Bu kız eskiden çıkmadığı ama hoşlandığı kızsa hala bir şey hissettiğinden midir nedendir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Benim bildiğim bakılmaz. Yani eğer biri birine seviyorum diyorsa hakkını vermeli arkadaş, yok zamaneymiş, yok modernlikmiş... hepsinin canı cehenneme! Seviyorum diyenin gözü fıldır fıldır oynamayacak başka kız görünce. Ahh, aşk... ne hallere düştün.. Mecnunu leylaya aşık ederken, şimdi gözü k*ça, m*meye aşık ediyorsun.
Yanından gecen herhangi birine değilde eskiden birbirlerine karşı boş olmayan kıza bakması koyuyor yani bazen bakıyormuş bazende görmezden geliymuş
Arkadaslarım diyor
Güven problemi yarattı aramızda ben yıpranıyorum resmen ben istemiyorum kalbinde ben aklında başka bir kız aklı biye bir başkasında olur gözü niye başkasına bakabilir anlayamıyorum düşünüyorum ben önceden birinden hoşlanmışım şimdi yanımda sevgilim var ama aklım diğerinde hala bir duygu olmasa bakmam diyorum daha kötü hissediyorum
Ne istedigini bilmiyor ya da en kötü ihtimalle ona karşı hala bir şeyler hissediyor ama nasılmış biliyor musun kız onu seviyormuş bu böyle hoşlanıyomuş ama sonra arkadaşları araya girmiş olmamış bir şekilde baskasıyla cıkmış tabi o başkasıyla cıkınca kız bunu tamamen silmiş diğeriyle ayrılmışlar zaten sevmiyomuşta arkadaşlarının ısrarıyla olmuş bitmiş sonra kıza tekrar yeşil ışık yakmış ama hiçbir şekilde bakmamış filan sonra biz çıkmaya başladık böyle yani
Farkli bir konu :D ben olsaydim snin yerinde kulagina egilir ve fisildardim o eski sevglisinin ya da sevgli olmak istedgi kizin arkasindan bakarken "icinde kaldiysa yol al" sakin bir sesle de ama bunu :D sinirli dersen suclu olursun trip atmaktan kaynakli :D
İçinde kalmış demek ki ben aklından aöküp atamam ki napıcam bilmiyorum
Seviyorum ama
O soruyu sormaktan cevabını duymaktan o kafa çok korkuyorum ki
eskı unutamadıgı sevdıgı vardır o yuzden bakar ben de eskıden sevdıgımı gordumde bakıyorum sonucta o unutamadıgım kısı yenı gelen ne zaman unutturursa eskıyı o zaman bakmaz
Ben unutturamamış mı oluyorum bu durumda ama çıkmamışlar bile
Benle işi ne ya
merdivendelermiş mesela hani alt merdivende mesela benimki üstte o varsa kafasını kaldırıp gözlerinin içine içine bakıyormuş bazende görmezden geliyormuş
Hepsi benim olsun.. boyle adamlar seni elde edince de baskasina bakar..
Eskiden hoşlandığı ama çıkmadığı kız ama taş gibi olup tanımadıgı biri değil
Yani aynı okulda değiliz onlar lisede de aynı okuldalarmış ve lisede bir şeyler olmuş zaten ve şimdi de koskoca İstanbul'da aynı üniversitenin aynı bölümündeler
Cevap
26Cevap
Ya benimkinin de var böyle eskiden sevdiği ama çıkmadığı bir kız. Kız buna yüz vermemiş. Bak kaç sene oldu kaç sene. 2014 de çıkmaya başladık 1 yıl ayrı kaldık şimdi yine çıkıyoruz. 7ayı geçti. Geçen gün bir baktım instagramdan kıza bakmış. Görünce sı*tım ağzına tabi. Büyük bir kavga çıkarttım valla. Oda baktığımı bile hatırlamıyorum falan filan yaptı sonra alttan aldı özür diledi. Mahal verme böyle şeylere. Koy tavrını!
ikiside boş değilmiş birbirine zamanında ama arkadaş faktörlerinden olmamış sanırım ama merdivendelermiş mesela hani alt merdivende mesela benimki üstte o varsa kafasını kaldırıp gözlerinin içine içine bakıyormuş bazende görmezden geliyormuş hiç görmüyormuş yani
Kız değil ki bakan keşke bakan kız olsa ama sevdigim kişi yapan bunu
Aklı onda kalbi bende., gerci aklı ondaysa empati kuruyorum benim aklımda biri varsa eğer duygusal olarak hiçbir şey hissetmiyorum diyemem kimse diyemez bence
değişen bir şey yok diyemem konuştum sadece rahatsız olduğumu belirttim kız etrafta bir yerde oldugunda yokmuş gibi davranıyor tamamen görmezlikten geliyor bakkmıyor filan işte
bunu değiştiremezsin sadece sevgilisi olan erkekler değil her erkek bakar evli olanlar bile binevi göz zevki işte herkes bakar
Herhangi gecen bir kızdan bahsetmiyorum bakmıyor bile onlara ama zamanında birbirlerine karşı boş olmadıkları kıza bakıyor
bazı erkekler vardır doyumsuz karektersiz 50 kız onun olsun 51. yi isterler o yüzden dikkatli seçin işte beraber olduğunuz erkeği
o erkeğin aklında hala o kız var demek oluyor bu kusura bakma ama bence eline fırsat geçse seni o kızla aldatır veya o kıza geri döner onurunu koru rest çek sen bitir bence
Kızla çıkmamışlar ama merdivendelermiş mesela hani alt merdivende mesela benimki üstte o varsa kafasını kaldırıp gözlerinin içine içine bakıyormuş bazende görmezden geliyormuş kızı hiç bakmıyormuş bile yüzüne
Bir sey hissettiginden mi bakıyordur veya bir sey hissetmediginden mi görmezden geliyordur
Bana mesaj atmıştı mesela ilk adım ondan gelmişti ama bir sey hissetse ona da mesaj atmazmıydı benim yerime şu an o kız olmazmıydı
Yani ama kendimi kötü hissettirmeye hakkı yok ki yani benimle birlikteyse aklında da kalbinde de ben olmalıyım kalbinde ben aklında o kız olursa ben yıpranıyorum işte
Bazı kişiler aç gözlü olur tekle yetinmezler. Hep aldatırlar
Yaa tanımadıgı herhangi bir kız değil ama önceden onu seven bir kız
Genede ayınısı denir bazı insanlar böyle maalesef
Aralarında bir elentürük olabilir , vur gitsin 😁😁😁
Elektrik derken
Çekim nedenini bilmedikleri bir durum
Bende bunu merak ediyorum aralarında bir şey var ama değişik bir çekim ama neden
Sanırım aşık olmuşlar
Zor bir durum! Bunun açıklaması yok
Şaka mı bu
Üzgünüm ama sanırım durum bu! Seni de bırakamıyor üzülüyor, ona da kavuşamıyor 😐 Onun durumu zor
Aşık olmak çok farklı bir duygu yani bunu farkında olur insanlar yani nedenini bilmediğimiz bu saçma çekime aşk demek bilmiyorum
Çekim peki? Büyülenmiş gibi saçma salak hissediyorsa o işte odur. Aşk zaten böyle birşeydir nedenini bildiğin şey aşk olmaz. O Çek'imin sebebi ne? Neden oluyor bu? İki tarafın karşılıklı enerjisi buna sebep olan şey! Ben de bilmiyorum
Ama ikiside böyle bir şeyi farkında değil nedenini bilmeden oluyor ne oluyorsa ve bu garip enerjiyi nasıl yok edebiliyoruz peki
Nasıl yok edersin? Görmesin uzun bir süre buna engel olabilecek misin? Birbirlerini görmelerine engel ol. Daha ilgili davran, sevgini göster ona. Bilmiyorum görmese bile o çekim yok olur mu? Bilmiyorum inan bana
Neden ama benimle sevgili benimle olması gerekiyor bu çekimin ne alaka elin kızı
Elin kızı da o da emin ol bunun olmasını istememiştir. Zaten yaptıkları birşey de yok rahat ol sen, bakmışlar birbirlerine sen de sahip çık oğlana
Yaptıkları bir sey yoktur olmasını istemiyorlardır diyosun da neden ikisi arasında oluyor ama aşk mı bu gercekten
Neden ikisi arasında oluyor? Sanırım evrene enerji yolluyorlar ikisi de çok istiyor belki birbirinin yanında olmayı. Sanırım cevap bu! Hemen çocuğu uzaklaştır ordan
Bunu istmelerinde yatan sebep ne peki
Ya sende çin işkencesi gibisin bilmiyorum sence ne? hoşlanmış olabilirler bir durum belki senden çok daha iyi anlaşıyordur onunla, kafaları uymuştur, birbirlerini özel kılan aralarında bir olay geçmiştir bilmiyorum
Sence ne?
Bende onu diyorum ya zaten aralarında özel hiçbir şey olmamış ki sevgili filan olmadılar hiç zamanında kız sevmiş o da kıza boş değilmiş ama olmamış işte
Tamam birbirlerinin içinde kalmışlar belki birbirlerine çok uygunlar ve bunun farkındalar ve seni de bırakmak istemiyor çocuk!
Bazen bazı şeylerin sebebini bilmezsin aslında o sebep uyumdur. Bu da çekime sebep olur
bir tarafı beni düşünüyor diğer tarafıysa istemsizce o kıza ait sanki tamamıyla bana ait değil bir kadın olarak hissediyorsun yani bisey var soyut göremiyorsun ama varlığını biliyorsun
Üzülüyor musun? O zaman o ortamdan uzaklaştır onu, birşeyler yap. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Ya da kızla konuş uzak dursun bence bunı yap
Biz farklı okullardayız o ikisi aynı fakültedeler işte bilmiyorum uzaklaştırma gibi bir ihtimal yok
Üzülüyorum tabi ki gölgesi üzerimde gibi baska bir kız yani onu lisede sevmiş bir kızdan bahsediyorum
Nasıl hissettin peki bir tarafının kıza ait olduğunu? Hangi hareketlerinden?
Ortak arkadaslarımızın anlattıklarından işte veya göz kaçırmalarından bazen kız etraftayken bilmiyorum mesela bazen ona bakıyormuş yanından gecerken veya merdivenden iniyorlarmış kız yukarıysa kafasını kaldırıp gözlerine bakıyormuş bazende hiç görmüyormuş yokmuş gibi görmezden geliyormuş
Bu çocuğun bir yarısının ona ait olduğu anlamına gelmez ki? Bakabilir , hoşuna gidiyor olabilir kızın eskiden onunla ilgilenen bir kız olduğunu bilmesi egosunu okşayabilir. Bahsettiğin gibi bir Çek'im olduğunu iddia edemeyiz bunu yalnız onlar hissedebilir ve erkek arkadaşının sana bunu kendi ağzıyla anlatması lazım bunı anlaman için. Yoksa o çekimi sadece önle hisseder
Onlar hisseder sen bunu bilemezsin. Erkek arkadaşın dalgın olabilir, sana kafasını tam veremiyor olabilir, unutkan olabilir ya da dalıp gidiyor olabilir sana ilgisi azalmış olabilir. Bunlar hissettirebilir bir nebze ama bu yok
Öyle değil bak lise 4 yıl ve 4 yıl boyunca kızla aralarında bu dedigimiz cekim elektrik her neyse yani hep varmış lisedeyken cıkmalarına arkadas ortamı engel olmuş sınıflarından kızı ayarlamışlar kız seviyomuş diye o olaydan sonra kız tamamen silmiş mesela ama uhte kalmış bence
İçinde kalmış olabilir belki izin ver görüşsünler merakını gidersin 😂😂😂😂 belki bitecek
kediyi öldürende merakmış
Hahahahahah 😂😂😂😂 ne yapmayı düşünüyorsun? Çare arıyoruz işte çare bu
Açık açık konuşacağım yani oluru yok başka
Suratına bas tokadı 😂😂😂😂
Ya da kıza zehirli mektup yolla iş toptan çözülsün 😂😂😂😂
Kızla işim olmaz ne muhatap alıcam ya şöyle ki zaten eğer emin olsaydı ona karşı duygularından veya bir hissi olsaydı benimle olmazdı yani gece düşündüm her şeyi böyle 4 yıl uzun bir zaman sonuçta hem lise hem üniversitede aynı okulda olunca sürekli birbirlerini görünce normal duygu karmaşası yaşaması aşk değil bence dedigin gibi elektrikle çekimle alakası yok alışkanlık yapmışlar birbirlerine o kadar
Hahahaha kandır kendini birşey yaşamamışlar ki alışkanlık yapsınlar?
Ben çok uzun süre bir arada olduğum hiçkimseyi alışkanlık yapmıyorum kendime 😂 Çok şey paylaşmam lazım alışkanlık olması için. Hayır bu değil ding dong maalesef bu değil
Ne demek kendini kandır alışkanlık olması için illa sevgili mi olmasınlazım iki kişinin
Arkadaş olabilir vs ancak sen kızla hiçbir paylaşımının olmadığını söyledin aynı ortamda oldukları için alışkanlık mı yapmış? Ha şunu bana dersin anlarım daha önce bir kişinin sana duygusal hisleri olduğunu bilmen ve onu görünce ona karşı bir güven duyup diğer insanlardan daha ayırt edici bir şekilde bakman olabilir ancak sen bana akşam sanki bir yarısı o kızla dedin? Yanlış mı hatırlıyorum
Dedim ama insanlar geceleri biraz daha kendi kendine kalıyor farklı düşünüyor sabah saçma bir düşünce olduguna karar verdim ve evet hic bir paylaşımları olmamış aynı sınıfta bile degillermiş yani
Evet aynen öyle Nasıl alışkanlık oluyor? Ayrıca bir de neden bir tarafı ona ait gibiymiş gibi hissediyorum diyorsun?
Bilmiyorum dün üzgündüm öyle hissettim sanki tamamen bana aitmiş gibi degildi ama ironi mi yapıyprsun anlayamıyorum nasıl alışkanlık oluyor
Bak sen kadınsın ve hissedersin dün bana , bir tarafı bana ait değil dedin? Bu ne demek?
Şu demek yani her an yanımdan gidebilir demek
Eeee işte açıklamayı yaptın? Cevabı verdin
Demek ki Ada'mın kafasının onda olduğunu hissediyorsun
Ama bu düşünce böyle kafamı yastığa koydugumda geliyor sadece kendimi dinlerken onun dışında yok yani takımtı yaptım bence ondan
Oha emin olmadığın konularda çocuğu suçlama. Daralır birgün benim gibi bir adamsa bırakır gider haberin olsun
Ama eğer o Çek'imin tarifini yapabildiysen sanki sen bu Çek'imi başka birine karşı hissediyorsun diye düşündüm ben. Yoksa bu tarifi yapmak zor
Neyse eğlenelim coşalım sana bir şarkı yollayım çocuğa dinlet bugün
https://m.youtube.com/watch?v=HkWO1yuYnLU
Yok artık ben niye baskasına hissediyim ki böyle bir sey peki bu konusmanın sonunda dışardan bir göz olarak düşüncen ne oldu
Dışardan bakan bir göz olarak ve bu gönül işlerine her daim şahit olan biri olarak söylüyorum ki bu çekimi her ne ise yok etmek gerekiyor. İş daha fazla büyümeden ne yapıp edip bir son vermek gerekiyor. Nasıl olabilir iki tarafı da birbirinden uzak tutarak ancak baskı yaparsan çocuk daralır. Sen tanıyorsun onu Nasıl yapacağına karar ver. Gerçekten bu duygusal Çekim eli kolu bağlıyor
Bir de şu var kız hic kimseyle bir ilişki durumu yapmamış kendisiyle ilgilenen kimseye yeşil ışık yakmamış bu ayrı bir soru işareti zatem
O zaman kız kendini kontrol edebilir Evet bu iyi birşey. Seni düşünerek kendini geri çekebilir
Ancak kız hiçkimseye yeşil ışık yakmamış diye birşey hissedemez diyemezsin ki
Sen neden duyguların altında birşey arıyorsun ki? İnsan neden hissettiği duyguları sorgular ki ya da başkalarının hissettiği duyguları? Bu birden oluyor içinden çıkamıyorsun anlam veremiyorsun bilmiyorum
Ben asıl kızın duygularını merak ediyorum sen olsan nasıl anlardın boş olup olmadıgını
Bir de şu var karşımdaki kız hani güzel olmasa gercekten o kadr takmam ama hani bazı kadınlar vardır türk kızı standartlarının dışında seksi vücut baby face uzun boy sarı saç filan insan içten içe rakip gibi görüyor yani
Kız onu görünce donup kalıyor, eli ayağı birbirine dolaşıyor mu? Gözlerini ondan alamıyor mu? Şapşallaşıyor mu? Kızarıyor mu? Onu görmek için bahaneler yaratıyor mu? Bunlar istemsizce yaptığı davranışlar olacaktır. Ancak gerçekten sevip deper veren biri uzak durur ona zarar gelmesin diye
Kız güzel demek? Evet rakip görme sebebin anlaşılabilir kime benziyor kız?
Yabancılara benziyor sanırım 😊 Haklı olabilirsin
Aman aman bir güzelliği yok aynen yabancılara benzediginden sarı sacından filan farklı geliyor o kadar
Hahahahaha sen de baya kararsızsın bence biraz önce baby face bilmem ne döşemişsin bence senin kafan baya karışık 😄
Ama o dedigin sadece bir anlıgına kilitleniyor donuyor gibi oluyor saniyelik ama sonra yüüryüp gidiyor
Kitleniyor ! Kimseye kitlenmez insan birşey hissetmezse kafamı Allah bullak ettin zaten senin de kafan karışık kıza bir güzel rakip görüyorum diyosun bir yok ya diyosun! Çok şaşkınsın 😃
Kıza güzel demeyi gururum el vermiyor ne yapabilirim ama güzel işte serenay sarılaya hande erçel karışımı bir kız
Hahahahahaha hadi ya ☺️☺️☺️ Korkma çocuk seni seviyor zaten bak yanında
Ne erkek arkadaşın ne de kız bunu yapmayacak bak göreceksin korkma ve üzülme , sevgini göster çocuğa ve baskı yapma
Ne oldu güldün? Seviyor da oturmayan bir şeyler var kafamda tamamlayamıyorum eksik bir seyler
Nasıl emin oluyorsun
Kız öyle bir kız değil bence. Zaten olsaydı şimdiye kadar olurdu. Sen karşı tarafın yani erkek arkadaşının tarafından bakıp olayları çözmeye çalışıyorsun. Bazen evrende anlam veremediğimiz ve elimizi kolumuzu bağlayan duygular yaşarız. Sonunu bildiğin bir olaya girmemek lazım böyle durumlarda sanırım buna mantıklı davranmak deniyor.
Şu zamana kadar bie şey olmadıysa bundan sonrasında hiç olmaz rahat ol diyorsun yani ama ben yinede yazıyorum buraya o kızın içinde ufacıkta olsa en azından deneseydik nasıl olurdı sorusu vardır
İyi de erkek arkadaşının ne düşündüğü önemli bu konuda? Ya o? Sence onda yok mudur?
Erkek arkadaşının içinde olup olmaması da önemli? Kızı boşver şimdi? Sence onun durumu Nasıl?
Ben iyice allak bullak oldum sen anlattıklarımdan ne cıkardıysan o işte okulun olmaması evde oturmak bana iyi gelmiyor onu anladım ben paranoyağa bağladım resmen
Beni seven ama benim içimde en ufak bir duygu olmayan erkeği yanımdan gecse görmem ben yani gercekten ilgi alanıma girmiyor çünkü
Yani suç kızda mı? Peki zaten kız da uzak duruyor baksana, çocuk senin yanında. Kızın uzak duracağından eminim ben.
Umarım sorularının cevabını bulmuşsundur çapraz sorgu meleği 😃
Kadın milletine güven olmaz aslında ya nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ki bir erkek olarak üstelik yani o uzak durmasa gidicek yanına öyle mi
Erkek ne yaparsa yapsın kadın onu isterse alır ve yola getirmesini bilir. Yani senin erkek arkadaşın kızla ilgileniyor olsa da olmasa da kız isteseydi bunu şimdiye kadar yapardı. bundan emin olabilirsin
Zaten sen hayatında olmazdın erkek arkadaşının. Şu konuda haklısın erkek arkadaşın ona ne kadar bir his beslerse beslesin kız uzak durmalı zaten. Bence duruyor da. Aralarındaki bu Çekim yeni oluşmamıştır var ise eğer. Duygular değerlidir onları yıpratıp, paramparça edeceğine hisleri, bazen uzaktan sevmek en güzeli diyordur belki kız 😊
Paranoyak olma bu konuda, rahat ol ve git erkek arkadaşına sarıl Kocaman. ☺️
Uzaktan sevmek aptallıktır yaa ben yapamazdım olay şu aslında kız sevgili yapsa tamamen silip atar zaten erkek arkadaşım
Uzaktan sevmek sana göre aptallık bir başkasına göre en mantıklı olan davranış. Kızın amacı sevgili yapmak değilse ne yani o evlenene kadar erkek arkadaşının yarısı onunla mı olacak? O zaman iş sana düşüyor sen de onu uzaklaştıracak birşeyler yap paranoya yapacağına. Rahat ol
sen bana rahat ol git sarıl diyorsunda buluşalım diye mesaj atıyorum arkadaşlarıyla fener maçındalarmış yani bu ben burdayım o kız orda yani nasıl rahat olabilirim ki keşke benide çağırsaydın dediğimdeyse sen fenerli değilsin ki üstelik sıkılırsın boşver diyen bir insan
Kız da mı maça gitmiş?
Gazetecilik okuyor hepsi kızda dahil koyu fenerli bildigin gibi değil ve macta evet
Fener Kayseri maçı var kız Kayserili mi 😁😁😁
Yok be ne alaka antalyalılar fenerli işte yenilince ağlayan cinsinden bir tip bir kız futboldan ne anlr ne zevk alır anlayamıyorum
Seni de tebrik ederim ben olsam bir yolunu bulur giderdim 😃
Ben beşiktaşlıyım ama hani izledigimden takip ettigimden değil işim olmaz çağırmamış zaten kendi bilir ben ne yapıyım ki şimdi kız gercekten eksik olmasın cok uzak duruyor öyle böyle değil ama
Uzak durmazsa çocuk kayar mı diyorsun sen?
Benim şu an sevdigim cocuk önceden onu seven kızın yanında ben bu kadar geniş değilim yani kıskanıyorum ne yapabilriim
Evet çok haklısın anak suç sende. Sen de gitmeliydin bırakmamalıydın, neden bu çaresizlik?
Haberim yoktu diyorum tüm gün hiç konuşmamıştık ve maç sevmiyorum napıyım ama onların işi olacak bu zevk alıyorlar yani
Maç sevmesen bile sevdiğin insana eşlik etmelisin 😊
bir erkegin gözünde futbolla ilgili kız nasıldır ki
Bak sen Beşiktaşlı o Fenerli. Ben olsam o gün için onunla Fenerli olur takardım atkımı girerdim koluna giderdim maça, evde mi izleyeceksiniz hazırlardım tüm malzemeyi otururdum yanına süper bir an olurdu ikiniz için de sen de eğlenirdin o da. Yani pek çok yolu var sevmesen bile o eğleniyor diye onunla eğlenebilirsin 😂
Bilmiyorum yani bir topun peşinden koşan 20 tane amele nesi eğlenceli bunun
Peki erkeklerin gözünde nasıldır diyorum futboldan anlayan ilgilenen kız
O senin düşüncen ama sevgilin eğleniyor onunla eğlenmek daha eğlenceli böyle düşün
Futboldan anlamana gerek yok otur onunla izle sana ne diğer erkeklerin ne düşündüğünden?
Hayır genel olarak yani o kız izlebilir mesela normal yani spor muhabiri olacak bir spiker olacak bir kadın yani ben hukuk okuyorum diye benimle medeni usül hukuku borçlar hukuku çalışalım demiyorum mesela aynı şey
Zorlama kendini ona eşlik etmezsen edeni buluyor işte , sevdiğin için yapmalısın
Kendi bilir napayım yani ama fanatik kız mı olur allaskına
İçine dert olur o dert. Hep bakıp bakıp iç çeker o erkek
Bu kadar uhte kalacaktı madem çıksalarmış
Açılamamıştır ondan
Bana gayette mesaj atarken çekinmemişti ona mı çekinesi tutmuş
Orasını bilemem artık bence sen bunu fazla sorun etme yoksa ayrılırsınız
Ama haksıymıyım istedigi her kıza çekinmeden mesaj atmış birinden bahsediyorum isteseydi o kızı atardı ama atmamış şimdi ne diye bakıyor ama
Haklisin da bu yaşanmış geçmişte kalmış bir şey severken bunlara takılırsan soğursun yapma
Soğuyamıyorum ki şimdi niye o kız merak ediyorum 2 aydır kızı gölge gibi hissediyorum birde bunların arasıdaki anlamsız elektrik mi denir bağ mı bir 3-4 yıldır var olan bir seymiş
Gönülde sen akılda o var demek. Kızı da boşver ilişkinize bir canlılık katmaya bak yahu
Eğer sen biriyle birlikteyken aklında hala bir başka kadın olabiliyorsa duygusal olarakta bitirememişsin demektir hiçbir hissetmese aklına gelmez
Ne yani bu adam seni zorla mı seviyor canım. Aklı takıla bilir bunda bir şey yok zamanında çok sevmiştir bir karşılık görmemiştir. Aynısı senin de başına gelebilirdi
Hayır kız da sevmiş karşılıklıymış anlayacagın
Sonra ne olmuş peki niye ayrı düşmüşler bunlar
Arkadaşları girmiş araya sınıf arkadaslarından bir kız bunu seviyormuş arkadasları oldugu için baskı gibi bisey olmuş o kızla cıkmıslar diğeride silmiş normal olarak
Şimdi biz neticeye bakalım. bu adam seninle mutluysa gerisini unut gitsin
Mutlu ama kafası karışık
Geçer belki
Tamamen karakterle alakalı bir durum. Kısaca karakter meselesi diyelim biz buna...
Eski sevdigi kız ama
Ona sordunmu? Arkadaşlarim böyle böyle dedi sor? Peki sen arkadaşlarina guveniyormusun doğrumu söyliyorlar? Senin yanindayken başka kizlarada bakiyormu?
Arkadaslarıma güveniyorum tabide bir baska kıza bakması sorun değil sorun olan o kıza basması hani bazen bakıyormuş bazen bakmıyormuş ama sonunda birbirlerine karşı boş değillermiş zamanında çıkmayıncada uhte kalmış olabilir diye
Ayrilman için başka sebeb gerek ama galiba zaman gösterecek ona çok bağlanma elindeyse
sevgilisi olması başka hatunlarla birlikte olmasına engel değil çünkü
O dedigin farklı aynı kızda takılı kalması farklı
valla eski usul ilişki seviyorsan ayrılacaksın o zaman ne diyim başka. yeni usul seviyorsan da sen de başkalarına da atlayacaksın hayatına bakacaksın.
diyelim sevgilim var. o sırada yanımdan barbara palvin geçiyo. bakmamamı mı beklersin benden
Aralarında bir sey olcakken olmamış iki kişiden bahsediyorum ama
bu karışık bir durum. nerden çıktı bu tiipini miktiğim bakışı da atmış olabilir
Bilmiyorum orasını yanından gecerken bile dönüp bakıyormuş ve arkadaşlarımın bana anlatıcaganı bile bile umutsamadan bakıyor kıza
Sevgilisi olan erkegin kendisine bakmasi neden kizi ilgilendirir kaldi ki guven verir mi boyle bir adam?
Yok ya bu kişi benim sevgilim biz aynı okulda değiliz ama arkadaslarım öyle söylüyor o kızla aynı okuldalar
Seviyorum ama
Daha fazlasını istiyordur. Gözü doymuyordur işte anla bırak sen en iyisimi onu
Sevgilisi olan bir arkadasima bunu sordum kalede kaleci var diye gol atmayak mi dedi
Yanından gecen herhangi bri kızdan bahsetmiyorum aralarında bir sey olacakken olmamış bir kızdan bahsediyorum
Akli kacan pozisyonda kalmis demekki. Bu da benim yorumum. Kabaligim icin kusura bakma.
Offf yaaniii futbol terimleri cok can sıkıcı
Bence de. Ama sen sıkma canını ve "önümüzdeki maçlara bakacağız artık" de.
Demicem yani
Deme sen bilirsin.
Maymun iştahlı olduğu için ya da o kızda aklı kaldığı için
Banada ilk öyle geldi ama bazen yanında gecerken bakıyormuş dönüp ama mesela kız oturuyor benimkide önünden geciyor arkadaşlarıyla işte dönüşte bakmıyormuş mesela hiç
Soramam ki öyle ya kestirip atar peki ikinci dedigime yorumun ne
eger sürekli o kıza bakiyorsa onu hala unutamamis seni sadece onu unutmak için kullanıyor
İyi de zamanında kız onunla ilgilendiginde cıkmamışlar sonra o kızla ilgilenmiş kız yüz vermemiş şimdi de biz çıkıyoruz ama bilmiyorum
tamam işte içinde kalmış o kız
benimle işi ne o zaman ya aynı okulda degilzi diye kız yanından gectiginde bile dönüp bakıyormus
seni onu unutmak ya da onu kıskandırmak için kullanıyor
Ona karşı boş değil yani öylesine geciyordur hani aa bu kız beni seviyprdu önceden diy bakıyorda olabilir belki
bir sefer bakar 2 sefer bakar sürekli bakiyorsa bu işte bsy vardır
Bazende hiç bakmıyormuş ama mesela oturuyor oluyormuş kız benimkide önünden gecerken hani dönüp bakma tenezzülünde bulunmuyormuş
bnce bunu sevgilinle konuşmalısin senden isteyipte yapmadığın bsy varsa o yüzden de yapabilir dışarda arar bunu
Kalçası güzelse, değil 1 tane 10 tane sevgilimiz olsada 11. ye bakarız.
Genlerimizde var bu bizim
Eskiden sevdigi kız ama
Daha iyi ya, illaki cinsel ilgisi vardır
Birlikte olmadılar ama
Erkekler biirlikte olduklarından çok birlikte olmadıklarına bakarlar, bunu unutmayın.
Çünkü birlikte olduğu kız zaten ulaşılmış bir kızdır erkek için ve değeri eskisi kadar değildir artık gözünde.
Ama birlikte olmadığı güzel ve hatta zor kızlar daha çok ilgisini çeker ve bakarlar...
İyi de kız zamanında zaten ınu sevmiş isteseymiş o zaman onunla sevgili olurmuş zorluk bunun neresinde
O zaman pişman olmuştur, bakıp bakıp iç çekiyordur dürzi :)
İğrencsiniz yemin ediyorum
Haklısınız.
Bende yemin ediyorum ki, iğrenciz :(
Imarım bir erkek görmez bu iletilerimi. Çünkü neredeyse tüm erkek sırlarını ele verdim
Bazı zamanlar gözünün içine bakıyor bazı zamanlar ona bakıyor bazı zamanda hiç görmüyor onu görmezden geliyorsa yokmuş o an sanki gibi davranıyorsa bir erkek
Gördüğü halde hiç görmüyoruz gibi yaptıgımızda, bilki o an aklımız tamamen o kıza dalmıştır
Emin misin görmezden gelmek yani takmıyor bir nevi
Hayır takıyor
Kesinlikle eminim
Ne diye görmezden gelirsiniz o zaman ilgilenmiyorum sansın kız diye mi
Aynen öyle.
Etrafa karşı ve özelliklede kız arkadaşına karşı, "ilgilenmiyorum yaa" mesajı vermektir amaç
Kızlar dikkat çekici giyinince ben bile bakıyorum erkek nasıl bakmasın?
Okulda ama
Nerde olursa olsun
Herhangi bir kız değil ki tanımadığı kıza bakmıyor yani zamanında hoşlandığı ama çıkmadıkları kızdan bahsediyorum
ama bazı kızlar cok guzel ya memelerı kalcaları guzellıgı
Eski sevdigi ama kız taş gibi olup tanımadıgı bir kız değil
demekki sevgilisi ona yetmiyor
Neyine yetmiyim anlamıyorum sıradan yanından gecen bir kız değil ki eskiden onu sevmiş bir kız
Benimde dedigin mantıklı gelmedi
Meraktan..
Ama bilmez ki Merak Kediyi Öldürür.
Eskiden onu seven bir kız
Karakterliyse bakmaz.
Eskiden hoşlandığı ama çıkmadığı bir kız
İlgi görmek hoşuna gidiyordur.
İlgiyi ben gösteriyorum zaten ama eskiden onu seven bir kızdan bahsediyorum kıza yüz vermeyip sonradan kızdan hoşlanmış kız yüz vermemiş sonrada biz çıkmaya başladık
Aklı ondaysa benle işi ne
merdivendelermiş mesela hani alt merdivende mesela benimki üsttede o kız varsa kafasını kaldırıp gözlerinin içine içine bakıyormuş bazende görmezden geliyormuş kızı
Sevgilisi olan kiz peki?
O kız benim
Hayir sevgilisi olan kiz neden bakar
çünkü karşısındaki cocugu gercektende sevmiyordur eğer bir kadın seviyorsa bakmaz yani göz ucuyla bile bakmaz bakıyorsa sevmiyor değil ama vazgeçilmez değildir o cocuk o kız için daha iyisini bulursa neden olmasın ki der
Benim yillardir sevdigim biri var beni her gordugunde bakip duruyor. Ama neden oldugunu anlamiyorum :(
Göz zinası yapiyor işte
Sevgilisinden sogumustur
Çünkü içinde arkadaşım ruhu vardır erkek degildir
Evet kesin oyledir ayrilmak en iyisi.
Sevgilisi olan kızlar neden bakiyorsa o yüzden
Ne alaka tanımadıgı güzel bir kıza bakmıyor eskiden bir seyler hissettiği kıza bakıyor
Gözü dışardaysa ondandır
Bakmak derken ne anlamda
Eskiden kız bundan hoşlanıyormuş yüz vermemiş bu hoşlanmış kızdan bu seferde kız ilgilenmemiş en sonunda böyle cıkcak gibi olmuşlar ama olmamış sonra biz cıktık işte ama merdivendelermiş mesela hani alt merdivende mesela benimki üstte o varsa kafasını kaldırıp gözlerinin içine içine bakıyormuş bazende görmezden geliyormuş
genetik bişi elimizde değil göz gidiyor :)
Eskiden boş olmadıgı bir kız ama
Adam değildir çünkü
Aç gözlülüğünden 😄
yetmiodur mevcut olan
Doymamıştır
Taş gibi olup tanımadıgı biri değil eskiden hoşlandıgı bir kız
o zaman merak etmiştir ondandır
Nesini merak etmiş olabilir pardon da
Napıyor, nasıl oldu gibi, nasıl görünüyor gibi
İyi de neden benide seven var ben sevmiyorum hatta gözüme gözükmesin banane yani
Ya bazen ben de eski sevgililerimin profiline bakarım sevdiğimden değil nefret de etmiyorum merak sadece abartılacak bişi değil bence
Karaktersiz de ondan
Yoldan gecen tanımadıgı herhangi bir kıza değil ama önceden aralarında bir sey olacakken olmamış kıza bakıyor
Ben olsam bir tek senin gözlerinin içine bakardım ama serefsiz iste karıya kıza doymaz
kuma ariyordur
Biz cıkmadan önce kız ondan hoşlanıyormuş cıkmamıslar sonra bu kızla ilgilenmiş kız yüz vermemiş şimdi de biz çıkıyoruz
Seni aldatacak
Evet. Yavsaktır
Erkektir bakar ya
seks ister
Baksin cok normal
Nedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar