Sevgilisi olan erkek neden başka kıza bakar?

Arkadaşlar 6 senelik ilişkisi olan erkek 3 seneden beri neden gördüğü her yerde bir kıza bakar? Çocuk benim akrabam oluyor ama kan bağımız yok. Onun dedesiyle benim annem kuzenler ama onun dedesi evlatlıkmış. Annesiyle de tanışıyorum annemle arkadaşlar. Geçen sene bize oturmaya gelmişti nişanlanacak gibi bir şeyler demişti. Geçen gün de aynı ortamda bulunduk annesiyle durduk yere konusunu açtı. Serhatlar inşallah gelebilirler dedi yaylaya çıkmışlar. Sonra da Serhat bey de bu sabah manitasiyla kahvaltılardaydı dedi. 6 senelikmiş ilişkileri her şeyi anlattı neredeyse. Kızı ilk başlarda istemiyormus tanıyınca sevmiş. Abisinin düğününün olduğu gün dış çekime kızı da götürmüş. Annesine kahve içmeye getirmiş. Düğün akşamında da bana baktı videolarda bile gözüküyor. Hatta ben gelin ve abisiyle fotoğraf çektiriyordum. Arkası dönüktü kardeşi dürttü baktı bana. Madem 6 senelik bir ilişkisi var sizce niye bana üç seneden beri gördüğü her yerde bakıyor? Ve annesi niye benim olduğum ortamda bana bunları bu kadar anlatıyor? Hatta buradan da dönülmez artık 6 senelik ilişkileri var dedi Annemin kuzeni de hiç belli olmaz oğlan belki senin göremediğin şeyleri görüyordur dedi. Annem ne zaman evlenecekler dedi. Annesi de bir Serhat askere gidip gelsin dedi bedelli gidecekmiş. Ve annesi geçenlerde yine aynı ortamda bulunmuştuk bana çok sıcak davranmıştı. Sizce neden böyle oluyor?

Sevgilisi olan erkek neden başka kıza bakar?