Ben artık "ciddi ilişkicileri" samimiyetsiz buluyorum. "Benim niyetim ciddi, bizim ilişkimiz ciddi " filan gibi sözler artık alerjik etki yapıyor bende. Genellikle evliliği öne sürüyorlar. Niyeti evlilikse, o iliskinin amacı evlilikse o insan "ciddi niyetli, o ilişki ciddi ilişki" diye tanımlanıyor.
Niyeti sırf evlenmiş olmak olan ya da ilişkinin yegane amacı nikah masası olan insanlar bana çok itici geliyor, kabak tadı veriyor bu ilişkiler artık bana.
Evlenmeyi düşündüğü için bir insan tanımak, sevmek yerine, bir insanı tanıyıp sevdikten sonra evlenmeyi ya da evlenmek istemeyececegini düşünmek çok daha makul geliyor bana. Ciddi ilişki ya da niyeti ciddi insan diyince sen ne anlıyorsun peki?
Ciddi ilişki nedir? Nasıl tanımlıyorsunuz ciddi ilişkiyi?
Böyle gözleri kısıp sert sert bakıp, kesinlikle bir espri yapılmayan, soğuk rüzgarlar estiren, katı ve acımasız ilişkilerdir. Herhalde öyledir. Onun dışında bende senin gibi ciddi ilişki lafına ayrı bir sinir oluyorum. İlişki varsa zaten belirli bir seviyededir. Bunun ciddi olmayanı mı var. Ya ilişki içerisindesindir ya da takılıyorsunuzdur bu kadar basit.
"Ben seninle ciddi düşünüyorum" diyen erkeklerin çoğu bunu laf olsun diye söyler. Gerçekten öyle düşünen zamanı geldiğinde sözcükler yerine direkt eğleme geçer. Ama doğru söylüyorsunuz, sırf sonunda evlenmek düşüncesiyle ilişki kuruyorsan bu inanılmaz yanlış. Çünkü o zaman karşındakinin sana uygun olup olmadığına bakmazsın, seninle ortak yönlerini bulmaya çalışırsın. Evlenmeyi mutlaka olması gereken şey olarak görenler çok fazla ki böyle bir kural yok. Karşına gerçekten aşık olduğun biri çıkmayacaksa evlenmektense yalnız kalmak en iyisi
genelde sizin dediğiniz gibi olmuyor. yani önce bi insanı seviyorsunuz sevginize saygınıza aradaki güven ilişkine göre o ilişkinin artık ciddi boyuta taşınacağına karar veriyorsunuz. yani tabi var ben evlenmelik insan arıyorum diyen ama artık pek görmüyorum. genelde tanıdıktan sonra buna karar veriyorlar
Hic bir sey anlamiyorum. Once tanimak gerekiyor daha ilk dakikadan ciddiysen yola devam edelim beni oyalama diyen tipler var bide. Bi dur sakin ol bi tanisalim bakalim nesin, kimsin ona gore iliski ilerler. Bizim millette bi ortada kalma korkusu var nedense. Onemli olan anlasip bu adamla omur gecer diyebilmek.
Kaş yaparken göz çıkarılan bir tabir. Antipatik ve buz kestiren iklimi var... Aklıma direkt çete kurmuş bayanların herif avına çıktığı o iğrenç evlendirme programları geldi..."ciddiy düşünüyorum, paranı alıcam ve ortadan kaybolucam"😅😅
Oooo Can Bonomo kral adam😂 soruya gelince, iki farklı yol ama aynı kapıya çıkıyor. Her "niyetim ciddi" diyene de inanmamak lazım. Benim için ciddi ilişki biriyle konuşurken başka bir insanı yedekte tutmamaktır. Seviyorsanız adam gibi sevin be😂
Doğru olan da budur zaten. Yani bir insanı tanımak sevmek ve onunla evlilik kararı almak diğer türlüsü samimiyetsiz ve itici olur evlenmek zaten var çünkü akıllarında denk gelmiş ve hemen evlenmiş gibi oluyorlar.
Gerçekten değer verdiğini ve hayatın geri kalanını birlikte geçirmek hayatın verdiği yükü ikiye bölüp eşit bir şekilde paylaşmaktır ciddi ilişki daimi destektir
Güven, değer saygı gerçekten aşk bulunan ciddi ilişkidir bu zamanda bu dediklerim hiç bir insanda yok hani diyorlar ya ciddi düşünüyorum seviyorum diye bunları göstersin önce ondan sonra inanalım