• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Eşiniz evlatlık almak istese tepkiniz ne olurdu?

รձբժεгսռ
รձբժεгսռ Takip Et
Yoda Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
52
Yapay Zekaya Sor
Evlatligin zorluklari nelerdir sizce çocukken guz3lde büyüyünce ne olur ne gibi sorumluluklari olur acaba ben çok istiyorm evlenince bir evlatlık çocuk edinmeyi
Eşiniz evlatlık almak istese tepkiniz ne olurdu?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gökyüzününkanadıı
    Gökyüzününkanadıı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Geçen din dersinde evlatlığın dinen uygun olmadığı konuşulmuştu. Ben biraz garipsedim açıkçası. Ama sonrasında kesinlikle hak verdim çünkü anne ile evlatlık alınan oğul arsında abdest bozuluyor yani nikah da düşüyor ya da evlatlık alınan bir kız için de bu geçerli, baba ile abdest bozuluyor.. Yani dinen uygun olmadığı için kabul etmezdim. İllaki yardımlar edilir, destek olunur ama evlatlık alınamaz..

0
    75 Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

nE?

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 https://youtu.be/myFqYZC0RLg

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

saçmalık

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 nesi?

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

her şeyi

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 kitaba uymak saçma yanii.. Siz bilirsiniz.

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

kitapta yazan her şeye uyuyor musun

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 çok şükür uymaya çalışıyorum. Hatalarım var, çok var. Düzeltmeye çalışıyorum. Becerebiliyor muyum, Rabbim bilir. Ama kitabın tümüne uyumak, sanırım en güzel gayem

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

😦 hiç duymamıştım bilmiodumda. Şok oldum. Aklım almadı ataştırmalıyım

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

KHFLKHDFKSHFKSJFHSKJF TAMAM :)

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir araştırmanızda fayda var. Ben de ilk duyduğumda şaşırmış, tepkimi de dile getirmiştim ama sonradan araştırınca mantıklı da geldi.

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Gerçekten harammış 🥺 çok şaşırdım yaa 😢

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir tabi ki de koruyucu aile olunur. Bakımı yapılır, gül gibi de yetiştirilir ama ev ortamında yalnız kalınamaz. Ben de önceden çok isterdim, doğurmayı değil de evlatlık edinmeyi ama öğrenince bunu maalesef.. Ama bu onlara göstereceğimiz sevgiyi de ilgiyi de azaltmaz. Yani bi yetimin tebessümüne sebep olmayı hiç kimse engelleyemez. 🌸

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

Lan siz ciddisiniz cidden kjdfhdfhksdjhfkdjsfhksdjskf

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 yok kardeşim goy goy yapıyoruz burda. Laf olsun yeter. Sen takma bizi, sal burayı

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

keşke goy goy yapsaydınız ciddi olmanıza üzüldüm

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 neye üzüldün ki

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Bende anlamadım yani Allahın kuralları bunlar biz karar vermiyoruz. Yaratan Rabbin yasaklarımı goy goy?

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

zihniyetinize üzüldüm

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Zihniyet değil bu Müslümanlık

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir tamam kanka ben size bir şey demiyorum :)

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 üzülmekte çok haklısın, insan ister istemez üzülüyor. Sanki yetimler, kimsesizler dışlanıyor gibi hissediyorsun ama inan öyle değil. Sen helalin dışında kimse görmesin diye başına örttüğün tülbenti, oğlum dediğin bi erkeğin yanında çıkaramazsın çünkü senden süt almamış. Hocanın da dediği gibi eğer küçük yaşta süt verebilirsen, helal olur.

Eve de davet edebilirsin, uyulması gerekenlere uyulması şartıyla.

Belki de çoğumuzdan daha büyük sınavlara tabii olanları, üzülenleri, bizden kat be kat iyiliği hak edenlere sırtımızı dönmeyiz. Bak benim en büyük hayallerimden biri kimsesizlere ait. Onları bulup, onlarla ilgilenmek, söyleyemediğim onlarca şeyi yapmak.. Sırtımı dönmek değil, bu kesinlikle isteyeceğim bir şey değil

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

KHKDJSHKFJHSDKJFHSKFJHSDKJFS cidden akşam akşam sizle uğraşamam çok yoruyorsunuz insanı

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

@Gökyüzününkanadıı Çok güzel yazmışsın ama anlamak istemiyor boşver

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

neyini anlamak istemiyorum abi mal mısınız niye abdest bozsun küçük çocuk siz kafayı mı yediniz

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

madem din bu kadar umrunuzda kapalı mısınız?

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Küçük çocuk büyüycek 🙄 biz kafayı yemedik sadece bizim bilmediklerimizi Allah bilir. Biz ondan iyimi bilcez. Allah uygun görmemiş nokta. Allaha hesap sormak kimin haddine?

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Evet kapalıyım

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir madem dinine bu kadar bağlısın tamam kapalısın hiç sevgilin oldu mu ya da erkeklerle göz kontağı kurup onların omzuna bile olsa dokundun mu

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Ayrıca bi günah işlemiş bile olsak direk dinimi terk edelim ya da başka günahlarıdamı yapalım? Günahı düzeltmeye çalışmak yerine? Şeytanın en sevdiği tuzağı değilmi bu? Amann zaten şu günahıda işliyorsun hadi gel bunuda yap demek. Evet Şeytanın en sevdiği tuzak bu nerde görsem tanırım

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir kimin sözüydü unuttum "ölü diriltmekten daha zoru anlamayana anlatmaktır" demiş.. Hayırlısı

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 illaki bi kusur bulup "al sen önce bu hatanı düzelt" mi diyeceksin

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

çok şükür uymaya çalışıyorum. Hatalarım var, çok var. Düzeltmeye çalışıyorum. Becerebiliyor muyum, Rabbim bilir. Ama kitabın tümüne uyumak, sanırım en güzel gayem
      bunu sen dedin bende merak ettim uyuyor musun diye aa yoksa uymuyor musun günah değil mi aaaaaaa

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Pardonda benim günahlarımı sorgulamak senin haddinemi? Ben hesabımı Allaha veririm😄 herkes hesabını Allaha verir Kula kimse hesap vermek zorunda değil. Ben gübahsız değilim evlenmeden önce bi sevgilim olmuştu uzaktandı görüşmemiştik ama yinede mesajda dinimizde uygun değil. Kimse günahsız değildir bende değilim. Allah aff eder inşallah. En azından düzelmek için çabalıyorum. Nasıl olsa günahkarım diyip dine sırt çevirmiom

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 gülüyorum bu tepkine kusura bakma.. Tabi ki de günahlarımız var, insanız. Ama mesele bunu düzeltebilmekte ve tekrara düşmemekte.. Anlatabiliyor muyum

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir kanka o zaman kimse de inanmak zorunda değil isteyen herkes istediği gibi yaşar gelip burda milletin bekçiliğini yapıp geri kafalı konuşmayın neymiş abdest bozulurmuş bir gidin işinize ya sevgilin varmış al bu da zina sayılıyor yakıştı mı senin gibi birine akp li olduğunuz da belli

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

milletin bekçiliğini yapmayın koyunlar sizi

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 yahu istiyorsan araştır beni hiçbir yerde akp yi savunduğumu hatta diğer partileri sırf siyaset için savunduğumu göremezsin. Kişi Müslümanlığını yaşıyorsa direk akp li diye damgalamayın

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

koyun olduğunuz için akpli dedim yani bu kadar mal olduğunuz için,
      nisa suresinde kadınları dövebilirsiniz diyor cidden buna okey misin?

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 koyunlar sizi.. 😂😂 Allah'ım akıl fikir..

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Ben söyledim ama zaten günahsız değilim demedim ki? ama günah olan bişeyede günah değil demem. Akp le değil Müslümanlıkla alakası var. Yorumlara açık değilsen o zaman soru sorma kimse sana inan demio. Dinsiz olabilirsin ama sende saygı duymalısın Müslümanlara. Kız dinimizde caiz değil demiş senin dinin değilse bulaşma bu kadar basit eşekciğim.

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Evet nisa suresindeki o ayete herkes kafayı takmış. Çnkü içinden seçiyorsunuz o kdr güzel yazılar varken gidip onumu buldun hesap sorcak? Msla kadınlarla ilgili o kdr güzel ayetleri neden sormuyorsun? Cennet annelerin ayaklarının altında olması veya kız çocuğunun cennet anahtarı olması? Bunlar ilgini çekmez. Ha o ayettede kadınları dövebilirsiniz demio bi iyice araştır öyle gel.

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir müslümanım kanka merak etme sadece sizin şu saçmalıklarınızdan bıktım koyun olduğnuz için akpli dedim cidden sizin zihniyetinizden ben yoruldum yani o kafayla nasıl yaşıyorsunuz yazık...

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir neden koruyucu erkek oluyor neden erkek üstün olarak görülüyor uygunsuz davranışta bulunursa yatakta yalnız bırakın devam ediyorsa vurabilirsiniz diyor niye kadınlar erkeklerin kölesi kjdsksdjkskjsdjksd iyi şeyleri araştır diyorsun ama sonuçta yazıyor değil mi? neden buna cevap veremiyorsunuz ki çünkü mantıklı bir açıklaması yok

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 https://youtu.be/oUQwV3j1NdM

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

cidden başımı ağrıtamam yarın izlerim
      sonuçta bunun üstünü kapatamazsınız insan ne yazdığını anlayabilir sizinki sadece bu kadar saçma bir olayı belki kurtarırız düşüncesi

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Dinsiz kanka inanırmısın bizde size üzülüyoz. Üzülünce napiosun msla? Veya bişeyi çok isteyince. Kime anlatiosun? İnsanlaramı? Kaç kere kazık yedin insanlardan? ya da sıktınmı onları aynı şeyi defalarca anlatarak? Bunalttınmı dertlerinle? Biliomusun biz 100 kere aynı konuyu anlatsakta Allah bizden sıkılıp bunalmıyo ve en önemlisi bize ihanet etmio. Huzuruna herzaman kabul edio

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir KJDSKJSDKJDSKJDS kendi düşüncenden ötürü çevrenin kötü olduğunu anladım müslümanım bunu demiştim insanlara anlatıyorum hayır kazık yemedim çünkü çevremdeki insanlar anlayışlı kişiler sizin gibi yobaz değiller tamam allah sizden bıkmayıp ihanet etmiyor KJDSJDSKJDSKJDS ıı tamam şey siz sanırım kafayı yemişsiniz yani birazcık allahına yalvar da psikolojini düzeltsin KLJDSKJLSDKJLDSAKJLADSKJDSLDS

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Peki neden kadınlar için cennet daha kolay 😄 cennet ayaklarına serilmiş. Niye erkeklerin ayak altında cennet yok? Kadınlar erkeklerden daha çok geçmiş kuranda neden? Erkek çocuğu niye cennete anahtar değil? Bunları niye sormuyosun? Niye kadın doğum yaptığında günahları sıfırlanio ama erkekte öyle bi fırsat yok? Kadınlara namaz izni verilmiş erkeklerde neden yok? Bunları sordunmu hiç? Niye cennet erkekler için daha zor

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Yoo benim çevrem iyi sen rahat ol ama böyle iyi kalsın diye tabiki yalvarıcam. Sonuçta kaderimiz onun elinde. Ne olucağımızı başımıza neler geliceğini sadece Allah bilir

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Müslümanmısın? Şok oldum 😦 dinsiz gibi konuştun vallahi ateist sandım

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir cennet kadınlar için daha mı kolay güldürme beni cidden evlenmeden seks yaptın günah 1 sevgili yaptın günah 2 erkeklerle göz kontağı kurdun günah 3 yanlışlıkla erkeğe dokundun günah 4 kapanmadım günah 5 kocanın dediklerini yapmadım günah 6 neden kadınlar erkek çocuğu doğurmak zorunda hissediyorlardı neden kız çocukları gömülüyordu ya da okutulmuyorlardı neden? niye kadın doğum yapmaktan başka bir işe yaranmıyor gibi görünüyor

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir dine haklı yorum yapanları ateist zannetmen komik

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 şu an sana vaktimi harcadığıma deymezmişsin onu anladım, kusura bakma. Bana da eyvallah

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

haklı olduğumu bilip gitmen

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

haklıyım biliyoorsun neyse tanrı seni kutsasın ;)

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 uğraşmaya değmemen..

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

o kadar uğraştın haklı olduğum için gitmen

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

1 Evlenmeden seks erkeklerede günah 2 erkekler içinde kadınlara bakmak günah 3 yanlışlıkla erkeğe dokunmak günah değil bilerek dokunmak günah ama erkek içinde geçerli 4 kapanmadın günah ama erkekte açık kadına bakınca günah 5 kocanın dediklerini yapmadın günah diye bişey yok koca da kadına güzel konuşmalı aksi si ona günah 6 cahiliye dönemiyle islamı karıştırma İslam geldiği gibi kız çocukları gömülmedi islam bunu yasakladı. Peygamberimiz kızlarını omzunda taşırdı. Senin söylediklerinin dinle alakası yok.

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 aynn öyle sen nasıl istiyorsan öyle olsun😅

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir Lan oha KLDFKLJDSFLKJFDSKJFDLKJSLKJF ya cidden kendi hemcinsin lan nasıl bu kadar aşağılanmayı kabul ediyorsun ki cidden bak bunda ciddiyim bunu merak ettim neden

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir kesinlikle uzun uzun açıklamaya değmez.. Cahiliye dönemi ile bu dönemi kıyaslayana uzun uzun açıklamaya kesinlikle değmez

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Farkındayım günümüzde erkeklere herşey helalmiş givi davranılıyo ama bunlar cahil insanların hataları dinin değil. Erkekler diz üstü şort giyemez haram. Erkeklern tesettürü göz kapaklarındadır. Kadına ikinci kez dönüp bakmaları haram. Onlar için daha zor bence. Kadın bedenini örtüyo bitio çok basit kadın için. Ama erkek için çok zor yani bir kez görüyosun diyelim birinin saçı açık. İkinci kez dönüp bakamazsın günah. Günümüzde çok zor. Kadınlar için günah olan herşey erkekler içinde geçerli

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir evlenmeden seks yaptım günah 1
      kapanmadım günah 2
      erkeklere bilerek dokundum günah 3
      erkeklere baktım günah 4
      aynı zamanda biseksüelim günah 5
      ama asla yardımları mı esirgemem her türlü yardım ederim iyi bir insanımdır upss tüh ya cehenneme gittim aa sende ordasın

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Bu dünyada ortalama yaşayacağım süre 80 sene falan oda kesin değil belki yarın ölcem kimse bilemez. Belki 2 senem kaldı belkide 10 senem kaldı. Ben bu derdin tasanın olduğu, Hz. Adem in ceza olarak gönderildiği dünyayı ebedi cennetemi değişeyim? Burası imtihan dünyası. Allah örtün diyorsa konu kapanmıştır kural koyduysa bitmiştir. Allah ne derse o. Çnkü burası imtihan yeri hiçbirimiz kalıcı değiliz. Gençliğimiz güzelliğimiz hepsi geçici. İnsanlar Rüyadadırlar ölünce uyanırlar. Allah hakkıyla uyanmayı nasib etsin

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir bu abazalık kadınlar için daha zor öyle aval aval bakmaları olsun sözlü tacizi fiziksel tacizi olsun tecavüzü olsun kolay mı? erkek için zor değil bakmasınlar olur biter bu konuda kesinlikle haklıyım

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir allah ne derse yapacaksan kadın olarak yandın

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir gözünü seveyim daha fazla uğraşma. Yahu gerçekten değmez. Ki ben artık bildirim almak istemiyorum, lütfen

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Yoo yanmadım. Yapmayanlar yanio genellikle. Yaptığın iyiliklerin ne anlamı var ki onu Allahın rızası için yapmadıktan sonra. Karşıdaki Allah razı olsun demedikten sonra. Bi iyilik yapiosan Allahı düşünerek yapmalısın. Kadınlar için daha zorsa bile bu olay Ahirette günahlarına kefaret olucak. Allah çektiğin tüm sıkıntıların mülafatını kat kat verecek Ahirette. Varsın zor olsun. Allaha sırtını dayadıktan sonra herşey hall olur

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

tm

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir kocana kölelik etmekten mutluysan iyi şans böyle biri zaten anlamaz neyse rahatsızoluyormuş iyi geceler umarım fikrin değişir

Yorumla
    • Sevgiiyileştirir
      Sevgiiyileştirir
      +1 yıl

Ben kocama kölelik etmiyorum kocam işe gidiyor ben evde çocuklarımıza bakıyorum. O işten geliyor birlikte temizlik yapıyoruz bazen yemek yapamıyorum eşim yapıyor. Hayatı paylaşıyoruz. Ve gayet mutluyum halimden umarım sende gerçekleri görürsün. Hayırlı Geceler

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Sevgiiyileştirir eveeeet sohbet bittiğine göre hayırlı geceleriniz olsuuun. Hakkımızda en hayırlısı

Yorumla
    • Berfin__18
      Berfin__18
      +1 yıl

güzel sohbetti sinirimi attım hepinize iyi geceler öptüm <3

Yorumla
    • Gökyüzününkanadıı
      Gökyüzününkanadıı
      +1 yıl

@Berfin__18 😂 💞

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sevdiceğinemeftunbey
    sevdiceğinemeftunbey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Kız arkadaşım istiyor tabi bende isterim onlarca anne baba şefkatinden mahrum Yavrucak var sahiplenmek sevaptır ancak bu devirde şöyle sorunlar çıkıyor, mesela bi iki tanıdığımız evlatlık kız aldılar çok iyi bakıp büyüttüler ancak kız ergenlik döneminde vücudunu ve cinselliği keşfetme zamanına gelince sorunlar kendisini göstermeye başladı.
    Mesela gece 1-3 gibi eve alkollü gelmeler,
    ya da gelmeyip erkek arkadaşlarının evinde kalmalar,
    Kötü çevre edinince yapilan uyarılara karşı hep şu cevabi vererek kendilerini hakli çıkarıyorlardı;
    - Siz benim öz ailem değilsiniz ve karışmaya hakkiniz yok ben çocuk değilim istediğimi yaparım.
    Diyerek kendilerini savunurlar. İşte bu süreçten sonra ailenin işi zor çünkü kendisini o eve ait hissetmeyen o çocuk her konuda kendisini özgür zannedip kendi başına istediği kararı alıp uygulamaya koyulur.
    O tanıdıklarımizın kızları da 3 erkegin bi arada yaşadığı alkolün eksik olmadığı arkadaşlarının evinde yasamaya ve para karşılığı ilişkiye girmeye ve şov yapmaya başladılar.
    Tüm hepsi öyle değil tabiki de, güzel yetiştirirsen hayırlı evlat olur tabiki de ama zamanı geldiğinde çevresi şu sözlerle onun beynini yıkamaya başlayacaktır;
    - Onlar senin öz ailem değil onlar ne karışır ya sen kendi kararlarını alabilirsin artik onları dinleme onlar senin mutsuz olmanı istiyorlar hatta o yüzden Allah onlara çocuk vermemiş o çocuğu da mutsuz etmesinler diye.
    Gibi gibi cümleler ile beynini yıkamaya çalışacaklar.
    Allah evladında hayirlisini versin.

4
    2 Yorumla
    • havadabulutvar
      havadabulutvar
      +1 yıl

Amin amin. Ne güzel bir noktaya değinmişsin.

Yorumla
    • sevdiceğinemeftunbey
      sevdiceğinemeftunbey
      +1 yıl

Ahir zamandayız maalesef zor evlat yetiştirmek. Herkes senin gibi olamıyor maalesef

Yorumla
  • midnigtramblerrr
    midnigtramblerrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Ben bir kadının dogurmadığı bir çocuğa en içten bir şekilde annelik edebileceğine inancım tam. Benim bir çocuğu sevebilmem için doğurmam şart değil. Eşim böyle bir karar alsa sevinirim ve saygı duyarım ancak çocuğun bunu bilmesi ve soy bağını değiştirmemiz gerekiyor.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

24

Cevap

• DoğmayanGüneşim
    DoğmayanGüneşim Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 29
    +1 yıl

Benim 2 büyük hayalim var birincisi kök hücre için kan verdim biriyle uyuşmasını istiyorum birine can olmak istiyorum. İkincisi 2 çocuğum olsun istiyorum biri benim öz evladım biri de esirgemeden evlatlık almak istiyorum. Tabi önce bunu eşimin kabul etmesi gerekir ben kendimden eminim asla çocuklarım arasında ayrımcılık yapmam eşimin de yapmasını istemem

1
    0 Yorumla
  • 1berfin
    1berfin Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Valla sıkıntı olmazdı herhalde ya bakardım ben kendi çocuğum gibi hemde
    ileride kendi çocuklarımds olursa geçinip giderler. Hatta süper olur isterse maddi durumuda el verirse eşimin 2-3 evlatlık alabilirdim. Bende 4 çocuk yapsam tamamdır işte daha ne misss gibi aile

0
    0 Yorumla
  • SoyleBenDinliyorum
    SoyleBenDinliyorum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Böyle bir dünyaya yeni masum bir ruh getirmek bence ona haksızlık olur. Bu kötü dünyaya gelmiş birde sanki yetmezmiş gibi hayatı yetimlik ve öksüzlükle daha da kötüleşmiş bir ruhu kurtarmak kadar güzel bir şey olabilir mi?

1
    0 Yorumla
  • Vasıl-ıYâr
    Vasıl-ıYâr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

Yetimleri çok severim, eşimden önce ben almak isteyebilirim 😂

1
    2 Yorumla
    • รձբժεгսռ
      รձբժεгսռ
      +1 yıl

Alırsın inşallah sende

Yorumla
    • Vasıl-ıYâr
      Vasıl-ıYâr
      +1 yıl

:)))

Yorumla
  • RubbieRolePlayy
    RubbieRolePlayy Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Evlendiysem bunun mantığı ancak bir çocuğu kurtarmak olur. Bunun yolu da yenisini yapmak değil evlat edinmek.

1
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Gerçekten eşim kendi evladımızdan o çocuğu ayırmayacak ise seve seve kabul ederim. Fakat iki gün sonra evlatlık diye herhangi bir ayrımcılık yapar, o yavrucağa en ufak sesini yükseltir veya el kaldırırsa o evliliği kökten bitiririm.

0
    0 Yorumla
  • _Creeper_07_
    _Creeper_07_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Dinen sakıncalı olduğunu öğrendiğimden beri pek uygun bulmuyorum, o nedenle ben kendi adıma istemezdim ama bir yerden de iyi bir şeymiş gibi geliyor insana.

1
    3 Yorumla
    • cemic
      cemic
      +1 yıl

Bunu ilk kez duyorum🤔

Yorumla
    • _Creeper_07_
      _Creeper_07_
      +1 yıl

Nedeni de şu, çocuk sonuçta başkasının evladı senin değil, öz olmadığı için ergenliğe girdikten sonra aynı evde yaşanması helal olmuyor, o nedenle yani. Amaç iyi olabilir ama netice böyle.

Yorumla
    • cemic
      cemic
      +1 yıl

Bence iyi araştırmak lazım

Yorumla
  • AilenizinAteisti
    AilenizinAteisti Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Valla evlenirsem bende evlatlık almayı düşünüyorum çok mantıklı bişey senide takdir ve tebrik ederim

1
    0 Yorumla
  • petitbiscuits
    petitbiscuits Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Ben çok memnun olurum. Zaten böyle bir düşünce bende de var hele bir de teklif eşimden gelirse daha da mutlu olurum 😊

0
    0 Yorumla
  • Saffet3458
    Saffet3458 Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl

Herhangi bir sebeple çocuğumuz olamıyorsa alırım sağlıklı iken formum bozulur vs diye düşünüp isterse almam kimse kusura bakmasın

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Eğer sağlık sorunlarımız bizi anne baba yapamayacaksa evlatlık almak sakıncalı değil

0
    0 Yorumla
  • SosyoPsikopat
    SosyoPsikopat Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 91%
    +1 yıl

istemem kendi kanımdan ve yeteneklerime sahip olmak zorunda

0
    10 Yorumla
    • Ergünkovboy
      Ergünkovboy
      +1 yıl

Allah vergisi yetenek olur

Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

yoo bizim bütün aile resme yeteneklidir

Yorumla
    • Ergünkovboy
      Ergünkovboy
      +1 yıl

Çalışılmış bir yetenektir kaç yaşında resme başladın

Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

çalışma yok doğuştan yetenek var bu yüzden grafik bölümündeyim abim ve ablamda öyledir

Yorumla
    • Ergünkovboy
      Ergünkovboy
      +1 yıl

Resme yetenekli kocamı bulursun peki

Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

ne alaka o ya

Yorumla
    • Ergünkovboy
      Ergünkovboy
      +1 yıl

Babasına cekebilir annen mi resme yetenekli baban mı

Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

bilmem ben evlatlığım onlarla değilim

Yorumla
    • Ergünkovboy
      Ergünkovboy
      +1 yıl

Nerde gercek annen baban seni neden bırakmışlar

Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

uzun hikaye boşver

Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl

Kotu bir tepkim olmazdı, neden olmasin birlikte dusunurduk bu konuyu

0
    0 Yorumla
  • Baharoviç
    Baharoviç Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl

Kalbine yeniden aşık olurdum ve hemen kabul ederdim

0
    0 Yorumla
  • ÂşkAdamı1990
    ÂşkAdamı1990 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 65%
    +1 yıl

Eşim yok fakat öyle bir durum olursa ilerde Olabilir hoşuma gider.

0
    0 Yorumla
  • ercanozkn
    ercanozkn Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 91%
    +1 yıl

kendi kanimdan olsun isterdim. ama saglik sorunlari varsa elbette olur evlat edinmek

0
    0 Yorumla
  • seymadakim
    seymadakim Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 81%
    +1 yıl

Çocuğu olmayan çiftler için oldukça uygun bi seçenek bence

0
    0 Yorumla
  • UniversalSoldier
    UniversalSoldier Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Eğer çocuk olmuyorsa, imkansızsa olabilir ama olmayabilir de. Ortak karara varılmalı bence.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yani cocugun kendisi dert masraf bence hic girismeyin kendiniz de yapmayin 2 kedi sahiplenin

1
    1 Yorumla
    • Ergünkovboy
      Ergünkovboy
      +1 yıl

Ben at çiftligi satın aldım en iyisi böyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İstemezdim. Evlatlık olan yavru kedi falansa o zaman tamam

0
    0 Yorumla
  • Zerredenhiçe
    Zerredenhiçe Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Kabul etmem, istediği kadar destek olsun, sınırsız kredi veririm ama evlatlik almayi kabul etmem.

1
    6 Yorumla
    • รձբժεгսռ
      รձբժεгսռ
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Zerredenhiçe
      Zerredenhiçe
      +1 yıl

Bilmiyorum, doğru bulmuyorum.

Yorumla
    • รձբժεгսռ
      รձբժεгսռ
      +1 yıl

Neyini doğru bulmuyorsun

Yorumla
    • Zerredenhiçe
      Zerredenhiçe
      +1 yıl

Evlatlik alinilmasini...

Ya tüm cocuklari evlatlik alalim ya da hicbiri olmasin.

Yorumla
    • firdevs_13
      firdevs_13
      +1 yıl

Saçma, birinin bile hayatını kurtarmak neden saçma olsun ki

Yorumla
    • Zerredenhiçe
      Zerredenhiçe
      +1 yıl

Herkesin fikrine saygı duyarım.

Yorumla
  • regiss
    regiss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 72%
    +1 yıl

istemem, kendi çocuğummuş gibi davranamam malesef

0
    2 Yorumla
    • รձբժεгսռ
      รձբժεгսռ
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • regiss
      regiss
      +1 yıl

bi sebebi yok, insanın içinden gelmesi lazım

Yorumla
  • Benzersize
    Benzersize Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Durumumuz ve vaktimiz varsa neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • TicTacJoe
    TicTacJoe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 83%
    +1 yıl

Ben de istediğim için sorun olmaz.

0
    0 Yorumla
  • HawliiiHürrem
    HawliiiHürrem Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Biz yaparız bebeim ne gerek var

0
    0 Yorumla
  • lararas
    lararas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 80%
    +1 yıl

Geniş düşünmek gerek emin değilim

0
    0 Yorumla
  • seninbenananiavradnı
    seninbenananiavradnı Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Aynı düşüncede olmamız beni aşırı mutlu ederdi

0
    0 Yorumla
  • entelkadiiin
    entelkadiiin Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

İstemem ruhum o kadar kabullenici, özverili değil

0
    0 Yorumla
  • suskun_34
    suskun_34 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Tepki vermem taktir ederim

0
    0 Yorumla
  • C0skunn
    C0skunn Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Sen iste 2 tane alalım pembe çukulatam

0
    0 Yorumla
  • gunes347372
    gunes347372 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Ben kabul etmezdim

1
    0 Yorumla
  • sinyoraaaa
    sinyoraaaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Evlatlık almak istemem

1
    1 Yorumla
    • Ergünkovboy
      Ergünkovboy
      +1 yıl

Sebeb

Yorumla
  • cadıı19
    cadıı19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 36%
    +1 yıl

Kabul ederim

1
    0 Yorumla
  • Atlas_du
    Atlas_du Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl

Sorun yok

0
    0 Yorumla
  • Güll1234
    Güll1234 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Seve seve alırım

0
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle olacak zaten

0
    0 Yorumla
  • tuanacann
    tuanacann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Eğer paramız felan varsa neden olmasın :D

0
    0 Yorumla
  • Sevemedimkaragözlüm8
    Sevemedimkaragözlüm8 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Evlatlık alacak konumda değiliz

0
    0 Yorumla
  • BADLOWE1234
    BADLOWE1234 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Seve seve alırım

0
    0 Yorumla
  • Ergünkovboy
    Ergünkovboy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Dinen caiz değil

1
    0 Yorumla
  • Katatesıpızartmasi
    Katatesıpızartmasi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kabul etmem

0
    0 Yorumla
  • evliyimmm
    evliyimmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Evlatlık istemem

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşiniz evlatlık almak istese tepkiniz ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşiniz evlat edinmek istese vereceğiniz tepki ne olurdu? 58 cevap verildi
Eşiniz olacak kişi evlenince çocuk istemese tepkiniz ne olurdu? 37 cevap verildi
İlerde ki eşiniz çocuk sahibi olmayı istemese ne tepki verirdiniz? 29 cevap verildi
Eşiniz, çocuk istemediğini söyleseydi; ne gibi bir tepki verirdiniz? 15 cevap verildi
Eşiniz çocuğu olamayacağını sizden saklasa tepkiniz ne olur? 23 cevap verildi
Eşinizin, başka birinden çocuğu olduğunu öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? 40 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨