Sizce ciddi bir ilişki nasıl olmalı?
Yani daha fazla kısıtlamalar mı olmalıya da bağımlılık mesela..
Siz ne diyorsunuz?
Yani daha fazla kısıtlamalar mı olmalıya da bağımlılık mesela..
Siz ne diyorsunuz?
"Ciddi ilişki" yani "ileriye dönük ilişki" nasıl olmalı sizce?
Bence öncellikle ilişki nedir üzerine durulmalı sahiden neydi ilişki ilişki emekti sevgiydi sabırdı ehe eğer kafamızda ilişki kavramı netleştiyse ileri kelimesini ele alabiliriz
sahiden neydi ileri,ileri ilerlemek miydi yoksa sadece geleceğe dair bir kavram mı kim bilebilir ki bizim dışımızda eğer ileri kavramı kafamızda netleştiyse dönük kelimesini ele alabiliriz
sahiden neydi dönük,dönük sırtını bi yere döndürdükten sonra arkadaşının arkadan heey niye dönük duruyosun dediği anlaşılmaz ve karmaşık bir eylem miydi yoksa cinsiyetini değiştiren insanlara yakıştırılan dönek kelimesinden türetilen bir sıfat mıydı eğer dönük kavramı kafamızda netleştiyse Ciddi kelimesini ele alabiliriz
sahiden neydi ciddi,ciddi asık suratla oturup hayat bu kadar gülüncek birşey değil demek miydi yoksa lazların gitti demeye çalışıp citti diye ağızlarından çıkan seslerden ve titreşimlerden oluşan durum muydu eyyorlamam bu kadar ehe
dipnot: sanırım banlanacağım
çiftler birbirlerine anlayışlı ve sabırlı davranmalı
özellikle erkekler hovardalıktan vazgeçmeli
erkek bayanın, bayanda erkeğin sözlerine uymalı
zırt pırt ayrılık konusu açılmamalı
acaba beni gerçekten seviyomu diye şüphe duymayacak kadar bir güven oluşması lazım tabi en önemliside bu,
bunların hepsinden önce, çift birbirini iyi tanımalı ve sonra ileriye yönelik bir ilişki olup olmadığına karar vermeli
5 yıl öncesine kadar ben de ilişkileri kategorilendirenlerdendim,ama artık böyle şeylerle uğraşmıyor gereksiz görüyorum.şöyle ki insanların istekleri zamana göre değişiklik gösterir.insan her an değişir.zaman ne gösterir bilinmez.
saldım çayıra mevlam kayıra.
aynen
tabiki birbirlerine bağlımlı olmaları lazım kısıtlama olmaz tabiki ama en önemli unsurlar saygı sevgi güven tatlı kıskançlıklar aman ne halin var gör demesinde daha iyi böyle işte
Cevap
18Cevap
Bağımlılık olmayan yerde, ilişki değil, çıkarlar vardır.
Sevgi olmayan yerde, ya aşk -tutku vardır ya da çıkar vardır.
Fedakarlık olmayan yerde ise, evliliğin sadece adı vardır. Ama kendisi hiçbir zaman olmamıştır.
Bağımlılık kesinlikle olmamalı. Eğer sevgili bir kuşsa kafeste değil heran uçup gidebileceği şekilde olmalı ve istediği anda uçup gidebilecekken sizin kollarınızda olmasının tadını varılmalı.
Dürüstlük ve güven şarttır..
Karşılıklı saygı ve sevgi şarttır.
Sadakat ve Sabır şarttır
Davranışlarda ölçü ve tavır şarttır..
dönüp baktığın zaman geriye.. geçen zaman nasıl geçmişse yani mutlu rahat sevgi saygı dolu ise o ileriye de gider zaten ..geçmiş geleceğin aynasıdır ..
Dürüstlük , sevgi , saygı , anlayış ve hoşgörünün olduğu her ilişki ileriye yönelik olur .
yapmacık olma.olduğun gibi davran.eğer devam ediyorsa ileriye dönük olabilir.yalan söyleme.her şey de söylenmez tabi:):)...
aşk -güven-sadakat-sevgi-saygı-ilgi ve denge olmalı..malesef biri varsa diğeri eksik kalıyor hep
saygı, güven ve dürüstlük vazgeçilmez olmalı..
ayrıca kısıtlamalar her zaman olumsuz etkiler ilişkiyi...
Ben çok gülüyorum bu ileriye dönük lafına :) Kusura bakmayın arkadaşlar ...:))
Bağımlılık değil de bol bol paylaşım düşünülse daha sağlıklı olur.
bence en onemlı kural guven duyabılmek gerısı zaten oluyor...
bağımlılık olmamalı yerine sevgi ve saygı olmalı hep
işin içine aileler girdiyse ciddi ilariye dönük ilşki budur bence
samimiyet ve sorumluluk birazda beyin
ben Kalsın ben Almıyım diyorum =)
Fazla uzatmadan tanıyıp evlenmeli...
anlaşabilmek ve birbirinize batmamak en önemlisi
Öyle bir ilişki çeşidi mi var ?
Ciddi bir ilişkide taraflar birbirini kısıtlamaz..
su profile gelmez ciddi:)
kısıtlamasız, sakin, dikkatli.
Hislerin sana bu konuda yön gösterebilmeli..
detaylı ve sağlam zemine oturtulmuş
Kof gelir, yenmez..
olmamalı. eğlenin lan.
eğlenceli misin yeterince:D
eğleniriz o zaman:D
fedakarlıkla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar