yüzük falan mı takmak lazım ilişkiye başlarken? yoksa noterden kağıt mı getirmek lazım ilişkinin başlangıcında ben ciddi ilişki arıyorum diyen kişiyi ben anlamıyorum komik ve itici geliyor.. çorba içerken ağzını mı şapırdatıyor , tuvaletten cıkarken ellerını mı yıkamıyor yoksa öpüşürken dudaklarını mı ısırıyor daha neyin ne olduğunu bilmediğin sana itici gelecek onlarca şeyin o karakterde olup olmadığını bilmeden ciddileşemezsın.. bu dönemde ciddiyim evlenelim diye ilişkiye başlayan insan bana daha çapkın ya da para avcısı gelmekte.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aşk olan ilişki demek
Şeyde ekle oraya ne olacağın belli değil işin içine aile girmemiş ama oturup evlilik muhabbeti yapıp çocukların ismini seçiyorsun falan :D
yanı o fantazı o olur sonucta arada bır cekım varsa aıleler kısmıda bana ters gelıyor bır yerden sonra o kadar etkın olamalı aıleler
Seviyeli, istikrarlı, tutarlı, karşılıklı sevginin saygının olduğu ilişki ciddi kalitededir illa yüzük takınca olmaz.
seviyeli ahjdhasda :D
Seviyeli yani türkçe meali; SAYGILI yoksa seks free yani
canım saygısız bır ılıskı durumu düşünemiyorum zaten oyle bır durum aklıma gelmıyor
Yavrum saygısız insan çok ya. Aptal insanlar da duruyor öyle saçma ilişkilerde görüyoruz okuyoruz.
işin başında bunu dıllendırmek cok sacma ya da ben boyle ıstıyorum dıyen kımse yoktur onlar karsı tarafı bılmeyenler ınan ılsıkı baslayana kadar hepsının sevgılılerı el bebek gul bebek sen benım namusumsun canımsın kanımsın evlencez ayagı yapıyordur yanı lafla hersey cok basıt ayrıca ama dillendirince bayağı kalıyor konu
Bu saydıklarımı adama geçip madde madde sayacak kadar aptal olunmaz zaten :D bunların hepsini gözlemle anlaşılacak şeyler. Bir de ben şey fark ettim bu sitedeki çoğu insanın zeka seviyesi ya da kültür seviyesi sıkıntılı. Şu yazdığıma bile açıklama yapma gereği duyduruluyor garip gerçekten
işte bende bundan bahsediyorum sevıyelı demek kadar sacma bır olgu yok kımse kendını sevıyesız bır ılıskıde ıstemez :) aynı durum cıddı ılıskı ıcınde gecelıdır zaten ilişkinin olayı cıddı olmak zorunda ciddi olmazsa karsındakıne sevgılım demezsın bır ılıskımız var demezsın gıbı gıbı neyse
Hem düşünsel hem karakter anlamında her anlamda uyum sağladığın insanla çıkman gereken bir yol.
Görmediğini de inanmıyorum nedense. Daha inandırıcı bir yalan bulsaydın keşke 😂
ben pek yalan soylemem
Bence doğru söylüyor olsaydın yalanla itham edildiğin için bu kadar sakin bir karşılık veremezdin
bu mu yani :) kıstas sakın olmak mı sakın olunca yalan soylemıs mı oluyorsun :) ben yazmayı severım
Biri bana yalan söylediğimi söyleseydi bu kadar normal bir şekilde reddetmezdim bilmiyorum benimki sadece öngörü ve empati
valla sohbet o kadar cok gıttı kı ben neresındeyız karıstırıyorum lakın dedıgım gıbı burada hıc bır seyı yalan soylemem ben cunku hıç bir nedenım yok dogruları konusurum kı kendıme saygım olsun
peki dediğiniz gibi olsun
eyvallah
Bi kaç ayda belli oluyor karakteri karşı tarafın
Zaman gerektiren bir olgu