Arkadaşlar konuyu uzatmadan konuya giriyorum benim neredeyse iki yıllık bir ilişkim var ve kız arkadaşım son bir kaç ayda baya değişti başka erkeklerle tanışmaya başladı birbirlerine snap atıyorlar konuşuyorlar falan işte o erkeklerde beni biliyor yani o kızın sevgilim olduğunu biliyor soru şu tabi ki erkek arkadaşları da olacak ama ben konuya müdahale etmeye çalıştığımda buna karışamazsın diyo iyiyken çok iyi oluyoruz ama bugüne kadar bir çok konuda tartıştık o yüzden ikimizde çok yıprandık artık hemen sinirlenip ben buyum istemiyorsan çık git diyor ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum o erkeklerle arasında bişey olmadığını sadece arkadaşça konuştuğunu extra bir durum olursa ben zaten tepkimi veririm sana gerek kalmaz ben kendim halledebilirim diyor yani seni aldatmam asla diyor beni sevdiğini söylüyor dediğim gibi iyiyken çok mutlu oluyoruz ama böyle durumlarda moralim bozulduğunda bana sinirleniyor araya hemen mesafe koyup uzak davranıyor bana ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir yardımcı olun lütfen onu kaybetmek istemiyorum ilklerimin hepsini nerdeyse onunla yaşadım oda benle yaşadı beni sevdiğini biliyorum hissettiriyor bana beraberken ama işte ufak bir olayda sen benim hayatıma karışamazsın diyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılŞimdi sana söyle acıklım umarım yardimci olurum ama benim dediklerimi Şu an dikkate al seviyosun diye bir kulağından girip öbürunden çıkmasın bir kızın erkek arkadaşı olamaz ben bunu bilirim olur ama dost dediği kaç sene boyunca tanıdığı arkadasidir oda en fazla iki tane olabilir sende bir erkeksin çoğu şeyin farkındasin biliyosun bir erkek annesi ve bacisi hariç herhangi bir kıza dokunduğu zaman hani farklı şeyler hissedebilir hani açık olmak gerekirse hormonlar diyelim. Arkadaş filan hepsi boş çoğu kızda bunun farkında aslında kaç tane şeyle karşılaştım kız çocuğu kardeşim herseyim diyo çocuk 2 senelik arkadaşı kız ayağa kalktığında arkasına gidene kadar gözünü ayirmiyo hepimiz herseyin farkındayız Erkekden arkadaş olmazzzz! Daha sonra demiş ki sana istersen begenmiyosan git ben böyleyim doğru mi? Sana bunu aciklim sen kıza onu sevdiğini çok fazla belli etmissin kız seni elinde görüyo bu sözden ben bunu anlarım bende bir kızım çoğu şeyi gördüm yaşadım bak senin karakterine kalmış bişey ama senin bu durumda nu konuda agirligini sertligini ciddiligini ortaya koyman lazımdı o zaman böyle bir tür durumlarla karşılasmazdin bak benim bir tane erkek arkadaşım var oda 2 senelik çocuk bana bir kere koluma dahi dokunmamistur izin vermem ama sırf sevgilim istedi diyw ben onu bile sildim çünkü normal bu tür şeyler anlayışlı karşılamak lazım senin moralini bozmak gibi olmasın ama bu kızla nu durumda fazla uzun sürmez diye düşünüyorum bir kızın hayatında bir é k olmalı ama bu kız için tek sen yetmiyosun seviyosun diye Şu an senin gözün kör hani ilerde bu dediklerim sana suankinden daha fazla mantıklı gelicek
2625 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yorumlamışsın ama sadece sosyal hesaplardan konuşuyo buluşma olmadı bir tane ilkokul arkadaşı var eyvallah dedim zaten memleketinden onla bir kere buluştu konuştuğu 3 kişi var hepside beni biliyo extra bir muhabbet dönmüyor aramızda diyor ben seni seviyorum diyor ama
- +1 yıl
Işte bu durum daha kötü bence görüşmemis etmemiş ama hala senle bunun tartışmasına giriyo o erkeklerin hiç biri o kıza arkadaş gözüyle bakmaz kimsenin içini bilemezsin ama bu böyle devam ederse üzülen sen olucaksin bence ağırlığıni koymalısin
Soran+1 yılBirisi ilkokul arkadaşı beni biliyo zaten diğerinde sevgilisi var ayrı zamanda oda beni biliyo diğeride bizim fakülteden oda bizi her gün görüyor fakültede el ele zaten
Soran+1 yılSadece onlarla senin gibi tartışmıyorum diyo mutlu olduğumuzda biz gerçekten mutlu oluyoruz hiçbirşey bizim mutluluğumuzu bozamayacak gibi ama bu konu açılınca ya da beraberken biri ona snap atınca ister istemez modum düşüyor
- +1 yıl
Yani senin içine yatiyo mu bu durum önemli olan bu yatmiyo yani bence de yatmaz aynısını sende kıza yap hersey karşılıklı bakalım o nasıl tepki vericek
- +1 yıl
Son yazdığını şimdi gördüm ama tek bişey söylim sana bu kızla olmaz kullandığı kelime çok yanlış
Soran+1 yılHerkes bunu söylüyor. Şimdi fakülteden başkalarıyla konuşayım tamam ama şöyle bir durum var kusıra bakma bende bir erkeğim be hepsinin nasıl bir varlıklar olduğunu bende biliyorum kızın sevgilisi var veya YÖK onlar için önemli değil ama ben bir başka kıza sevgilim varken yazdığım zaman ki fakültenin hepsi bizi biliyor nerdeyse çok farklı algılanır o zaman
Soran+1 yılBaşka türlü yolu yok mu ayrılık mı en iyisi yani birbirimizi seviyoruz ama baZende sevgi de aşkta yetmiyor diyo biz farklı kafa yapısına sahibiz diyo yok mu başka yolu
- +1 yıl
Başkaları ile Konuşman zaten farklı olarak algılanır ben arkadasin varsa konuş dedim yoksa zaten öyle bişey yapma ama hani ne biliyim bende bu ilişki biraz kopmuş gibu geldi bana kızın kullandığı kelimeler filan
- +1 yıl
Kız sana bunu mu dedi
Soran+1 yılEvet dedi
- +1 yıl
Hmm tuhaf
Soran+1 yılSon bir denicem belki zamanla düzelir bana hak verir bende bu arada aynısını ona yapacağım tabi ki
- +1 yıl
Yani umarım bişeyler düzelir ama sanmıyorum tuhaf şeyler söyluyo kiz
Soran+1 yılİşte değiştiğinin kendisi de farkında niye böyle oldu bilmiyorum diyo belki zamanla eski halime dönerim ama sen beni bunaltma diyo fazla hayatıma müdahale edilmesini sevmiyorda işte
- +1 yıl
şaka gibu ya ben sana bisey diyim mi bu kız seni oyaliyo bak dedi diceksin
Soran+1 yılYa bilmiyorum hala içimde bir umut var benim gözlerime nasıl baktığını biliyorum iki üç gün önce kokumu içime çekmesi sarılması ne bileyim sevmeyen biri bunu yapmaz ki
- +1 yıl
ay böyle dedin ya kötü oldum yemin ederim
Soran+1 yılYa valla öyle ama iyiyken çok iyi oluyoruz bana geliyo yalaklanıyo çocuk gibi ilgi bekliyor saçımla oynuyor sarılıyor göğsümde uyuyor falan işte bu yüzden kaybetmek istemiyorum ama bu sıralar benimle konuşmak istemiyo mesajlaşmak istemiyo çok bunaldık ikimizde hep aynı tartışmaları yapmaktan o yüzden sana laf anlatmicam diyo benimde bazı hatalarım var yok değil işte şu an sınav dönemi yazma diyo sınavlar bitene kadar
- +1 yıl
Yani bak elinden geleni yap hani baktın olmuyo yavaştan kendini geri çek
Soran+1 yılYazmicam sınav bitene kadar biraz uzak kalcam illaki sınavlardan sonra konuşacağız o zaman belli olur herşey inşallah kötüye gitmez
- +1 yıl
Aynen beni başımada geldi
- 5 ay
Bu söylediklerinizin hepsini ben yaşadım aynı yerde çalışıyoruz hatta dün 8 saat boyunca biriyle msjlasti ben mesaj attığım halde eve gidene kadar tek mesaj atmadı kimle konuşuyon dedigimdeyse memos diye samimi olduğu bı komşusunun oğlunu söylüyor dün telefonu istedim vermedi sakladı benden eve de gidince beni aradı işte sana supriz yapicaktim galeride fotoğraflar var o yüzden vermedim telefonu diyip beni geçiştidi sizce ben bu durumda ne yapmalıyım
- 5 ay
Önce bı hata yaptım ama asla aldatmak falan değil affedilmeyecek bişey de değil ve onun gönlünü almak için elimden gelen herşeyi yapmama rağmen böyle yapıyor
En İyi Cevaplar
+1 yılSende kiz arkadaslar edin bakalim ayni tepkiyi verebilcekmi eger reddederse bunu o zamn sende kesiceksin erkeklerle arkadasligini diceksin yaniii kisasa kisasss
26 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmayı düşünüyorum zaten ya birşey demezse de olay dhada betere giderse
- +1 yıl
Zaten bisi der emin ol kiz bu kiskanicak elbet eger kiskanmassa sevmiyodur k. bakma
Soran+1 yılO zaman hayırlısı diyelim başlayalım bir yoldan teşekkür ederim yardımlarınız için
- +1 yıl
Rica ederim su yorumlarda oldur vur diyenlerinde burdan beynine tukuriyim
Soran+1 yılÖyle biri değilim zaten öyle biri olsam bu konuyu açıp sunmazdım sizlere bende kesinlikle karşıyım karşı cinse şiddete
- +1 yıl
👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yıl"extra bir durum olursa ben zaten tepkimi veririm sana gerek kalmaz"
"sen benim hayatıma karışamazsın diyor"
Bu iki cümlenin aynısını bende yaşadım.
Ve bu cümleler gizli yaptığı bir işi saldırarak savunmasıdır.
Maalesef ki bu kız sana değer vermiyor.
İstediği hayatı yaşamak istiyor.
Senin ona kesinlikle karışma hakkın yok bu hayatta.
Eğer böyle kabul ediyorsan devam et ama şunu da bil bir gün tekmeyi yiyeceksin.
Öyle iş mi olur karışamazsam s. kt. r git arkadaşşş benle işin yok.32 Yorumla
Soran+1 yılBir anda böyle oldu ama bu sene değişikliğinin farkındayım diyor aileme karşı da öyleyim umursamıyorumkimseyi diyoru
- +1 yıl
sen alfamisin bilader dogru soyluyorsun
İpleri onun eline vermişsin, ben bu yöne gideceğim diye ısrar ediyorsun. Bu saatten sonra kız arkadaşına yapabileceğin bir şey yok. Ağır bir karakterin varsa konuştuğu erkekleri kontrol altında tut
210 Yorumla
Soran+1 yılEvet ipler onun elinde buda benim hatam konuştuğu erkekler beni tanıyo nasıl biri olduğumu da biliyorlar bugüne kasar bir çok kişiyle kavgam oldu sırf bu yüzden ama sevgilim de buna karşı çıkıyo ben kendımi savunabilirim diye feminist de baya
Soran+1 yılBen 23 kız arkadaşım 22
- +1 yıl
Ergen gerisi falanda değilsiniz, öyle olsaydı ayrıl derdim ama yaşlarda müsait. Snapleşmek falan bunlar benim hoşuma giden hareketler değil senin nasıl bir yaşam tarzın var bilemem ama bunu kaldıramayacağını düşünüyorsan eğer onu terk etmelisin, zaten sana beni böyle kabullenmiyorsan gidebilirsin diyen bir kadınla aranızda artık pekte saygı kalmamıştır, boşol gitsin
Soran+1 yılİşte bir kaç ay öncesinde değişti bana bir kız bakıyor diye olu çıkartıyordu öyle seviyorduk birbirimizi herkesi karşımıza alarak bir çok zor olayın bizi beklediğini bilerek bu ilişki için bir çok kişiyi hayatımızdan çıkarttık şu an bu durumda olmak koyuyor be
- +1 yıl
O zaman döverek ayrıl, tavsiyem ise onunla buluş piknik yapacağınızı söyleyip bir ormana götür gidene kadar duyabileceği en güzel iltifatları et onu göğün tepesine çıkar kendini bir kraliçe gibi hissetsin ormana vardıktan sonra tenha bir yerde sağlam bir tokat atıp ardı arkası kesilmeyen tokatlarla seri seri vurarak suratına tükür, bir kaç küfür et ve oradan ayrıl. Dipnot ( Üstüne işemekte iyi bir sonuç verir ) Kolay gelsin
Soran+1 yılYok kardeşim ne yaptın sen ya hayatta karşı cinse şiddet uygulamam ama eğer aldatma tarzı bişey sezersem dövmekten beter ederim
Soran+1 yılÖdetirim ama şiddetle değil tabi ki
- +1 yıl
Ya kusura bakmada kimseye şiddet uygulayamazsın ben yolda bir kadının şiddete uğradığını görsem direkt olaya dahil olurum en fazla dayak yerim bıktık artık kadın şiddetinden üstelik aldatma falanda yok kadını döv falan diyorsun ayıp ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
Sen sevdiğini belli etsende etmesende kız bunu anlar sonra başka erkeklerle görüşüyorsa daha iyisi olabileceğini ya da bunu fırsat gibi görüyodur ve sen ilk fırsatta istediğini bulursa depoda kullanılmayı bekleyen bir eşya olacaksın o vicdanda yapsa seni sevdiğini fark etse bile ben affetmezdim bugüne kadar aşkından ölse bile yol verdim çünkü baştan seni kaybetmeyi göze almıştır sonra pişman olsada yeterki ahlaki eğitimi ve tecrübesi yoktur karekter meselesi ben hayatımda kimseyi aldatmadım Allah ta nasip etmesin ama asla o kişilerin sevgilisi olmadım direk yol verdim acı da olsa yaptım ve bu tür karektersiz insanlar toplumda çoğaldı ihanetler ve cinayetlerde bu yüzden oluyo ve hep vir kılıfı var yok özgürlükmüş yok benim hayatımmış vs vs
80 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Ayrıntıyı okumadım son 2 cümle yetiyor
Neden hala bu tipe şans veriyorsun gönder gitsin seviyor musun seni kula kul eden bir sevgiyi gözden geçirsen iyi olur gönder ya da şikayet etme seçim senin23 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şekilde iyi olmaz mı diyorsun
Soran+1 yılAynen bu bana güZel bir ders oldu zaten
sanki aranızdaki bağ kopmuş gibi bazı insan uzun süren ilişkilerdn sıkılıp yenisini arayışa giriyolar belki öyledir bence ona aranızın nasıl oldugunu tam olarak ne oldugunuzu zor
11 Yorumla
Soran+1 yılYa biz bugüne kadar bir çok konuda tartıştık son zamanlarda dediği şu sen varken olmuyo tartışıyoruz sen yokken de olmuyo seni hep yanımda istiyorum diyo bir kere ayrıldık ikimizde dayanamadık iki gün sonra barıştık o iki günde de ağlamalı geçti yani biz ayrı yapamıyoruz gün içinde bazen bitti deyip büyük laflar ediyo ama bir kaç saat sonra düzeliyoruz benim sayemde hayatıma fazla karışma diyor ama bazen de ister istemez olan durumlar canımı sıkıyo ama birbirimizi seviyoruz son bir iki ayda bu kadar değişti kimseyle konuşmuyordu önceden böyle
+1 yılKanka bu kızdan hayır gelmez zor olcak ayrıl gitsin bir kızın erkek arkadaşları olamaz bı kere sürekli konuştuğu erkek olamaz hayırdır seni cepte goruyo kanka bütün ipleri vermisin eline ayrılsa bile tekrar gideceğini dusunuyo ama sakın öyle bı hata yapma
10 Yorumla
+1 yılAğa benimde sevgilim başka erkeklerle konuşuyor Instagram dan bunu söylediğimde de yoo konuşmuyom diye söylüyor bende bı fake hesap açtım yazmaya başladım cevap verdi konuşmaya başladık. Tanimadigin insanlarla konuşmuyon demi diorum yok dio fake hesaba geçiş yaptığımda hemen mesaj atio yani ne yapmalıyım
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka bulusacagin zaman yanın da kızla git hakketmis annasini satiyim o ney la
vur şaplağı yapıştır ve ayrıl. ya da direk ayrıl seçim senin. canını sıkma böyle şeylere zerre şüphe duyarsan yoluna bak.
40 Yorumla
+1 yılSende kizlarla konus snap falan at bakalim ne tepki verecek :)
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha kötüye gitmesinden korkuyorum sadece
- +1 yıl
Gidecekse gitsin seni önemsemeyen biriyle sen gelecek gorebiliyor musun?
Soran+1 yılBak işte burda haklısın da hani körkütük aşık muhabbeti varya işte o benim yani onu kaybetmekten korktuğunu ona hissettirdim haliyle böyle rahat davranıyor diye düşünüyorum
- +1 yıl
Evlenince bu rahatlik olur ve bu evlilik bitiren birseydir. İliskin bitsin evliligin bitecegine. Sonucta ondan öncede vardın sen. Pekala ondan sonrada varolacaksindir
Soran+1 yılşu an öyle düşünmüyor insan ama birbirimiz seviyoruz başka yolu olmalı bunum
+1 yılOlum başka erkeklerle kaynatan kızdan hayır mı gelir niye zorluyon
56 Yorumla
Soran+1 yılSaf duygularla birbirimizi sevdiğimiz için olmasın kardeşim kaynatmak derken konuştukları beni biliyo tanıyo extra bişey yok sadece fazla kıskancım işte bunu yediremiyorum
- +1 yıl
Tanısın ya da tanımasın aga bu durumdan rahatsız oluyosan açıkca söyle dinlemezse zaten sana karşı bir saygısı kalmamıştır
Soran+1 yılSöyledim ama dinlemiyo bişey Yok abartma diyo sadece arkadaşça konuşmalar diyo ama kabullenemiyorsan çık git diyo gidince de en fazla iki gün dayanıyoruz sonra geri barışıyoruz işte oda istemiyo aslında ayrılmak
- +1 yıl
Aynı şeyleri defalarca yaşadım bir süre sonra senden sıkılıp onlara ilgi duymaya başlarsa hatırlarsın bu lafları :D
Soran+1 yılBelki haklısındır kardeşim laf dinletemiyorsun beynine işte o anlık bende biliyorum aslında bunun sonu olmayacağınıda işte kabullenemiyorum da seviyorum işte kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
anliyorum seni dostum caresiz durumdasin bunun sebebi sevgin fazla deger vermen kiza Şu an noldu araniz nasil ama kiz yakinda baskasini bulmazsa iyi olur bir kiz bana karisamazsin diyorsa emin olki konu kapanmistir sen bilirsin genede
+1 yılBana da aynısı oluyordu. Bütün anlattıkların oldu. Hep kavga ettik ettik sonunda ayrıldı. Ben çok pişmanım ama geri dönmüyor 1 ay oldu. Şimdi başka birisiyle konuşuyor. Gitmek istiyorsa gitsin ani zorla güzellik olmaz...
20 Yorumlaİnfaz etmelisin. Kadın cinayetleri bu aralar azalmış. Arayı kapatmak lazım :D
31 Yorumla
+1 yılSen de kızlarla tanış sohpet muhabbet kur bak bakayım karışıyor mu karışmıyor mu ben sana diyim karışacak. 😅
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşladım zaten şimdiden de ne zaman fark eder bilmiyorum aramız hala soğuk Yanyana pek gelemiyoruz da
- +1 yıl
Kısa keseyim saatlerce yazamayacağım. Dinlemiyorsa yol ver gitsin;)
Soran+1 yılKalbe söz geçiremiyoruz bilirsin az çok bişeyler yapcam artık eyvallah
- +1 yıl
Aşkta gurur olmaz derler kardeşim yalandır inanma. Karakterin bu durumu kaldırmıyor ve kız seni kaldırmaya zorluyor. En gıcık olduğum karakterler işine geliyorsacılardır. Tercih senin ya ezdir kendini ya da ez eğer gerçekten dediğin gibi verdiğiniz değerin eşit olduğunu düşünüyorsan o kendinden ödün verir daha yaşın genç şimdiden ezdirirsen evlendiğinde ölürsün 😅
Soran+1 yılHaklısın ipleri eline verdim ama tamamen onda değiş herşey karşılıklı düzeleceğini düşündüğüm için uğraşıyorum zamana bıraktım bunaldık ikimizde
- +1 yıl
Zamanla olan tek şey turşudur kardeşim...
Soran+1 yılBakacaz kardeşim aynısını yapıyorum bende işte iyiyken çok iyi oluyoruz ama ufak bir konu açıldığı zamanda değişiyor herşey
Gizli Üye(36-45)+1 yılCan sıkıcı bir durum. Sende aynısını ona yap o da bu duruma tepki gösterirse ne hissettiğini anlar tepki göstermezse ayrılın derim
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden kızlar bana bakıyo sosyal hesaplardan ekliyo diye olay çıkartan birisiydi son bir kaç ayda bu kadar değişti
- +1 yıl
umursamiyor o yuzden dostum cok uzuluceksin hazir ol bu cokuse bu olaylar hep boyle oluyor senden sogumus ve senin bilmedigin baska seylerde olabilir seni anliyorum beni yanlis anlama ama cokus yakinda bro
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne geniş birisin la ben oluyum konuştugu çocukları da döverim kızı dövmem de onunla fahişe gibi davranıp ayrılırım
40 Yorumlavur ağzının üstüne bir tane :)
17 Yorumla
Soran+1 yılKarışımdaki bir kadın farkındasın dimi biz bir kere ayrıldık ama oda dayanamadı bende iki gün sonra barıştık iki gün boyunca ağladı bana dediği laf ise şu sen yokken olmuyo diye
Soran+1 yılBen ona bu konularda fazla karışmadığımda çok iyi oluyoruz sürekli iltifatlar yanımdayken sarılmalar öpmeler yüzyılın aşkı gibi işte ama ufak bişey olunca hemen sinirleniyo oda beni çok seviyo ailesi de ben çok seviyo benim tarafımdalar diyebilirim hatta
Soran+1 yılBana diyo içinde neden şüphe oluşuyor ben seni aldatacak harekette bile bulunmam diyo güveniyorum da ama işte içten içe beynimi yiyor bu durum
Soran+1 yılBende bilsem ne yapacağımı zaten neyse teşekkür ederim
baskasndan etkilenmek gibi sacma bir seye girmis
111 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda beraber olamıyoruz üniversitede okuyoruz aynı sınıftayız ama birbirimize fazla ilgi göstermiyoruz bana diyo işte Seninle hep tartışıyoruz ama onlarla gülüyoruz sohbet ediyoruz diyo bunun için ne yapmalıyım bir fikrin var mı acaba
Soran+1 yılDedim yap diyo arkadaşlık tabiki olcak diyo işte
Soran+1 yılHiçbir şekilde geri dönüşü YÖK mü
Soran+1 yılÇok konuştuk işte konuşmalarda bişey yok diyo abartma diyo işte hep
Soran+1 yılDüzelir mi ki
Soran+1 yılİnşallah ya sağol
+1 yılsen ona hala sevgilim diyorsan harbi buynuzlusun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılSen şutu çek gitsin aga...
00 Yorumla
+1 yılka. ara kalbini vermişsin geçmiş ola
00 YorumlaKanka ne oldu sizin gönül işi ayrıldınız mı
00 Yorumla
+1 yılSıkılmış sil gitsin insan sevdiğini kiskanir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ayrılık vakti
04 Yorumla
Soran+1 yılAma konuştuğu kişi bizi her gün görüyor el ele falan
Soran+1 yılO kadar da değil ya bunu yapmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıl demekle olmuyor işte o kadar yaşanmışlık bir anda hiçe sayamam ben oda sayamıyo zaten bir kere ayrıldık iki gün sonra barıştık ağlıyordu o iki günde bende kendi kendimi yiyordum orda burda
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynısını sen yapsan?
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmayı düşünüyorum zaten ama işte bir kaç ay öncesinde olay çıkartırdı beni çok kıskanırdı ama şimdi biraz rahat hatta baya bir rahat
ayrilirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcu aslanmi
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla
+1 yılayril
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz