Bugün benim doğum günüm eski sevgilim beni engellemişti bugün baktım engeli kaldırmış düne kadar engel vardı ama hala bişey yazmadı sizce doğum günümü kutlamak için mi kaldırdı engeli. Ama öyle olsa WhatsApp telefon filan var faceden neden yazsın ki gerçi WhatsApp dan da engellemişti ama ordan da kaldırmış engeli sizce amacı ne? Ayrıca da bu hayatta çok yalnızım doğum günümü kutlar mısınız 😔😔
Bugün benim doğum günüm bugün eski sevgilimin profiline baktım beni engellemişti bugün engeli kaldırmış?
HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY DEAR "PENCHEPATHIE" HAPPY BIRTHDAY TO YOU!! DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :)
eski sevgiline gelirsek... nasil bir iliski yasadniz bilmem ama bence fasla mana cikarma derim.. dogum günü kutlamak istiyorsa zaten yazar madem engelli kaldirmis.. belkide sadece kafani karistirmak istiyor bilmiyorum.. belkide altan altan messag vermek istiyor.. seni unutmadim diye oda olabilir.. bilemicem..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hımm teşekkür ederim olabilir bu arada Penchepathie ne demek?
Canim benim tesadüfdür o kendini umutlandirip nosuna hayaller kurma cünkü olmayinca kirikligi cok agir oluyor bilirim. Hep bitti giden gitti gelsede ben istemem diye düsün daha mutlu olursun. Ayrica dogum güngün kutlu olsun akrep kizi :-) benimde yakinda dogum günüm
Hakliyim canim benim hepsini bende yasadim ve inan sadece hayal kirikligi erkeklerden öyle ince düsünce ince fikir bekleme. Biz gibi degiller onlar hele ki akrep burcu kadini kadar ayrintili ince firkirli düsünceli hic degiller. Mutluklar dilerim sana ve bugün dönüm noktan olsun sen sil ve asla ve asla geriye bakma
belkide yeni bir sevgili yapmış bu kim neden engelli sormasın diye kaldırmıştır. bende olmuştu daha önce içini karartmak gibi olmasın ama benim fikrim bu ;)
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere. Engeli kaldırdığına göre demekki seni hala düşünüyor yani yoksa sosyal medya hesaplarından engeli kaldırmak bile aklına gelnezdi belki seni üzmemek için engeli kaldırmıştır.
En İyi Cevaplar