- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyleki beş yaş fark bence değil farklı değil bile onun yaş farkı yine aynı şekilde evet bir fark var ama aşırı değil 15 yaş olabilir gayet normal ama 15 yaş ve üstü bana biraz normal gelmiyor açıkçası hani yine olabilir sevebilirsin peşinden koşabilirsin olabilir ama 30 yaş büyük ya da 40 yaş büyük bir adam ile birlikte ben de olmalı açıkçası çünkü kendimi düşünüyorum beş yıl sonra adam kolunu kaldıramayacak hale gelecek ben beş yıl sonra sevgilimin altını değiştirmek istemiyorum evet erkeğin büyük olması her zaman çok iyi ama maksimum 15 adet 17 yaş.
21 Yorumla- +1 yıl
Kız 18 adam 51, bunu normal karşılayamıyorum. Kız 18 olur 30 yaşında adama vurulur ondan kime ne olabilir yani. Amca kızı ve eşi arasında 11 yaş var şimdi üçüncü çocuk yolda 😌 olabilir yani
En İyi Cevaplar
+1 yıl- Kadın ol (a) mamış olmaları: Adı üstünde genç kız diyoruz. Kendi kadınlıklarını yaşamıyorlar ki karşılarında da gerçek bir erkek istesinler. İlişkilerini baba-kız ilişkisi üstünden kuruyorlar. Oysa, kendi yaşıtlarıyla da sağlıklı kadın-erkek ilişkileri kurabilen yaşıtları var. Bu noktada da akıl yaşta değil, baştadır dediğimiz atasözümüze değinmeli. Yaş almak ile Olgunlaşmak, ne yazık ki doğru orantılı ve eş zamanlı olmayabiliyor. Kız çocuğu olarak kalmamaları gerektiğinin bilincinde olan ve bunun için direnmeyen genç kızlar, yaşıtları olan erkeklerle daha sağlıklı ilişkiler kurabiliyorlar. Kendinden yaşça çok büyük erkeklerle olmayı seçen genç kızlar, kız çocuğu olarak yaşamak isterken; yaşıtları erkeklerle olmayı seçen genç kızlar, dönüşmekte oldukları kadınlıklarını yaşamayı istiyor.
Bir kadının kız çocuğu olarak kalmak istemesinin altındaysa;
- çocukluk döneminde babalarıyla yeterince sağlıklı ilişki kuramamış olmaları (iletişimsizlik, sevgisizlik, bağımlılık düzeyinde bağlılık vb.)
- düşük öz yeterlilik
- patolojik sorunlar (fizyolojik/nörolojik)
- Evet: Görmedikleri baba şefkatini gördüklerini sanıyor olabilirler ya da bağımlılık düzeyinde o şefkate alıştıkları için bir erkekle ilişkilerini yalnızca baba-kız ilişkisi üzerinden kuruyor olabilirler. Yineleyen/Saplantılı bir seçimden söz ediyorsak... Yoksa; herkes, her şeyi, uygun koşullar oluştuğunda yapabilir. (En azından, neredeyse herkes ve neredeyse her şeyi...)
33 Yorumla- +1 yıl
Ayy😍 Paylaşır Paylaşmaz EİG almışım. Teşkür ederim🌺
- +1 yıl
Seni bekliyormuş soru :) ben teşekkür ederim♥️
- +1 yıl
❤
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ İnsanın algıları ve kültürel olarak bilinçaltında biriktirdikleri çok belirleyici oluyor. Her baba hasreti çeken kız gidip kendisinden otuz yaş büyük adam bulacak diye bi şey de yok.13 yaşımdan beri babamla görüşmüyorum bana sorsalar seveceğim erkeğin benden beş yaştan daha büyük beş yaştan daha küçük olması hoşuma gitmiyor. Tamamen algılar, karakter ve bilinçaltı kodları belirliyor. Herkesin de kendi hayatı ve sınavı. İbret alır ve geçerim açıkçası kendi adıma ben, evet. ⭐
#tubasueda 🍀🍀30 Yorumla
Görmedikleri baba şefkati olabilir. Aile içi baskıdan kurtulmak için olabilir, ki bu tür cinsler yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorlar genellikle. Ya da money money💸💸
34 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun valla..
- +1 yıl
Rica ederim ♥️🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aradaki 10 yaşa tamam derken 30 kırkı görür oldum o ne ya. Bu bir de zaafla alâkalı. Karşı tarafın zaafını zayıf tarafını gördüğü için onu bir şekilde kullanıyor. Kimsede tabii onu uyarmıyor uyarsa bile kız dik başlıysa adama inanıyor. Bu baba şefkatini de geçiyor ya çok uç bir durum.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu şarlatan kesinlikle kızın zaaflarını kullanıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgiye aç sevgisiz insanlar en küçük ilgi veya tatlı bir söz ile aradıkları sevgiyi bulduklarını sanıyorlar. Oysa o sevgi değil o maruz kaldıkları sevgisizliği bulma çabası ve o yalan dolan ilgiyi aşk sevgi sanıp kör oluyorlar. Karşılarındaki kim veya nasıl bakmaksızın büyük hatalar içine düşüyorlar
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyy ben de gördüm geçen, çok üzüldüm. Bence psikolojik bir rahatsızlık. Babasından alamadığı sevgiden dolayı olabilir, bir de kız daha yeni 18 olmuş çocuk yanii.
22 Yorumla- +1 yıl
Evet nasıl ağlamış peşinden bırakmam onu diye 🤦♀️
- +1 yıl
Çok üzücü yaa cidden
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Olgunluk , sevgi eksikliği
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bunun nedeni küçükken aile sevgisi görmemeleridir. yani kadın erkek fark etmiyor eğer küçükken annelerinden ya da aynı şekilde ailesinden bir sevgi ya da merhamet görmüyorsa genel olarak kendinden yaşça büyük erkeklerden ya da kadınlardan hoşlanabilirler. ya da psikolojik sorunları vardır çünkü 21 yaşında ki bir kız bile 35 yaşında ki abisi yaşında ki adamdan hoşlanabiliyor. ya da tamamen zaaf ile ilgili baskın erkek istedikleri için böyle bir seçim yapabiliyorlar ya da başka seçenekleri olmadığı için. tamam belirli bir yaşa kadar normal sayılır bende kendimden 4-5 yaş büyük kadınlardan hoşlanıyorum ama 10 yaş fark olursa kadın ve erkek için hangisi büyük hiç fark etmez bence o ilişki sağlıklı olmaz. ama tabi ki herkesin kendi kararıdır. yani kim nasıl seviyorsa aşıksa öyle yaşayabilir. ama 15-20 yaş fark artık bir insan için kötü olabiliyor bence.
30 Yorumla Yani bende küçüklüğüm de az çok ilgi gördüm sevdiğim kızlar oldu ama reddedildim diye gidipte benden yaşça büyük birini sevmedim asla da yapmam
Bu kızlar safın önde gideni zaten 18 yaşına basınca kendilerini özgür zannediyorlar kendi yaşıtına göre birini sevin kalbinizi seveni parasını sevdiğiniz insanı değil
Linç yersem yiyeyim bu haldeyim diye ♿ reddedildim hangi kıza sevdiğimi aşık olduğumu söylesem de beni bu halimde kimse sevmez bana bakılacak falan zannediyorlar ama ben kendi ihtiyaçlarımı görebilen biriyim bir insanı akülü sandalye de görünce o insan hep oturan bir insan sayılmıyor
Ama siz sevmeyi bilmezsiniz ki kime anlatıyorum12 Yorumla- +1 yıl
👏👏
+1 yılKızın takıntısı yok. O yaşta erkek kızı takıntı yapıp manipüle ediyor. Kızda aşık oldugunu sanarak, erkeğin sapkın duygularına hizmet ediyor. Yaş kaç olursa olsun arada 15 yaştan fazlası varsa, erkek sapkındır net.
Kuşak farkı olan bir yaş aralıgında, uyumlu olmanın imkanı yoktur.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yaşı 20 olup bir gözü toprağa bakan 58 yaşın da adama aşık olan kıza şahit oldum 😄 kızlardan her şey beklenir mezardakini bile diriltip seven kız olur hiç şaşırmam enteresanlik karşı cinsten sorulur çünkü 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü ya normal değil 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun tek sebebi küçük yaşta ilgisiz ve sevgisiz büyümüş olması kızlar genekde yaşça büyük erkeği seviyorlar çünkü onda o eksik kalan yaşanılamamış baba sevkatini ararlar karşısındaki insan yaşça olgunlaşmış , kişiliği oturmuş hayat tecrübesi olan birisi olduğu için ona o aradığı şefkati ve sevgiyi verebilecek bir kişiliğe sahiptir kızların bu adamlara duyduğu ilgi aslında aşk değil şevkat duygusudur
10 Yorumla psikolojide bunun bir sebebi varmış baba sevgisi görmeyen kızların bu şekilde tercihleri o boşluğu doldurmak amacliymis bana da mantıklı geldi açıkçası yoksa bu kadar yaş farkı ile bir erkeği tercihi etmek normal değil. sonuçta 10 yaştan da bahsedilmiyor burada 30 yaş ciddi bir rakam
10 Yorumla
+1 yılBen çok fazla yaş farkına karşıyım.. Baban yaşında adamla ne işi var böylelerinin anlam veremiyorum.. Kendi yaşıtı erkekler kalmamış mı? Çok sinirlendim bak şimdi böylelerine çok şey söylemek geliyor içimden de neyse susayım ben..
12 Yorumla- +1 yıl
Herkesin çoluğu çocuğu var ya, utanmaz adama bak. Kızı çok güzel manipüle etmiş bi de diyor ki “o ne derse o” hatta otel ayarlamış kız diyor ki “annem izin vermez” herif diyor ki “okur üfleriz, izin verir”
- +1 yıl
Ay Allah ıslah etsin bu kızlara da akıl fikir versin gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Psikolojik sorundur. Genelde çoğunluğu görmediği baba sevgisinden kaynaklıdır. Genelde maço diye hafifleştirilen kötü erkeleri seven kadınlarda psikolojik sorundan kaynaklıdır.
24 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ben maço severim ruh hastasıyım 👻
- +1 yıl
Maço erkek tanımını öğrenelim 😃
- +1 yıl
Benim tanımlamama gerek yok ama maço yazınca google de çıkanlardan 1 2 tane atayım.
Maçoluk erkeğin toplumsal veya cinsi bakımdan kadına egemen olduğu ve bu nedenle efendilik ayrıcalıkları olması gerektiği düşüncesine dayanan akım. Genelde kadınlar üzerinde erkek egemenliğini davranışlarına yansıtan erkeklere verilen isimdir. Bu görüşü savunan ve hayata geçiren insanlara maço denir.
Hem sever hem döver. Maço erkek kabadayılıkla yüzeyde güçlü görünür ama içinde eziktir bu nedenle kadını ezer.
+1 yılsevgi eksikliği demeyelim de güven eksikliğinden olabilir bu.. o yaştaki adamlar kendilerine güveniyorlar :) mesele bu
10 Yorumla
+1 yılOlgun erkek genç kızdan gençlik enerjisi alır, kız ise olgun erkek tarafından şımartılır, prenses muamelesi görür. Müge Anlıdaki olayların hepsi ise ekstrem durumlar 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Kadına bayılıyorum ya 😃
- +1 yıl
Aşkım aşkım aşkım aşkım
Başlarım sizin aşkınıza.- bir Müge Anlı atasözü 😄 - +1 yıl
Hajsjs aynen artık direkt karıcığım diyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılCehalet bana göre yarın bir gün benim de çocuğum olur büyük konuşmak istemiyorum. Etraf sapıktan geçilmiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl30-40 YAŞ Bilemedim çok ya
ben 22 o 52 falan babam yaşında oluyor
ben de büyük erkekleri beğeniyorum ama en fazla 15 yaş sınırım var bazılarına bu bile fazla geliyor ama bence değil hele de erkek yaşını belli etmiyorsa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiz boyun eğmezdik ama onlar milf göndermiş kafası galıba 😂
11 Yorumla- +1 yıl
sjsj 😃😃
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların erkeklerden daha çabuk ergenlik dönemini atlattığından, yaşıt erkekler onlara çocukça geliyor ve evet belirttiğiniz gibi eksik olan baba şefkati ve birazcık şımartılmak her kadının hoşuna gider
10 Yorumla
+1 yılKimisi olgunluğu seviyor, Kimisi hayatı oturmuş biriyle rahat sorunsuz ve düzenli hayat isteği ancak asıl sebep baba sevgisi görmeyenlerin bilinçaltı etkisinden kaynaklanıyor❗️
10 Yorumla
+1 yılGönül işi bu ota da konar….!
Büyük konuşmamak lazım!14 Yorumla- +1 yıl
Bu kesinlikle gönül işi değil
- +1 yıl
Akıl tutulması demek istediniz sanırım!
- +1 yıl
O ne öyle ya ünlem, ünlem :D
- +1 yıl
Haaa tamam 😄
+1 yılDün biraz izledim. Ağzımı bozmayayım şimdi. şarlatan herif kızı seviyormuş pislik
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen evlilik teklif etti 😒
ah buna bende soru açmıştım abiii inanamıyorum ya valla nasıl nasıl aklım almıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Deli oldum ya adamı boğasım geldi 😒😒 sübyancııı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok güven veriyor sanırım. Deneyimi, tecrübesi, bilgisi daha fazla sanıyor, olgun oturgan sanıyor. Maddi manevi bana yeter zannediyor. Evlenmeye hazırdır diye düşünüyor oyuzden öyle
10 Yorumla Çok fazla fark, yani yanlış anlaşılmasın ancak genelde paralı zengin adamlar böyle oluyor. Elbette 10 yaş civarı güzel ilişkiler oluyor ama çokta fazla yaş farkı olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşım benden 10 yaş büyük ve çok fazla şey yaşamış, çok fazla hatası olmuş o yüzden bana çok iyi davranıyor, nasıl davranacağını biliyor.. bu sebeple de çok iyi anlaşıyoruz, ileride ne olur bilemem ama benim yaşıtım erkekler çocuk gibi geliyor bana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkeğin sapıklığı kadının akılsızlığı ve baba sevgisinin eksikliği. Hiç şaşmaz bu kızların hepsi baba sevgisi görmemiştir.
20 YorumlaBana 5 yaştan fazlası da anormal geliyor. 20-30 yaş fark varsa da ya baba sevgisi eksikliğinden ya da amaç para koparmak.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Belki haklı sebepleri vardır olgun severler belki ergen olduklarından yaparlar anlayamazlar
19 Yorumla- +1 yıl
Ya kıza sağlam üflemiş sjsj
- +1 yıl
Muhtemelen umarım o noktaya gelmez.
- +1 yıl
Onlar para için de bu ne için allasen
- +1 yıl
İşte yapanlar var 🤦♀️
- +1 yıl
Maalesef 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Onlara göre daha olgun düşüncelimiymiş neymiş ondan
13 Yorumla- +1 yıl
Neymiş neymiş 😅
- +1 yıl
😁🫡 peki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılIlgi sevgili eksikliği görmediyse ikincisi seks cinsellik yaşıtları ve çoluk çocukla uğraşmak istememesi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAile içinde sevgi görmenesinden kaynaklı olgun birinden baba şefkati görünce biraz ister istemez aklı da gönlü de kayıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bazilari gercekten hayatta cok silik karakterler. Hic sevgi gormemis itilip kakilmis. Biri ilgi gisterince gozu kor oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsahiplenir falan sanıyorlar herhalde, iğrençlik..
13 Yorumla- +1 yıl
Korkunç ya gerçekten delirdim dün adamı dövesim geldi
Cevap sahibi+1 yılevet gerçekten çok korkunç, bunun gibi kaç tane var pislikler
- +1 yıl
Bi de üfürükçü Allahım ya Rabbim 😒😒
Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. kadin erkek arasinda cok yas farki olmamali, sanirim dedigin gibi baba sefkatini gormek istiyolar
10 Yorumlaben bunun olgun sevmekle alakali oldugunu dusunmuyorum tamamen cahillik
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAh bir bilsem.
Belki bende 50 60 yasina geldigim de ögrenirim bunun cevabini.
20 Yorumla Kimisi para kimisi kandirliyor kimisi çocukluk sebebi çok yani
20 Yorumla
+1 yılVarlığı bir derttt yokluğu yara olan şeyy. Yani para para para 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluk ve kadinlara saygı ve davranışı oturmuş kişiler ve tecrubede yuksek
10 Yorumla
+1 yılBiseylerin bokunu çıkarıyorlar tamam Aşkın yaşı yoktur dedikte bu nedir djcjsj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Olgunu iyi olur kızlar ne istiyor onu hisseder ve gereğini yapar
10 YorumlaParası yoksa da yersiz yurtsuz olması diye düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesinlikle normal olmayan altında psikilojik sorunlar barındıran bir durum…
10 Yorumla
+1 yılFantezi bence değişiklikler ağızlarının tatlarını bilmiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukken baba sevgisini yeteri kadar hissedememesi ve içinde ukde kalmasından kaynaklı bence
10 Yorumla
+1 yılYa babadan kaynaklı baba sevgisi açlığından ya da para 💵
10 YorumlaEn fazla 5 6 yaş büyük birinden hoşlanırım. Amcalarla dedelerle işim yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBabadan görülmemiş sevgi. neyse ki ben yeterince gördüm hatta fazlasıyla 😀
10 Yorumla Genelde etrafımda birçok gördüğüm olay tamamı olmasada bunun bir kısmı paraya dayalı
10 Yorumla
+1 yılSebebini bilmiyorum ama mide bulandırıcı.
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle 😒
- +1 yıl
🤢🤮
+1 yılBence her seyden once bu baba sevgisi eksikliginden oldugunu dusunuyorum belki bana karsı gelicek veya sacma bulucak kisiler vardır bizzat boyle dusunuyorum onları babalarının verebilcegi sefkati verebilir diye yerine koyuyorlar…
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenden bile hoşlananlar var, hatta gerçekten yaşayanlar. Herkesin zevki farklı. Yaş sadece rakamdır. Önemli olan sevgi ve saygı gerisi boş.
10 Yorumla
+1 yılBence aşkın yaşı yoktur diye düşünüyorum ben başkalarını bilmem😊
11 Yorumla- +1 yıl
Böylesi olmaz 18-51 olmaz ya Aşktan bahsetmesinler bana alakası yok
+1 yılYapılan araştırmalar, bu kişilerin ya küçük yaşta yetim kalmış kızlar ya da baba şefkati görmemiş kızlar olduğunu göstermiştir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Babalarının ilgisizliğini babası yaşındaki adamlardan gördükleri için aşık oluyorlar. Her şey aile de bitiyor o yüzden kız babaları olarak her zaman kızlarına şefkatli yaklaşıp ilgilenmeleri gerekiyor babaları.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Maddi durum, Tecrübe (birçok konuda)
Daha da oolabilir
10 YorumlaYaş farkından ziyade ilgi çekmesi karşındakini farklı görmesi ile ilgilidir. Ya da yaşıtlarından tatmin olmuş kadının farklı arayışlara girmesi olabilir
10 Yorumla
+1 yılOlgun olurlar cocuk gibi davranmazlar, ne istediğini bilirler ve nettirler bu yüzden tercih ediyorum
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum Müge anlıda 33 yaş görünce
Ben 😳13 Yorumla- +1 yıl
Kız kendini nasıl paraladı “böyle bir aşk görülmemiş dünyadaaa” sjdjs
- +1 yıl
Sorma büyücü memnun büyülenen memnun misali olmuş 😅😅
- +1 yıl
🤦♀️🤦♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onlar bebek gibi seviyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Ya defff olsunlar
- +1 yıl
ben 5 - 10 yaştan bahsediyorum ya 30 - 40 dedem olur😃😃
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem