Sorumu aslında sordum. özellikle yorumlarınızı bekliyorum. şu an kendimden 6 yaş küçük birisi ile birlikteyim ne kadar mantıklı bilemiyorum ama !!! çok uyumluyuz fikir düşünce yaşam tarzımız ile.. Ben 26 o ise 20 yasında sorum yukarda cevaplarınızı beklıyorum.😊🙀😳
Erkekler neden kendınden en az 5 yaş büyük birisinden hoşlanır? Kadınlar neden kendisinden küçük erkeklerden hoşlanır?
Kendinden daha yuksegi ariyordu kadin Daha varlikli daha kulturlu daha olgun daha vasifli daha cok yaşanmişligi olani ariyordu Çunku kadin Daha çok olani istedi herzaman onun altinda ezilecegini bile bile , nasil diyorsunuz "kölelik" evet köleliye hazir olmak icin daha buyuk istiyordu.
Ama işi kalple olan bir kadin yaşa da bakmaz "Daha"larinida aramaz bence :)
Kadınlar için her zaman daha büyük erkekler ilgi çeker. Kölelik içgüdüsüdür, kendinden yaşlı, kendinden uzun, kendinden zengin adamlara efendilik sıfatını yakıştırırlar. Ancak sen kendinden ufak bir adamla birlikte olabiliyorsan, buna şapka çıkartılır. Kölelik içgüdünden kurtulmuş, hür bir birey olmuşsun. Ben de oldum olası kendimden büyük kadınlara ilgi duymuşumdur, zira geç olgunlaşıyor kadınlar..
Şahsi görüş değil, bilimsel bir durum.. Erkekler kendinden düşük, kadınlar kendinden üstün severler. Bu da erkeğin efendilik, kadınların kölelik içgüdülerinden gelir. Gönül isterdi ki kısa boylu adamların yanında uzun kadınlar, fakir adamların yanında zengin kadınlar olsun.. Ancak çok istisnai bir durumdur, her zaman denk gelemezsin..
Köle efendi ilişkisine gerek yok ki zaten, aşk ilişkisi yaşıyoruz taraflar eşit olmalı.. "Sen erkeksin hesap ödeyeceksin, sen kadınsın evinde oturacaksın" gibi bir düşünce kabul edilemez. Aynı şekilde erkek yaşlı, kadın çocuk olacak diye bir durum da olmaz, kadın da çıtır sevebilir 😬
Yaaa gercektenmi sana bir kac soru sorabilir miyim benimde sevdigim adamla aramda 8 yas var ama yasim su an 18 oda 26 ve su an ailesi ona kiz ariyor beni istemislerdi hatta oda istiodu bilmiyoum belki hala istiyordur ama ailem beni 20 yasimda veririz diyor ne yapayim
Çocuk 26 yaşında olduğu için yaşım geçiyor diye düşündüğü için seninle beklemeden evlenmek istiyordur. Eğer 2 sene de hayatında çok aman aman bir değişim olmayacaksa çocukta da ailesi de iyi insanlarsa evlen derim.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden kendınden en az 5 yaş büyük birisinden hoşlanır? Kadınlar neden kendisinden küçük erkeklerden hoşlanır?
En İyi Cevaplar