Erkek arkadaşım beni neden hiç kıskanmıyor?

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir birlikte olduğum erkek arkadaşım var. Fakat kendisi beni hiç kıskanmıyor. Biraz yakışıklılığına dayanarak özgüven yaşıyor galiba kaldı ki ben de çirkin bir kız değilim bakan tekrar bakıyor neyse amacım kendimi övmek falan değil. Nasıl olacak ne yapmam lazım bana tiyo verirmisiniz. Aslında içten içe kıskanıyor beni. Size bir olay anlatıcam. Yaklaşık 2 hafta öncesinde facebookdan birisi mesaj attı bana çoçuk baya ilerlerdii muhabbet evliliğe kadar gidiyodu sevgilim var diyince özür diledi çekildi. Sonra tabiki çocuk saygısız ve seviyesiz de olmadı hiç. Bende bu durumları pek kâle almam. Sırf erkek arkadaşımı denemek için bu durumu anlattım. Oda bana olur öyle şeyler bana da birçok kız yazıyor hatta çok daha ileri gitmek isteyen falan bile oluyo çok da şeyapmamak lazım gibisinden bişey dedi ve ben sonuca bakarım ben seninleyim gerisi önemli değil dedi. Ama ben bu duruma çok kızıyorum abi ne zaman kendimle alakalı bişey anlatsam hemen kendisinden bişey anlatıyor. Bu kıskançlık hareketimi? Yoksa başka bir durum mu var?
Erkek arkadaşım beni neden hiç kıskanmıyor?