20 yasındayım ve minyon tipliyim ...

1,63 boyum 45kg ama kendimi tahta gibi hissetmiyorum yani kıvrımlı bir fiziğim var bunu biliyorum ama yinede küçük gösterdiğimin farkındayım aslında ben aşırı uzun boylu kızları kaba buluyorum ama yinede küçük gösteriyorsun dediklerindede üzülüyorum , zten bunu değişdiremem ilerde yaşlanmıcam diye avutuyorum kendimi bizim ailede genetik bayanlar hep minyon tipli çiti piti 30 yaş üzerinde kuzenleim var evli ve çocuklu ama görseniz 22-25 yaşlarında sanırsınız kız sanıp sokakta laf atanalar hala vardır fizikleri hala düzgün bunun için çaba göstermiyorlarda yapı olarak öyleyiz halalarım kuzenlerim hep öyle bu durum için mutlu mu olmalıyım yoksa üzülmeliyim bilmiyorum erkekler böyle kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz çökmü çocuksu geliyorlar ?
Güncellemeler
+1 yıl
söyle bir durumda var aslinda simdi aklima geldi insanlarda bana karsi bir koruma ic güdüsü var galiba nereye gidersem gidiyim nolursa olsun biri bisey dediginde ya da kötü birseyle karsilasdigimda benden önce insanlar (arkadaslarim hatta tanimadiklarim bile ) hemen müdahale ediyorlar ben hicbisey demeye kalmadan buda aslinda bir avantaj yorumlariniz icin tesekür ederim
20 yasındayım ve minyon tipliyim ...