Kız arkadaşım başka erkeklerle konuşuyor ne yapmalıyım? ?

Arkadaşlar konuyu uzatmadan konuya giriyorum benim neredeyse iki yıllık bir ilişkim var ve kız arkadaşım son bir kaç ayda baya değişti başka erkeklerle tanışmaya başladı birbirlerine snap atıyorlar konuşuyorlar falan işte o erkeklerde beni biliyor yani o kızın sevgilim olduğunu biliyor soru şu tabi ki erkek arkadaşları da olacak ama ben konuya müdahale etmeye çalıştığımda buna karışamazsın diyo iyiyken çok iyi oluyoruz ama bugüne kadar bir çok konuda tartıştık o yüzden ikimizde çok yıprandık artık hemen sinirlenip ben buyum istemiyorsan çık git diyor ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum o erkeklerle arasında bişey olmadığını sadece arkadaşça konuştuğunu extra bir durum olursa ben zaten tepkimi veririm sana gerek kalmaz ben kendim halledebilirim diyor yani seni aldatmam asla diyor beni sevdiğini söylüyor dediğim gibi iyiyken çok mutlu oluyoruz ama böyle durumlarda moralim bozulduğunda bana sinirleniyor araya hemen mesafe koyup uzak davranıyor bana ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir yardımcı olun lütfen onu kaybetmek istemiyorum ilklerimin hepsini nerdeyse onunla yaşadım oda benle yaşadı beni sevdiğini biliyorum hissettiriyor bana beraberken ama işte ufak bir olayda sen benim hayatıma karışamazsın diyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Kız arkadaşım başka erkeklerle konuşuyor ne yapmalıyım? ?