Çıplakken sevgilinizin gözlerine bakabilir misiniz? Buyrun cevaplayın hanımlar beyler =)

Kaçımız çırılçıplakken sevdiğimizin (aşık olduğumuzun) sadece yüzüne, gözlerine bakabiliriz?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben çırılçıplakken bile aşık olduğunuz kişinin gözlerine ya da yüzüne bakabilirmisiniz sadece diye sordum olayı ilişkiye girmeye götürmeyin bu sorunun amacı o kadar aşktan bahsediyoruz ama bakalım hangimiz çıplakken bile sadece sevdiğimizin gözlerine yada yüzüne bakabiliyoruz bakalım kaçımız gerçekten sevebiliyoruzu bulmaktı :)))) ama herkese dürstlüğünden dolayı çok teşekkür ederim bundan sonra gelecek yorumlarıda bu dediğim olaya göre cevaplandırırsanız sevinirim :))) konu:aşk :)
Güncellemeler
+1 yıl
yav siz erkekleeeeeerrrr :D:D:D ya soyunmuyo kimse yani soyut düşün boşboş başka bi yerdesiniz aşkınız sınanacak ve bunu görmek içinde kız çıplak.eğer onu gerçekten seviyorsan sadece gözlerine yada yüzüne bakarsın cinselliğini tatmin edebilecek yerlerine değil olay bu.anladınız mı şimci? :D anlata bildimmi? :) lütfen ona göre cevaplandırın soruyu.somut ve gerçeksel düşünmeyin olayı.böyle cennet gibi bi yerdesiniz sınavdan geçeceksiniz aşk sınavından.bakalım geçebilecekmisiniz :))) ama dürüst oln
Güncellemeler
+1 yıl
Bırakın bu ayakları.. Kaçınız, çırılçıplak bedenler karşısında yalnızca gözlere baktınız. Sorsalar, güya hepiniz aşıktınız

Bu bilinmiş bir sözdür arkadaşlar eğer benim sorumu saçma bulduysanız bu söz hakkında ne düşündüğünüzü yazabilirsiniz.saygılar.. :))
Güncellemeler
+1 yıl
e herkes gibi bende düşüncemi söyleyeyim :D ben olsam omuzlarına bakardım sadece gerisine cidden utanırdım kıpkırmızı olurdum omuzlara kadar bakardım ama sadece yüze değil :D omuzlar ve göğüs tahtası olan kısma :D adaleli bölüme :D
Çıplakken sevgilinizin gözlerine bakabilir misiniz? Buyrun cevaplayın hanımlar beyler =)