Bunu hep merak etmişimdir, kızların oyuncak ayı sevmesinin nedeni nedir? Bir de hep erkek isimleri koyuyorlar nedense, amaçları ne olabilir 😁?

açıklıyorum kulak verin. Bak şimdi kadınlar içgüdüsel olarak güçlü ama sevimli şeylerden hoşlanırlar. Erkeği kendisini koruyacak kadar güçlü kuvvetli olsun ama o ona tatlı gelsin kendini güvende hissettsin. Bunla eşlediği için ayıyı seviyorlar. Ayı olmasına da gerek yok örneğin sevimli Yeşiiiil Cenevar peluşu versen onuda sahiplenirler. Ama git bir tane minik kurbağa peluşu ver beğenmezler.
Bence ayicigin sesi sedasi cikmiyor istedikleri gibi davraniyorlar bir sebebi bu 😁
erkeğin baklava gibi kaslısını isterler ama ayıyla uyurlar hakketen garip bir durum
Erkek denilen varlık çok sarılmayı sevmediğinden o yumuş yumuş ayıcığa sarılmak hoşumuza gidiyor da ondan :) Yani duygusal tatmini o ayıcıktan, öküzlük tatminini de erkeklerden sağlıyoruz😄
Kız denilen uzun saçlı varlıklar da egolu olmasalar erkekleri anlayabilseler sorun kalmayacak, erkeklerin kalbi çok yumuşaktir aslinda 😁
Ego konusuna katılıyorum.
Gercektenmi doin şaka yapma :)
Sarılmayı çok sevdiğimiz için, bazen insan sarılmak ister ama yanında kimse olmaz belkide ondan oyuncak ayılar sevilir ama benim yok hiç almadım yani öyle büyük bir ayı.
Biraz da yalnizlik hissi galiba.
Galiba ondan, arkadaş gibi hissettirdiğinden
Cevap
12Cevap
Oyuncak ayı sevenlerin çoğu ilerde kendine öyle bir eş buluyor!! Bende bunun bilimsel açıklamasını merak ediyorum!!!😒😒😒😒
Derken nasil yani, kendine ayicik mi buluyor diyorsun 😁?
Ben barbi bebekleri severim onun nedeni ise küçükken hiç bebeğimin olmaması abim almışdı bir kere ben okuldayken annemin onu halamın kızına vermesi çok üzmüşdü beni anneme de kızmışdım sırf bu yüzden.
Bilinçaltında baba otoritesi ve sevgisinin temsilidir oyuncak ayılar ve genellikle bunun eksikliği sonucunda görülür
Oyuncak ayi nasil olsa tepki vermiyor de mi 😁
Yumusacik oluyo sirin. Bide gece yatarken sarilarak yatmasi guzel oluyo😁😁
Ayicik bu battaniye degil ki 😁
La sarilinca uyku cok rahat oluyo ya😁
Senin niyetin kotü :))
Kizlar sarilmayi sever yumusaklisi sever o yuzden fark etttiysen pofuduk seyler kizlarin hep dikkatini ceker
eski sevgililerini hatirlattiklari ve onlara istediklerini yapabildikleri icin :D
var kızlar duygusal olarak düşündükleri için otomatik sevgi yumağı ayıcık ona güzel bir arkadaş tespit bana ait çalmayın
Sıcak yumuşak ve büyük olduğu için severler. Oyuncak deveyi de aynı hazda sevebilirler yani
kizlar ayinin sadece oyuncagini degil erkegin bile ayisini seviyor
Eski hesapta bir sorum vardı hatırladın mı 😂
Hangisiydi bir hatirlat belki hatirlarim 😁?
Olabilir ihtimal dahilinde 😁ama neden ayicik iste?
Tabii nasil olsa oyuncak ayinin sesi cikmiyor 😁peki ayiya da trip atarmisiniz aceba 😂
Kızlar ayıları sever mesela erkekleri.
Bu gibi kişiler sever genelde ayıları, erkek niyetine. Erkeklerin hepsinin ayı olduğunu düşünür, erkeklere benzediği için de ayı bu kişilere göre, severler.
Ya böyle sanki sarılacakmışım beni koruyacakmış, bana sevgi verecekmiş ve bırakmicakmış, sadık bir dostum olacakmış gibi. bir de evet ayıları farkında olmadan bilincimiz bir erkeğe benzetiyor
Kizlar neden ayi seviyor, sorumuz bu 😁
Cevapladımmm
Ayı gibi Erkekleri de severiz ya bende anlamadım
Garip 😁
Ayı gibimi? bende guvercin gibi bayanlari severim nasıl uydumu:)
Benim de oyuncak ayım var adı winnie
Ilginc neden adi o 😁?
Hiç sevmem çok aptalca
Yumuş yumuş sarılmalık çünküm
armudun iyisini ayılar yerde ondan :D
ayinin yerinde olmak isterdim
Kızlar tatlı şirin şeyleri severler dostum
sevmiim ben.
Eyi bari 😁
Hıc ilgılımı çekmedı yanı sevmem
Yalnız oldukları için bence
Ben pek sevmem ya daha cok yaşı küçük kızlar sever
Çekiciler
Ayinin nesi çekici yahu 😁
Kızlardan korkulur, demekki erkekler icin planlari bu ayicik üzerinden yapiyorlar 😵
Cok tatlis o yuzden
Ayiya da küsüyormusun arada 😁?
Ahahahah buna guldum iste😂😂😂suana kadar hic kusmedim😂😂😂
Asla sevmez
Çünkü çok tatlı
hiç sevmem
ben sevmiyom
Ayiyi erkeklerin yerine koyuyorlar bence 😂
Sevmiyorum...
Ben sevmiyorum
Yumuşaklar.
Sarılma hissi