Erkek arkadaşım normalde çok kıskanç biri eski sevgilisini çok kıskanıyormuş küçük erkek çocuktan tut takip ettiği insanlara kadar profil resmine bile karışacak kadar kıskanıyormuş ama beni öyle kıskanmıyor profili fotoğrafıma net fotoğrafımı koysam bile karışmıyor sosyal medya hesabımdan erkekler beni takip etse bile tepki vermiyor neden acaba? Yoksa hala eski sevgilisini mi unutamadı acaba?
2 ay
Erkek arkadaşım beni kıskanmıyor nedeni nedir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
erkek arkadaşım diyorsun hele bir sevgili olun
Dört aydır beraberiz sevgiliyiz yanı annesiylede tanıştırdı ama eski sevgilisni unutamadı gibi bilmiyorum
unuttur o zaman suç bizim değil
şimdi okudum sevgilin biraz denyo galiba sana o kızın kim olduğunu söyleyip bir de üstüne uzun uzun bakıyorsa denyodur ayrıca onu kıskandığını nerden biliyorsun o söyledi değil mi?
Evet, hem kızı araştırdım çok fazla ortak arkadaşlarımız var ordan öğrendim yanı kızın ilk ayrılma sebebi sevgilim çok fazla kıskançlık yaptığı için bide hemen evlenmek istediği içinmiş yanı baskıya gelemediği için terketmiş kız ordan biliyorum baya araştırdım kızı
bu kız senden güzel mi de bu kadar araştırıyorsun? doğru söyle
Evet, kız çok güzel çok zarif biri yurt dışından biri farklı çekici güzelliği var inkar edemem ama bende çok güzelim eğer öyle olmasaydım benimle hala beraber olmazdı diye düşünüyorum
ama senin yaninda uzun uzun ona bakması denyoluk
nereliymis kız yabancı mi gurbetçi mi ?
Benim yanımda bakmıyor yanı o kızı gördüğü yerde aynı ortamdalar çünkü arkadaşlarım söyledi öyle baktığını
Asleb Türk ama asyalı yabancı da sayılır
Şimdi bir erkek yorum yapmış buna benzer bir ilişkim oldu maalesef ki @imperialturcicum haklı
Nasıl yanı kusaca bahsedebilir misin 😢 eski sevgilisine döndü mü ben çok korkuyorum ona dönecek diye
İlişkisi daha yeni bitmiş zaten hiç doğru değil hemen bi ilişkiye başlamak, geçiş süreçlerinde çiftler bu şekilde başka arayışlara girerler ama hep akılları eski sevgilide olur. Ben senin anlattıklarından seni kullandığını düşündüm açıkçası
Kıskanmayan erkek vurduruyordur
Seven sahiplenen erkek kıskanır
knk seni kullanıyor basit
Gerçekten mi ya Annesiyle de tanıştırdı aslında ama ne bileyim sanki o eski sevgilisini unutamamış gibi kızı gördüğü yerde gözünü alamıyor uzun uzun bakıyor ama dönmüyor da kıza hep benimle beraber
yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün
Deme ya 😢😔
dedim bile
Aynen düşündüğün gibi
Olabilir mi ya dört aydır beraberiz Ama bana da öyle geliyordu sanki hala o kızı unutamamış gibi
Unutmadığından öyle nasıl buluyorsununuzki bu tipleri daha yeni ilişkisi biten birini ben şahsen kabul etmem
Ben bayadır hoşlanıyordum oda sevgilisinden ayrılınca daha doğrusu kız terketmiş sonra yine barışmışlar ikinci kez yine ayrılmışlar bu defa da benimle konuşmaya başladı unuttum falan dedi bende sevdiğim için kabul ettim meğer biz konuştuğumuz zamanlarda kızı takip ediyormuş durumlarına falan bakıyormuş şu an takip etmiyor engellemiş hatta gerçekten unuttu mu emin değilim işte
Seninki zor durum arada kalmışsın zaman gösterir kısaca bir kaç kez takibe al sevgilini yinede baktın hiç oralı olmuyor ona göre karar verirsin
Seninle eğleniyor bu
Eğer eski sevgilisini hala seviyorsa niye ona dönmüyor ki üstelik kız da seviyormuş anlamıyorum beni çok seviyor gibi şu eski sevgili mevzusu olmazsa beni sevdiğinden emin olacam da😢