
Çünkü ağzı bozuk biri
- +1 yıl
Tamamdır 👍😅
- +1 yıl
Ama ben küfredemiyorum küfürden rahatsız oluyorum
- +1 yıl
Bana bunlari yapan birine hangi küfrü edebilirim
- +1 yıl
Ha doğru pardon 😅👍
+1 yılsenle zaten olmazmis
132 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
gozun hep disarda hemen manita yapmissin
- +1 yıl
Evet öyleyim
- +1 yıl
kolay gelsin o zaman :)
- +1 yıl
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir kafasindaydim doğru değil mi böyle düşünmek
- +1 yıl
her şey denenip tamamen bitirdikten sonra git takıl istediğinle problem yok
- +1 yıl
Evet öyle yapıyorum
- +1 yıl
öyle yapmaya devam et
- +1 yıl
Bu arada beni affetti dün söyledim çok kızdı tartiştik sonra seni çok seviyorum sensiz yapamıyorum dedi sence beni seviyor mudur neden affetti
- +1 yıl
blmiyorum büyük ihtimalle aldatır bence
- +1 yıl
Anladım en iyisi ayrılayım değil mi sanaldan olmaz
- +1 yıl
sanaldan kastın sadece sanal olarak devam etmesi mi? öyleyse olmaz tabi
ama sanaldan düzgün kimse çıkmaz anlamındaysa saçma bence - +1 yıl
Yok o çok düzgün biri ama daha birbirimizi görmedik ya sorun çikarsa diye korkuyorum
- +1 yıl
Boşa 2 yıl vermek ne bileyim koyar bana
- +1 yıl
sorun herkesle çıkabilir belki de çok mutlu olcan nerden biliyorsun
- +1 yıl
Haklısın kafam çok karışik.
Sanki o güzellik düşkünü ama ben o kadar güzel değilsem. Kalbimin güzelliğini artık görmez diye korkuyorum. Çünkü hep kalbini sohbetini senle olan her animi sevdim diyor bensiz yapamazmiş bir saniye bile konuşmadan. Cidden acaba buluşsak kalbimin güzelliğinin yerini diş güzelliğim alir diye korkuyorum. Tabi o da abartilacak bir tip değil bende sadece sohbeti kalbini sevdim. - +1 yıl
ya bunlar bilinen sözler hep zaman gösterir her şeyi belki de kötü biridir kimse bilemez
- +1 yıl
Haklısın peki napmaliyim yeni r sayfa mi açsam yoksa devam mi edeyim
- +1 yıl
kaç yıldır konuşuyorsun çocukla? bunun kararını sen vermelisin artısıyla eksisiyle.
Benim tercihim ilk başta gerçek sosyal çevremdeki biriyle ilişki olurdu. Eğer çevrende böyle biri yoksa ilişki istiyorsan denenebilir ama karar senin daha tabi daha sonra danıştığın arkadaşların sorumlu olmamalı kötü tecrübelerinden - +1 yıl
2 yıldan fazla oldu sanki 40 yıldır tanişiyoruz ama ne bileyim buluşursak her şey yeniden başlayacak herşeyi unutacaz gibime geliyor.
Ben beni bilen görmüş tanimiş biriyle tercih ederim çünkü görse ya beğenmezse tanisa ya sevmezse olaylari olmaaz. Hani işmi şansa bırakmak istemiyorum - +1 yıl
buluşmamış olabilirsiniz ama birbirinizi görmediniz mi hiç?
- +1 yıl
Görüntülü hep konuşuyoruz sesli de
- +1 yıl
Sence napmaliyim bana yardımcı olabilir misin
- +1 yıl
Fikirlerin objektif ve sana ihtiyacım var ben duygusal düşünüyorum da mantıklı düşünmem gerekiyor
- +1 yıl
şunu yap bunu yap diyemem kusura bakma büyük sorumluluk :) madem kafan çok karışık risk alma o zaman kendi sosyal çevrenden devam et derim
- +1 yıl
Tamam o zaman çok teşekkür ederim 🙏😊
- +1 yıl
rica ederim yorumda da iyi sohbet ettik :)
- +1 yıl
Sen çok iyi geldin bana o yüzden tüm sorularıma netlik kazandırmayq çaliştim🙏😊
- +1 yıl
çokta iyi gitmiyorduk :) canın sıkılırsa sohbet etmek istersen mesaj atabilirsin
- +1 yıl
Başta senle olmaz demene rağmen iyi sonuçlarla bitirdik konuşmayı haklısın 🙃
Evet atarım teşekkür ederim her şey için 🙏😊 - +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
naber :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem