Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
13 yaşımda aşık oldum ona yıllarımız birlikte geçti ama ayrıldık. Ben hatayı hep kendimde aradım oda benim hatalı oldugumu yuzume yuzume vurdu. 2 yıl geçti ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik ve sanki o 2 yıl geçmemiş gibi kaldıgımız yerden devam ettik. Tabi kısa bir tekrar alışma süreci oldu :) Barıştık ve herşey mükemmel gidiyordu. Barıştıktan 1 yıl sonra beni aldattı. Ama ben yalvarması ve gözlerinde ki suçluluktan dolayı affettim uzun süre dayanamadım o ısrara. Sonuç? Bu bahsettigim olaydan 7-8 ay sonra da öyle bir sırtını çevirdi ki bana hemde sudan sebeplere. Benim aldatılmısken olamadıgım kadar acımasızdı. Pişmanlık mı? Buyur :)
12 Yorumla
Soran+1 yılvay be :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk görüşte aşık oldum ilk defa o kıza aşık olmuştum ama ona ne yaptıysam bana hiç fırsat vermedi 5yıl onunla uğraşmıştım sonunda pes ettim şu an başkasıyla evliyim arada onunla karşılaşıyorum kendimi kaprırır gibi oluyorum vede rüyalarıma giren tek kişi o halende öyle bu gece yine gördüm bu nasıl bir hayattır anlam veremiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılevet çok tuhaf bir hayatın içindeyiz.
Erkekler Ne Diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıldönmedim dönmemde öyle bir hata yapmam net ;) :D hee dönenlerde mutlu olmaz pişman olur orası daha net ;) :D
15 Yorumla
Soran+1 yılhata sızdeyse?
- +1 yıl
yine dönmem bende dedim ya geriye gitmek yok dönmek yok daima ileriye o önüme geçip karşıma çıkarsa bilemem tabi ama yine ben geri dönmem ileri var geri yok bide ben hiç bir zaman hatalarımdan dolayı özür dilemediğim ya da telefi etmediğim bir zaman olmadı ve ben hiç bırakıp gitmedim terk etmek bende olmayan bir durum anlatabildim mi o yüzden geri dönmem giden düşmanlarım bile hala der sefanın bana yaptığı hatalarda ben daha suçluyum ama yine de sevmiyorum nefret ediyorum ondan diye yani hata yaparsam telafi etmeden bırakmam hiç bir düşmanım da yad gidenim de bana diyemez ki sen suçluydun o kadar diyorum var mı daha ötesi ;) :D
Soran+1 yılhaklısın keşke bende böyle düşünebilsem :)
- +1 yıl
İstersen düşünürsün iste yeterli
Soran+1 yılinşallah.
Şahsen eskisi bana döndü kabul ettiğim zaman sonradan pişman olduğumu hissettim.
Sonrasında salladım gitti zaten.10 Yorumlavalla hiç bir sevgilimi terk etmedim hep kızlar beni terk etti dün gecede biri terk etti alıştık yani ağlamaya ama onlar için hava hoş ama pişman olmak bilmiyorum yaptıgı hataya baglı
05 Yorumla
Soran+1 yılonun pişman olucağını düşünüyor musun?
Soran+1 yılinşallah düşündüğün gibi olur ki öyle oluyor.
Soran+1 yılevet en kötü sevmediğim cümledir alışırsın. istemesende alışıyosun :/
Benim hayatım boyunca bir tane sevgilim oldu biraz nazlıydı sürekli ayrılırdık şimdi onu aldım mandalina yiyoruz
#menlove03 Yorumla
Soran+1 yılne güzel sevindim :D
Soran+1 yıl:))
çok eskiden suçsuz yere terketmiştim ama sonra ben gidip özür diledim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbu pişmanlık ne kadar sürdü biraz analtırmısın :)
- +1 yıl
çok sürmedı sanırım 2 hafta diyebiliriz ama 2 ay kadar sonra bırlıkte olmaya başladık geçmiş zaman tam hatırlamıyorum birde bu yaşadığınız olaya bakar dönülmeyecek bir şeyse geri dönmek olmaz pişman olsan ya da karşı taraf kabul etmez bide karşınında sevmesi lazımkı döneni kabul edebilsin aradan yıllar geçti ve ben şuanki eşime aşık oldum ve onunla evlendım ve çokta mutluyum yazmamın sebebı arayış içindeydın belki bir nebze olsun yardım edebılırım diye
Soran+1 yılteşekkür ederim öncelikle. pişman olmasını istediğim kişi terkeden sevgilim. ve sevgim ağır geldi tek suçum bu. ve hatalı olan o bu yuzden pısman olmasını ıstıyorum..
Eski sevgiliye dönülür mü ulan :) Tükürdüğünü yalamak gibi bişi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılhatalı olan sizseniz bir anda bırakıp gittiyseni pişman olmaz mısınız?
+1 yılevet sonra tekrar ayrildik bu sefer o geldi sonra tekrar ayrildik sonra tekrari gelmedi 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılbiraz açıklarmısın rica etsem, nasıl olsu pişman oldun mu :)
- +1 yıl
evet cok pismam oldum aradim acti konustuk seni seviyorum dedim o da ayni karsiligi verdi baristik sonra kavga ettik yone ayrildik sonra o bni aradi ayni sekilde pismanliklae tekrar baristik ondan sonra tekrar ayrildik olmuyorsa zorlamayalim dedik medeni sekilde yollari ayirdik
Soran+1 yılhata sendemiydi peki? ne kadar süre sonra pısman oldun :/
- +1 yıl
hata bizdeydi birbirimizi cok kiskaniyorduk Şu an evli bna ulasmasin kocasini aldatmasin diye hattimi degistirdim
+1 yılİyikide aklımda kalbimde o vardi. O bunu biliyor ama jnat
00 Yorumla
+1 yılBen 110 defa döndüm kendim ısrar edip, her defasında terkedildim..
121 Yorumla- +1 yıl
Sen de bendensin kardeşim
- +1 yıl
@darthvader şimdi nasıl mutlu olcam hakkında en ufak fikrim yok
- +1 yıl
Kendimi işe verdim ben , arkadaş çevresine vs.. hem de birikimim arttı. Artık insanların bana hiç çekici tarafı kalmadı. Etrafıma bakıyorum da çocuk gibi ilişki kuruyorlar. Gerek yok , kendi geleceğine yatırım yap sende iş + arkadaş yetiyor insana. Yeni eve geçip kendime bir köpek alacağım şu an hedefim bu.
- +1 yıl
@darthvader ben o dedi die tecil bozdurdum askere gidicem 2 aya kadar. Gelde kafayı yeme. Gelde delirme
- +1 yıl
Bunlar da hep bizlere akıl işte. Arkadaşlarım dedi dikkatli ol diye 2.5 senemi verdim. Başka şehirde üniversite kazandım yalnız kalmasın diye gitmedim 1 sene daha hazırlandım. Arkadaşlarım ile 1 sene aramı açtım genel olarak onun için gezdim hep. Rahat gezelim diye hafta sonları ek işe girdim. O varken hiç başka kız arkadaş edinmedim olanları da üzülmesin diye soğuklaştırdım. Sonra gitti , çok güven vermişim. Seni kıskanmak istiyorum eskisi gibi dedi. Bir sürü bahane buldu çok fazla olay oldu sonra tekrar geldi tekrar aldım hayatıma düzelttim onu. Sonra düzelince tekrar gitti. Anlatılmayacak kadar uzun ve büyük olaylar da var tabi yaşadığım. Ben hep sevmek istedim sevilmek istedim , bu zamanda bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu anladım. Bu yüzden kendi hayallerime kendim çabalıyorum. Zaten 2-3 yıla kadar gidiyorum buralardan. Farklı bir ülkede farklı düşünce yapısına sahip insanlar ile tanışmak istiyorum.
- +1 yıl
@darthvader aynı benimde etrafımda kimse kalmadı..
- +1 yıl
O yüzden gerek yok bu tarz şeylere işte. Zaten duyguya doymak isteyen insan da kalmadı , saçma sapan geçici hevesler ile kaybedecek zaman yok.
- +1 yıl
@darthvader aynen öyle, aşk die istedikleri şey çok başka..
- +1 yıl
Bana diyordu ki , ah bu dünyada seven erkek kalmamış. Sen çok ayrısın. Neden beni seviyorsun. İyiki varsın. Ne olur beni bırakma :D şu an komik geliyor artık bu sözler. Kampüste birisiyle tanıştım konuştuk falan birkaç hafta sonra buralara geldi muhabbet. Dedi senin gibi erkek kaldı mı yine güldüm , tekrar da buluşmadım bana çok artık bunlar saçma geliyor. Hakaret gibi geliyor bana.
- +1 yıl
@darthvader senin gibisi kaldimi muhabbeti bana oluyor. Ulan benim gibi kaldida etraf benim gibileri aşktan soğutan tip kayniyor napcaz
- +1 yıl
Tekrar ölmeye niyetim yok. Kimsenin senin benim gibi birini beklediği de yok bence. Alan memnun satan da güvende en iyisi hiç böyle muhabbetlere girmemek.
- +1 yıl
@darthvader çok doğru biliyomsn, kimse senin benim gibi birini de beklemediği için hic mutlu olcaz triplerine girmeye gerek yok
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim :) O yüzden tek başıma mutlu olmayı öğretiyorum kendime
Soran+1 yıl@darthvader üzüldüm durumunuza. hakkınızda hayırlısı. beni terkeden kişide hemcinsiniz :) bende cok sey yasattım ona hemde cok guzel seyler 3 senemi verdim bir anda cekıp gıttı. umarım pısman olur. senle hıcbısey yasamadık bıle dedı bana gelde uzulme.
- +1 yıl
Bu kız erkek degl karakter meselesi.. onların nu yaptığına adamı yarı yolda bırakmak denir
- +1 yıl
Cinsiyet ayrimina gerek yok zaten insanlarin geneli boyle. 2.5 sene cok sey yaptim , sonra baskasina gitti. Gittigi kisi onu aldatti degerini anladim dedi cok uzgundu dayanamadim uzgun gormeye birlikte atlatiriz dedim arkadasladim bu kadar salak misin dedi. Ben yine birakmadim benimle birlikte duzeldi yine neseli oldu sonra ben ona asigim dedi onun icin bana sarilarak agladi teselli ettim 2.5 sene avuc icini optugum insani icim parcalandi mutlu olsun diye yaninda durdum sonra ona geri dondu. Ben ona tanistigimizde soz verdim ne olursa olsun seni mutlu etmeye calisacam diye ben o sozumu tuttum icim parcalana parcalana. Salaklik degil ona verdigim son sozu tuttum. Ama olmadi iste.
- +1 yıl
sevecekse insan oyle bir iliskiye baslamali olacak doye degil ben evlenmeyecegim insan ile birlikte olmam. Evlensek her ise yardim edecektim beraber evi supurup hizli bitiririz geri kalan zamani birlikte egleneriz disari cikariz benim hayallerim böyleyli amerikaya gitme firsati mi geri cevirdim birlikte gideriz diye 😂 En cok ta ona yanarim
- +1 yıl
@darthvader iyi olmak mutlu olmaya yetmiyor
- +1 yıl
Ben dersimi aldim kendimi de degistirmem. Ama iyi olmak ya da duygusal seylere onem vermek sadik olmak bir insani etkileyen bir ozellik degil. Istesem yapabilecek cok ortamim cok tanidiklarim var ama gerek yok en azindan uzun bir sure midem bulaniyor cunku iliski lafini duyunca artik. Universitede de izliyorum insanlari 25 yasinda ama olgunluktan bir haber iliskiler gerek yok o yuzden cunku ben emindim ondan guvenim tamdi. Demekki kandirilmaya cok musaitim yine emin olsam tekrar ayni seyleri yasama ihtimali gerek yok. geri kaldigim is hayatina devam etmek en iyisi kendini gelistirmek vs.. para kazanmak bunlar kalici. Iliski hepsini engelliyor ve sonra eyvallah diyip gidiyorlar. 2.5 senelik anilar yasanan o guzel seyler sonra yokmus gibi davraniliyor. Metinlere sigmaz anlatmaya gerek yok
Soran+1 yıl@darthvader olsun sen en doğrusunu yapmışsın. o kaybetmiş.
- +1 yıl
Hepimiz elimizden geleni yapmaya calisiyoruz. Herkes ne yaptiginin farkinda o da farkindaydi ama belli ki umurunda degildi aci ama gercek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz ayrıldık geri barışmasını bile beceremedik. Sonra da demek ki eskiden yeni olmazmış diyip vazgeçtik tamamen 😂 yani bir kere araya ayrılık girdi mi birdaha olmuyor.
00 Yorumlageriye bakarak hayat yaşanmaz bittiyse bitmiştir.
11 Yorumla
Soran+1 yılbir anda cıkıp gelip pişman olursa?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBardağı yere at ve ondan özür dile ve tekrar su içmek istediğini söyle işe yararsa burdayım 😉
08 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bardağı değiştiriyorlar genelde, ama o kırılan bardagıda çöpe atmıyolar bir kenarda kalıyor yapıstırılıp :)
- +1 yıl
Devrik cümlemden mesaj alınmış 😂😂 Elini keser çöpe atmazsan 😊
Soran+1 yılben değilim dönmek isteyen olur mu diye soruyorum hatalı olan o :)
- +1 yıl
Mesaj dönmek isteyen için 😉😉😊😊
Soran+1 yılillaki pişman olunmuştur bir şeylerin farkına varılmıstır bu insan affedilmez mi?
- +1 yıl
Bilmiyorum nasıl istiyorsan öyle yap senin hayatın sonuçta
Soran+1 yılbakalım istedigimiz gibi olmadı ama olur inşallah.
- +1 yıl
Umarım 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. eskiler eskide kalır. önümüzde ki maçlara bakarız.
12 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar kolaymıdır peki bırakıp gitmek.
+1 yılo hata 1 kere yapilir
011 Yorumla
Soran+1 yılhatalı sizseniz pişman olup dönmek hata mıdır?
- +1 yıl
Hata kiz arkadasimdi hemde buyuk bir hata. Bana dondu bende uzulmesin sahipsiz kalmasin psikolojisi bozuk diye dondum sonra iyi baktim tekrar cok mutlu oldu sonra yine gitti. Cok uzun hikaye ama bir kere hatayi yapan insan yine yapiyor. Yaptigin seyi 1 kere yaptiysan bunu tekrar yapmam desen bile tekrar yapman bilincsiz olarak bile cok yuksek ihtimal. Birakin seven insanlar mutlu kalsin. Kimseyi 2. defa öldürmeyin. Hic hata yapmayacagin birisini bul. Gerci yaptigin hataya gore de degisir , ozel degilse ayrilmaniza sebep olan hata neydi?
Soran+1 yılanladım.. hatalı ben degılım o, 3 senelık ılıskıyı bı anda bıtırdı. hiçbişey yasamadık senle bıle dedı cok sevdgını soyleyen ınsan.
- +1 yıl
O zaman donme ben eskiden dene derdim herkese ama gercekten yine uzulen taraf gercekten seven oluyor. Cok kotu gunler gecti benim icin. Gercekten seven insan ile böyle problemler yasanmaz bile. Ne kadar tekrar olmasini istedigini tahmin ediyorum ama 2. defa zamanini duygularini harcatiyorlar tekrar. Benim dusuncem boyle
Soran+1 yılevet tekrar dönenler için hep olmuyor deniyor ilk kez yasıyorum böyle bişey duygularım karısık umarım döndüğünde kalbim istemez. çünkü şu an çok istiyorum, kıyamıyorum hala.
- +1 yıl
Asagi yukari ayni seyler bana da tavsiye verdiler ben dedim biz farkliyiz biz yapariz. Ama gercekten hayat sure sinirlamali , bir kere terk eden yine uzer yine kacar. Sorun oldugu zaman elinden tutup ben senin yanindayim diyen birisini bul gercekten barisirsin yine zaman gecirirsin sonra yine ayni seyleri yasarsin. Kalbimi dinlemis ve benim gibi kalbini dinleyen insanlari gormus birisi olarak soyluyorum tekrar ölecegine canin aciya aciya bitir cunku zaten dogru insan olsa seni birakmazdi bu halde. Yapan insan gercekten tekrar yapiyor ama 1 hafta ama 1 yil sonra. Sonra bizim gibi daha da yipranirsin artik aska duygulara kusersin.
Soran+1 yılşu an küstüm bile inan içimde öfke nefret sevgi kıyamamk her sey var inan cok degıstım nefes alamıyorum denir ya onu ciddi ciddi yaşıyorum hemde. umarım pişman olur sadece farkına varsın.
- +1 yıl
Farkina variyorlar. Herseyi de gayet bilerek yapiyorlar. Seni de yanlislikla terk etmedi zaten o yuzden tekrar donersen cok daha kotusunu yasarsin pisman da oldu yazdi ama artik bitti. Her gece ruyamda gordum 6 ay onceki anilarimizi tekrar tekrar yasadim ama bak kendine deger ver karsindaki insan cocuk degil seni 3 sene tanimis bir insan senin kirilacagin seyleri bilerek soyluyor seni uzulecegini bile bile birakiyor herkes herseyin farkinda. Sen de kendine bu kotulugu yapma bence gercekten cok daha zor oluyor cunku. Gercekten asik olan insanlar hic boyle konulari konusmuyorlar bile ama biz yasiyoruz hala kullerden dogar saniyor insan ama inanmak istedigimize inaniyor ona gore hareket ediyoruz. Birak gercekler canini yaksin , bedelini ode simdi geriye kalan zamanin yazik olmasin
Soran+1 yılçok haklısın bizde bunların farkındayız ama sevdigimiz için perde iniyor görmemelizkten geliyoruz işte. yalanlarından daha çok acıttı zaten bunların gerçek olması. umarım bu yasadıklarım ders olur cunku kımseye ınancım yok artık.
- +1 yıl
Aynen oyle. Kampuste bir kizla tanistim dusunceleri de bana uygun gibi cok ta guzel ama biraktim konusmayi mesela kalbim tekrar istemiyor icimde birini cok sevesim mutlu edesim var ama tekrar istemiyorum uzulmek. Emin olamiyorum. Sende tekrar donup yine boyle kalma daha da kotu. Yasadiklarimi hic kimse bilmiyor 2 arkadasim dostum disinda. O yuzden kendini kurtar sende gercekten 2. defa oldugunda sivamaya donuyor is. Bu sefer anlatilmayacak duygular yasiyor insan artik hayallerini bitiriyor. Inancini vs. Artik gelecek hayal eden yok herkes 1 2 aylik zevk pesinde.
Soran+1 yılevet maalsefki hepsi acı bir gerçek hayat daha neler göstericek kimbilir dedigin gibi yapmaya calısıcam.
+1 yılHerkes pişman olur. Eski eskide kalır.
10 Yorumlayok tabiki.
11 Yorumla
Soran+1 yılneden?
+1 yılSevgilim olmadı ama dönmezdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kere yaptim o hatayi daha dönmem kolay kolay...
04 Yorumla
Soran+1 yılneden hata olarak goruyosun biraz açıklar mısın
Cevap sahibi+1 yılNeden mi?
Ben çok seven çok sahiplenen birisiyim ve hep uzun ilişkileri seviyorum.. kisa anlatiyorum..
Sonra biz ayrildik ve ben pişman oldum cunku ona cok deger verdigim icin ve sevdigim icin bir kez daha denemek istedim..
O ise benim canimi yakti..
Cevap sahibi+1 yılOnun icin cok aglamistim
Soran+1 yılben diğer türlü anladım pardon. tekrar olunca olmuyor yani öylemi eskisi gibi..
+1 yılHiç dönmedin ki
10 Yorumla
+1 yılyok,
10 YorumlaYokk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Vardir
10 Yorumlavardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok.
07 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Neden döneyim? Ben verdiğim hiçbir karardan pişman değilim.
Soran+1 yılsen hatalı olsan?
- +1 yıl
Dönmem. Umurumda değil.
Soran+1 yılhiç mi pişman olmazsın aklına hiç mi gelmez
- +1 yıl
Aklıma gelir, pişman olmam, dönmem. Tükürdüğünü yalayan bir insan değilim.
Soran+1 yılAnladım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kiza bir kez binilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yıldönme.
01 Yorumla
Soran+1 yıldönücek kişi ben değilim, hata onda ama bırakıp giden o :)
- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde hepsi
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem