Diğer kardeşleriyle annesiyle ve babasıyla aynı binada oturmak nasıl?

Ayni binada olmasi iyi ama asla ayni ew olmamamli cunku yeni ewlenenlerin zevkini doyasiyla cikarmali rahat edebilsin evinde kocasina rahatca supriz yapsin dimi ama birazda hayati romantik yasamaklazim
Aynı evde aynı apartmanda hatta aynı mahallede bile olmaz. Ne benim ailemin nede onun ailesinin. Ancak aynı şehirde olabilir. Çok yakında olup sürekli rahatsız edilmeyi sevmem.
Hayattaki tek hayalim ve amacım budur. Bir de apartmanın dış kapısından üst katlara doğru boydan boya kilim koyduk mu gerçekten mutlu bir eş olacağıma inanıyorum.
İstemem. Ne kadar uzak o kadar iyi. Hepsi olmasa bile geneli herşeye burnunu sokuyor. Evliliklerde genelde sıkıntılar ailelerden kaynaklanıyor zaten.
Cevap
19Cevap
Bir bakıma iyi bir bakıma kötü olur. İyi yanı işten gelirim biricik kayınvalidemin sıcak yemeklerini yerim, çocuğuma o bakar. Kötü yanı eşimle sıkıntılarımız olsa bunu yakında oldukları için çabuk öğrenirler.
Benim ablam öyle eşinin babaannesi dedi annesi babası kardeşi aynı binada hiç bir sorun yok kişilikle alakalı bişey bu onlar sanki farklı apartmanda gibiler gayet iyi ama ben olsam yaşamazdım büyük konuşmuş olmayayım ama 😄
Nasıl insan olduklarına göre değişir ama evlenmeden de nasıl insan olduklarını tam olarak anlayamazsın. Sonuçta aynı ev değil.
O tutulabilir.
Bizim aile de böyle. Aynı binadayız gelinlerle herkes kendi aleminde
Valla ben aynı evde oturmak istiyorum. Gelinler neden kayınvalidelerini hiç sevmiyor anlamıyorum
İyi bişey olmadığı kesin sadece eşin değil iki tarafta uzak olmalı 😄
ayni dairede olmadiktan sonra skinti olmaz hatta arkadaslarinla takilcaan zaman onlara gider rahat takilirsin😂
Zombimi onlar? Hayir insan yiyorlarsa hic iyi degil 😒
Güzel olur.. ailenin bir ferdi oluyorsun sonuçta.. yakın olmak iyi olacaktır bence..
Guzeldir aile oluyosun sonucta otur kirada oturmaktansa
Helal sana be
Tavsiye edilmeyecek bişey ama anneden anneye değişir elbet..
mantıklı değil ya hadi aynı evde olsa mecburi bir sekilde kalırsın ama aynı apartman beni kasar
kendi sülalemde dahil tanıdıkla hiç bir zaman oturmayacaksında işte yapmayacaksın
Allah korusun istemem
Sonuçta aynı evde değil aynı bina olacağı için sıkıtı olmaz.
bunda bir sorun gormuyomm ben.
Helal sana.
Sureklı karısırlar artık
Sevgilim evlenince aynı binada oturucaz diyor
Aynı mahalle bile olmamalı
Ben istemezdim o binada cok dedikodu doner.
hayır oturmam..
eşimi zor durumda bırakmam..
Asla yaşayamam. Zaten geçimsiz biriyim.
Kötü ve can sıkıcı bence
Bilmiyorum iyi bisey olmasa gerek😂😂😂
pek hoş değil
çok yanlış... kesinlikle problem çıkar
Cok iyi cok guzel cok hojdir haa
İyi değil
Mazallah.
Mantıksız bence
İyidir iyi