Baksam ne olacak ki. Öylesine bir bakış olur sadece. Bakmak başka etkilenmek başka. Etkilenmem çok zor bir şey. Ah keşke etkilensem de aldatsam hatta ahahah. Etkilenmiyorum kimseden. Anlamsız ve boş görünüyor herkes. O kadar iyisini buluyorum ki diğerleri aşağı ve boş oluyor bu durumda. E etkilenmem de imkansıza yakın oluyor asıl kişi çok iyi olunca. Her seferinde de böyle oluyor. Ha asıl kişileri yani sevgilileri ortalama tiplerden seçseydim belki etkilenir miydim onu da bilmiyorum. Çünkü ben hem ruhsal hem bedensel etkilenmeliyim o da yine çok zor. Bakıp geçmekle hiç bir şey olmuyor yani, kazanan yine kasa yani asıl sevgili oluyor…
Hayır en yakışıklısı benim yanımda olur zaten ona bakarım niye başkasına bakayım ki istesen bile bakamam çünkü benim gözlerim onda kapalı ve sevince benim gözüm beni bile görmüyor kaldıki başkasını görsün😂
Ben bakmam, benim gözüm ondan başkasını görmez, ona körkütük aşığım, ona tapıyorum, onun dışında kalan herkes yalan vs vs vs... Yıllardır bu lafları milyon kez duydum, duyuyorum ve duyacağım. En sadık ve en romantik olanların bile baktığını gördü bu gözler. Keza aynı şekilde kadınların da yakışıklı ve çekici buldukları erkeklere, sevgilisi veya eşi yanındayken baktığına çok şahit oldum. Bence kimse kimseyi kandırmasın. Hepimiz, cinsiyet fark etmeksizin bakıyoruz.
Göz bu kayar 😂 ama görseldeki gibi de olmaz yani 😂 gözleriyle yemiş kızı 😂lokanta gibi düşün. Benim önümde mercimek varken birisi yanımdan kavurmalı pilav ile geçerse elindeki tabağa bakarım. Ama gidip yemem. Mercimeğimi içerim 😂 bu da o hesap. 😂 Tabi mercimeğime sinek düşer, veya soğumuş olabilir. Yemeyeceğim onu artık. O zaman tüm kavurmalı pilavlar korksun benden 😂😂😂
Sevgilim varken güzele bakabilirim sevgilim de bakabilir, kendime güveniyorum, bakmak flört etmek ya da aşık olmak anlamına gelmiyor bir güzel ünlü gördüğünüz zaman çirkin mi diyorsunuz? hayır yine güzel diyorsunuz o zaman sevgiliniz dışında kimseye güzel dememelisiniz, birbirimizi sevdiğimi zaten biliyoruz gereksiz kıskançlığı sevmiyorum
İşte bizim Türk milleti Yok bakmam, En yakışıklısı yanım da bla bla bla Friedrich Nietzsche Kim namus ve ahlak söyleyişi yapıyorsa bilin ki en büyük namusuz o dur. Adam bekar öldü ötesi var mı😀 Ben bakarım Bana Sapık, Taciz ci vs Diyen dönsün kendi iki yüzlülüğüne baksın. Bakmamak mümkün mü Acaba Kimi saçma sapan Karşı dan gelir ken bön bön bakar Kimi dibime kadar girer Yaa Sabır çek çek Türbanlı gördüğüm de Temiz yüzlü Bol giyinmiş gördüğüm de ise Bol bol dua ederim açık saçık kokonoş gördüğüm zman Canım sıkılıyor ruhuma bir darlanma geliyor Yazık abi popon başını açmak ne Ulan Ankara burası Mal mal Şeyler cins cins insanlar. Saygısız haddisiz ler Sonra da Ahlak Felsefesi üzerin den sokak ortasında insanları aşağılayıcı bakanlar neler neler
İllahaki bakılır aşdmqşdmwl. Ben biseksüelim ben de bakıyorum. Erkek arkadaşımla bazen karşılıklı bu güzel bu yakışıklı diyoruz kıskanınca duruyoruz. Önemli olan o "bakma" mevzuunun aldatmaya geçmemesi.
Bu sözün doğrusu ''Güzel bakmak sevaptır.'' aslında, ama çoğu kişi yanlış biliyor. Dış görünüşe önem veren biri olmadığım için umrumdışı. Ki bu da aldatmaya giriyor zaten.
Benden başkasına bakacaksa zahmet olmazsa baştan hiç sevgili olmayalım. Kadın düsturlu giyinip davranacaksa eğer erkekte o göz kapaklarını terbiye edecek.
Ben bakmıyorsam oda bakamaz illaki bakıyorsa ben o bakan gözlere oyarım Şaka bir tarafa da eğer başkalarına bakıyorsa saygı duymuyor demektir yeteri kadar sevmiyor demektir
Güzele bakmak sevaptır derler, çaktırmadan bakarım ama sevgilim ayrı özel değer veririm, çünkü o benim için özel diğerinin bir anlamı yok, esen bir rüzgar gibi
Yalana gerek yok Evet bakarım Ama o nun fark etmemesi içinde çaba sarf ederim. Tabi baktığım yerde ki kişi sevdiğimden güzel değildir. Ama daha sexidir diye
Sevgilim varken dişi sineğe bile bakmazdım. Aldatıldıktan sonra artık hiç bir dişiye bakmıyorum. ALLAH topunun cezasını versin. Beni bu duruma düşürenlerin daha çok cezasını versin
@sulukulelifaysal kadınların sayesinde misojinist oldum sanırım. Saldırı felan yapmasam da beynimin içinde onlarla savaşıyorum ve hiçbiri bana cazip gelmiyor. Artık bakmaya bile tenezzül etmiyorum ve hepsinden iğreniyirum, tiksiniyirum... kahretsin
Bu sözün doğrusu "Güzel bakmak sevaptır. Çoğu kişi de yanlış biliyor. Kendi adımdan konuşmam gerekirse dış görünüşe önem veren biri değilim. O yüzden bakmam ve onun da bakmasını istemezdim. Ama onun kararı
Bakmam göz ucuyla bile görürüm ama bakmam derim güzel kız devam ederim bazen o konuda ilişkide kendimi biraz enayi kullanılıyor gibi görüyorum nedense fazla sadık olduğum için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saygıdeğer hanımefendiler çapkınlara hayran sadıklara düşman olduğu için yalnızım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Belki sevgilimi daha fazla tahrik eder bu durum :))