Gayet güzel konuşurken birden sanki zorla konuşuyormuş gibi davranmasi halinde ne yaparsinız? Birde çok seviyorsunuz, onunla konuşmadan 1 dakikanız geçmiyor. Nasıl davranırsınız?
Sevdiğiniz insan sizinle sanki zorla konuşuyormuş gibi davransa ne yaparsınız?
Bunu hemen anlarım ve sohbeti bırakırım. Ama direkt kesmem konuyu yavaş yavaş kapatırım. Ama böyle birine şu ana kadar rastlamadım. Bizzat benimle çok konuşurlar ben daralırım.
Alnı secde görmemiş arkadaşım gelmiş bana ''Firavun ve Musa'' kıssasını anlatıyor. 2 sat konuşuyor, videolar gösteriyor. Görüyorsun işim var değil mi? Konuşurken yüzüne bile bakmıyorum o hala sayıklıyor. Adama ''Dini sohbetlerden hoşlanmıyorum !'' diyorum başka bir dini konuya geçiyor.
Sadece bu değil, çok var böyle. Bilerek mi yapıyorlar yoksa gerçekten mi anlamıyorlar hala anlamış değilim.
bir süre boyunca tekrarlayınca yanına bir daha gitmedim aynı ortamdayız ama 3 yıldır konuşmuyoruz. Onu çok sevdiğimi biliyor. Ama niye konuşmadığımı bilmiyor. Bilmesinde zaten gerek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben sahsen sogurum uzerine dusmem dahada mutlu olmaya calisirim yeni fotolar paylasirim gezip tozarim onu umursamam bak nasil birden kolay konusuyor.
ya fark etmeden onu kıracak bişey demişsindir dikkat et bunu sor olunca ya da seni seviyordur ama belki sevdiğini belli etmeme durumunun bokunu çıkarıyor olabilir , o an başka işleri olabilir veya seni çok umursamıyo ihtimali de var başka kızları düşünüyor olabilir senin yerine ihtimal çok söyleyeyim
Konuşmayı keser kafasını dinlemesi için zaman tanırım, bir süre sonra nedenini sorarım tatmin edici cevap vermez ise bensiz mutluluk dilerim.
Çünki sevgi de herşey paylaşılmalıdır, onun yanında destek olabilmem için benimle sıkıntısını, o anlık düşüncesini paylaşmayı paylaşmıyorsa biz olamamışız demektir.
İşte o kişi ile bir daha hayatta konuşmam asla.. En azından bana dinlemeyecekse ''Ya arkadaşım ne olur bunları başka zaman konuşalım ''der..''Anlat anlat sakalıma'' gibi dinliyor ise o adam veya kişi benim için bitmiştir..
Aşık olmadığım için olabilir. Hayatımda hiç aşık olmadım olsam yapmayacağıma eminim. Sıkıldığım için çok mesajlaşmaktan sevmiyorum. Genelde konu kapansın diye kısa cevaplar yazarım. Birde o çok ilgi gösterdikçe hiç yazasım gelmiyor sıkılıyorum
Huzursuzluk hissi. İyi misin bir problem mi var diye sorarım çok ustune gitmemeye çalışırım birşey demiyorsa da biraz zaman tanırım beklerim sonra yine sorarım taş olsa çatlar el insaf söylesin artık bir zahmet
En İyi Cevaplar