Doğum yapmaktan korkmasını anlarım ama şunu ifade etmek gerek , artık epidural Doğum yöntemleri var ağrısız Doğum olduğu için korkmasına gerek yok kadınların 🤗🤗 Dipnot ; Sezaryen ve epidural Doğuma karşıyım.. Herhangi bir sağlık problemi yok ise her anne adayı NORMAL DOĞUMU tercih etmeli
@gsneijder Can'ım gebelik psikolojisi yasıyeusun korkulacak hiçbir şey yok🤗 Ben 2 çoçuğumuda normal Doğum ile dünyaya getirdim ki benim sezeryan için geçerli sebeplerim olduğu halde ben doktoruma normal Doğumda ısrar ettim.. Zaten bebeğin dünyaya merhaba demesi ile tüm acılar bitiyor ki benim kendi görüşüm anne olduğunu anlıyorsun o zaman🤗 Bebeğini ilk gören ilk koklayan sen oluyorsun bu çok güzel bir duygu
Sonuçta kendi canı ben birşey diyemem bu konuda genee bizim cocuğumuzun olması daha iyi olacagını anlatırım ona.. oturur konuşurum karari değişmez ise onun istediğini yaparim.
Kendini yeniden bir gözden geçir soyledigimin arkasındayım hala. Gercekten böyle düşünüyor olamazsın. ya da şöyle söyleyeyim yeterince olgunluğa ulaşınca zaten cokdan böyle birsey aklindan uçmuş gitmiş olucak.
Çocuk engelli doğabilir bakımı sorun değil ama onu öyle gördükçe hem ben üzülürüm hem o üzülür arkadaşları gibi olmadığı için bu ihtimal beni korkutuyor
Resmen sacmaliyosun. Ikisinin yeri cok baska... Savas magduru filan.. Ajitasyona gerek yok. Evlatlik aldigin cocugun 2 gun sonra bir kaza gecirip engelli olmayacaginin garantisi var mi?1 saniyenin hukmu var mi?
Yaşadığım ilde 17 yaşında bir genç kız var. Derslerinde falan inanılmaz başarılı. Alırsan onu al. Meslek sahibi olduğunda size bakar. Sessiz sakın çok güzel bir kız.
Haaaa bu arada çocuğun sağlıksız olmasından korkuyorum demişsin. Doktora git sağlıklı spermi yumurtaya enjekte ediyor. Hatta cinsiyetini bile seçiyosunuz. Hipnozlada acı hissetmezsin. Bu yaşta evlatlık alma pişman olursun☺
Eğer evlenirsem ve çocuk sahibi olmak istersem ben de doğurmam, korktuğumdan değil. Bu dünyaya yeni bir canlı getirmek istemezdim, bir çocuğun hayatını kurtararak kat kat daha mutlu olurdum şahsen
En İyi Cevaplar