Murat Boz ve Hadise'nin O Ses Türkiye'deki hallerini görünce aklıma hep bu soru geliyor. Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz'un kulağını çekmiyor mudur? Kıskanmıyor musun arkadaş!
Bunlar arkadaş: Bunlar sevgili: Neyiniz var kuzum?
Siz olsanız kıskanmaz mısınız allasen?
Sevgilinin karşı cins arkadaşlarıyla "sarılmalı öpmeli" iletişimine izin verir misin?
Murat boz o ses turkiye de oyle davranislar yapmak zorunda. Roller hep ayni. Hadise dönunce oda doner atismalar ayni sözler vs... o yuzden kiskanmazdim ekmek parasi cunki. Murat boz hoby olsun diye oturmuyor orda. Soyle soyleyim jinekolog bir sevgilim olsa Bayan kuaforu bir sevgilim Estetik cerah bir sevgilim Bayan ayalabilari satan bir sevgilim? Kiskanmam cunki oyle tanidim sevdim
Opus var sarilis var. hoslanmasam da cok yakin oldugunu bildiklerime bisey diyemezdin acikcasi. Benim de cok yakin arkadaslarim oldu ever karsi taraf kiskaniyor. Ben iki kiz bir de erkek arkadasimla icmistim sevgilim baska ildeydi arkadasini gonderdi kontrole mesela bana caktirmadan. Buna da fazla kizmadim. Olabiliyor yani
yok yok aa olur bu öyle şey moderniz modern gelsin hatta beni düdüklesin iyi ce ar damarımız catlasın çiçeğine koyayım olur mu öyle şey sevdiğim kız benden başkasına sarılıp öpemez istemem konuşsun etsin gezsin özgürlüğünü kısıtlayamam ama gidip başka bir erkeği öpüp sarılırsa olay çıkartırım
Yanımda olacak kadının başka erkeklerle senli-benli, samimi yahut canımı sıkacak şekilde konuşmaya hakkı yoktur, tıpkı benim de hakkım olmadığı gibi. Çok net olduğum ve kattiyen tahammülümün olmadığı bir konu bu; aksi durumda bıçakla keser gibi soğuma ihtimalim bile var.
Arkadaşlıklarının seviyesine bağlı aslında. Ben de çoğu arkadaşıma sarılırım ama belli bir geçmişimiz vardır, iyi tanıyorumdur, sevgilim de tanıyordur öyle. Mesela benim bir erkek arkadaşım yaklaşık 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi evime geldi ziyarete bir kaç gün kaldı sevgilim sesini çıkartmadı.
Bu tür sanatçı demeye utandığım, insan yerine bile koymak istemediğim "insanlar" yüzünden toplumumuzda ne ahlak kaldı ne sanat kaldı. Tüketimi destekleyen, ne yazık ki gençlerin idolleri hâline gelen bunlar, nesilleri gittikce bozuyorlar. Ve bunlardan zarar gelmez diyen aileler de, gittikce aile olmaktan cikiyor
Hadise sicak kanli dokunmayi seviyo asli soguk kendiside soylemisti cekiniyordur sarilmaya falan herkesin icinde ama hadise ve murat bu denli sarmas dolas olmalari yani olmamis bence ama asli sorun yaratmiyorsa sorun yokur ben sahsen delirirdim kimseye guven olmaz maske takan cok
Kıskanmak doğaldır; fakat sevgilinizin sizden önce oluşan, derin arkadaşlık bağları ile bağlı olduğu insanlara da saygı göstermek zorundasınız. İlişkiler, sanılanın aksine sevgiden çok saygıyla güçlenen kavramlardır.
Genel anlamda oyuncu sanatçı camiyası böyle. Şimdi o kızda dizi oyuncusu. Kim bilir ne öpüşmeli koklamalı rollerde oynıyıcak. Murat pezosuda buna bir şey demiyicek. Karşılıklı mezhebi genişlik ne diyelim''Hayırlı İşler''
haklısın ben kıskanırım aslı da kıskanmış diye tahmin ediyorum çünkü murat hadiseyi takipten çıkmıştı hadisede sinir olup o da çıkmıştı şu an durum ne bu fotoğraflar ne kadar yeni bilmiyorum ama muratta da suç var hadisede olduğu kadar
asla izin vermem erkek arkadasimin kiz arkadasi olamaz gorunce merhabaa diyebilir ama ben yanindaysam ayrica butum sosyal medya hesaplarinin sifresi bende olur hic bir kizla mesajlasamaz is ve odev falan disindaki onlarida ben okurum
Cok samimi arkadaslar dmkki ama bnim sevdgim adam kizkardsni bile øpmesin bir zahmet bnim yanimda :D cok kiskancim yaa paylasamam :D saka bir yana bende øperim o øpuyorsa yani n olmus :D esitlik istyen bize n oldu simdi yani
Öyle bişey olsa beğenmediysen beni dene der kafayı çakardım heralde lavuğa bilmiyorum yani hiç olmadı böyle bişey zaten sevgili de yok şu an acısı taze gardaş..
Onların işi bu televizyon dünyası böyle her şey reyting için. Dışarıda böyle değiller emin ol. Karısı kocası televizyonlarda başkalarıyla öpüşmekten helak olanlar var bu onlar için hiç bir şey. Bilmem anlatabildim mi?
sevdiğim adamın hayatında ben olduğum sürece böyle bir şey O LA MAZ. mümkünatı yok, yeterincede açık bir cevap oldu bence. Bak durup dururken sinirlendim
Gerçekten arkadaş olduklarından ve kızın ona karşı hisleri olmadığından eminsem kıskanmam. Benden önce de aynen böyle bir arkadaşlık ilikleri varsa kıskanmam.
Birsürü kız arkadaşı vardı samimi olduğu. Biz sevgili olduktan sonra herhangş bir temasta bulunmasına izin vermiyorum. sıkıyosa yapsın o arkadaşının bir avuç saçını yolarım
Yani bilemiyorum, bana biraz p*zevenklikten farksız gibi geliyor, o yüzden ben izin vermezdim hiçbir şekilde; ama tabi mezhep genişliğiyle alakalı bir durum başkasına bir şey diyemem...
Aslı enveer ne olurdu bir dm atsaydın ya da takip atsaydın vuruldum yıllardır gittin murata sımdı gelde aşagılara cek cıtayı cok yukselttın be :(
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hadise hayranı falan değilim ama objektif olup hak yemeden yokum yapacak olursam bu murat yanaşiyor hadiseye sürekli.. lan senin sevgilin var ama gibi davransa ama yok. Soruna gelince de kıskanmazdim yapımda yok kıskanmak
Sadece sevgili olma konusunda aklını ve mantığını kullanabilirsin ama ya beraber olduğun kişiyi deli gibi seviyorsan? Sen kalbinle değil de aklın ve mantığınla mı seviyorsun? Eğer öyleyse gel beni bir sev gözünü sevim.. Sadık değilim.. Ama iyi param var..
Bence çok yanlış bişey özellikle murat bozun yaptığı sonuçta sevgilis var nolur sa olsun hadiseye bu kadar yaklasmamamli bence ona karşı bir ilgisi var etkileniyor ondan
Ben bu kadar modern değilim eğerki bu düşünce tarzı geri kafalılıksada evet gerikafalıyım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunların ''kıskançlık'' duygusu bitmiş. Karşı cinsten arkadaşı olmasına bir şey demem tabii herkesin olur bu gayet normal. Ama öyle sarılma, öpme ve kucağa oturma da olmaz.
ben karşı cinsle arkadasligin. bir süre sonra hoslantiya gidebilecegini kendi gözlerimle gordugum icin asla izin vermem. kanka ayagina birbirine yuruyen insanlar cok gordum. benim kendi sahsi fikrim tabi. :)
En İyi Cevaplar