Çünkü yakışıklı erkekler bize bakmıyor. Bize bakanları biz beğenmiyoruz. Sonra bir tane özgüven patlaması yaşayan ayı geliyor kızı kapıp gidiyor. Olay bundan ibaret
Yorum yok şahsen türkiyede çok yaşamadım sadece tatillerde filan geliyorum kekonun da az çok ne olduğunu biliyorum abi kendi tercihleri şahsen benim daha sevgilim olmadı ve yaşımda 18.5 ve şahsen öyle birini sevmeyi kendime şart koşmuyorum daha çok parayı seviyorum denebilir ama yinede insanın hayatında onu seven birinin olması güzel bişey o yüzden bırakın istediklerini yapsınlar keko da insan sonuçta bunun sonuçlarına katlanacak olanda insan o yüzden dediğim gibi yorum yok
kekoları seçen kızlar yokluk içindedir başka bir şey değil. Ben yakisikli degilim mesela. Ama kiz diye gezmiyom da ortalikta. Beni oldugum halimle sevmesi lazim. Bu benim gorusum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü üstün hissetmek hoşumuza gidiyor dalga falan geçiyoruz arada.
Valla ben kekolardan hoslanmiyorum benden uzak Allaha yakın. 😀 umraniyede oturuyorum burda cok fazlasiyla var sinav icin bostanciya gitmistim benim yasimdaki cocuk bana minibüste yer verdi şok oldum 😃
Sorma dudulluya doğru diyim aynen Atakent iyi umraniyenin en iyi yeri orası kesinlikle. Otrudugum sokakta 10 kisiden 8 iyle konusmuyorum kavgaliyim kediler yüzünden. Hayvan besliyorum diye düşman oldular bana. Yani bu kadar geri kafalilik olmaz
En İyi Cevaplar