+1 yılKadının Atını alıp ya nasip demesiyle olmuyor bu işler. Elbette para hayatımızın en önemli faktörleri. Ama sahadetli,huzurlu bir hayat istiyorsan çok iyi düşünmelisin. Yaşam öyle bir spikilasyon ki zengin ile fakir ilede mutlu olursun. EĞER SEN İSTERSEN !.. Aslında olay çok basit sen neyi nasıl istersen O o an o şekilde olur.İnsan kendi kaderini kendi belirler ama Evlenip kurtulayım mantığına da inanmıyorum ben,Param var huzurum var mantığımda kendi egoları ile insanları satın alabılecek salak iş kadınlarına da.Ortasını bulamamışsın daha Sana tavsiyem yaşama devam...
012 Yorumla- +1 yıl
Yaşam devam ediyor hertürlü önemli olan güzel yaşamaktır.
- +1 yıl
Bu neyin kafasıymış...
- +1 yıl
Neyinmiş :D
- +1 yıl
Üstün Dökmen kafası bence...:DD
- +1 yıl
O ne demek oluyor ?
- +1 yıl
Kişisel gelişim gibi olmuşta cevabın...
- +1 yıl
Hayat mektebi çok uzun sürdü pampa :)
- +1 yıl
21 yaşında hayat mektebıne uuzun diyorsun, eskilerin deyimiyle daha ne yaşadın da ne gördün. ;))
- +1 yıl
Çok şey gordum dosttum,bir kulak arkam kaldı :D
- +1 yıl
O söz başkaydı sanırım :)) Kulak arkası başka bir deyimde kullanılır sanki...
- +1 yıl
Karıştırma orayı :D
- +1 yıl
:))
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. erkek olsaydım 3. ile evlenirdim.
111 Yorumla- +1 yıl
İlk ikisine " Sana mı kaldım " dedim... :)) 3. sü de Akrep Burcu Kadın ile evlenip kendi cehennemi mi hazırlayaydım acaba?
- +1 yıl
Artıyı ben verdim. bilmiyorum nıyedır ama akrep kadınını farklı bir şey bende akrep burcuyum ama kadını çok başka bir şey onu gördüm...
- +1 yıl
Babana sorsana hayatın sırrını çözmüş aslında. KAdınları çözmüş bize de lütfen söylesin bu sır neymiş..:))
- +1 yıl
Güzel...
- +1 yıl
Hıı evet Şeriat kanunlarında 1 erkeğe 5 kadın düşüyormuş 3 al sonra da gel benimle evlen etti sana 4 kadın. Bende memurum.5 kadın ise müdür bulursun işte sonra grup yaparız Sabahlar olmasın :P :D
- +1 yıl
Ahahaha kömürgözlüm hahaha çok iyi dedin yaa :D
- +1 yıl
@kömürgözlüm21 Bu neyin kafasıymış...
+1 yılTamam modern ve Aklı başında insanlarız da...
Böyle ağır bir olayı hatunun üzerine yıkacak kadar da aklımızı başımıza alamadık.
Sorumluluğu ben üstlenirim bu hususta zira hayır cevabı beni pek ırgılamaz kalkarım altından.
Bir hatun için ise oldukça kırıcı olabilir.01 Yorumla- +1 yıl
Evet bekleyen kız evlenme teklifi etmez, evlenme teklifi bekler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam kısmet be bu işler ya Yani kimden ne çıkacağını bilemezsin Açıkcası ben biraz da evliliği milli piyangoya benzetiyorum Söylediğimde ciddiyim benzer yanları var ve lütfen dalga'ya almayın gayet ciddiyim Mantıklı düşünen arkadaslar beni anlıycaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kız teklif ediyorsa iş kötü sizin oralarda hiçbirini kabul etmem sonuçta erkekler teklif eder ve kızlar kötü durumda sanırım evde kaldık evde durumları :D link
05 Yorumla- +1 yıl
Buarsı İstanbul...İstanbulda kızalr teklif ediyor...:PP
- +1 yıl
aman aman artist artist ifadelere bak sen kaçın kurasısın bee seç 5bin o sana baksın okey maşını yazmış birde yüsüz yüsüz eyer gerçek psikolojinle ben şu kızı şoyle buluyorum şu kızı şoyle sevdim dersen herkez yardımcı olur ne yanı şimdi parasına göre mı şu iyi diyelim ALLAHIM sen bunlara akıl ver
- +1 yıl
Güncellemeyi okusaydın parayı nııcn yazdığımı anlardın. :) Ama demiş ya ünlü şair; - kendisini sevmem ama burda haklıdır. İsmail YK: Benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem mevzualrıydı o zamanlar. ama artık ben kimseyi beğenmez oldum, bu nasıl birşeydir hala çözemedim.
- +1 yıl
Para sıkıntısı yok demek, sosyo-ekonomık durumu ile ilgilidir. Şöyle ki; kişi vardır 1000 TL ye ile paraya ihtiyaç duymaz kişi vardır 500 TL ile çalışır paraya ihtiyaç duymaz. Ben burda sadece ekonomık ve sosyal hayatlarının hangi noktada olduğunu ayzdım. bu kadar abartmaya luzum yok. Ona kalırsa şu an ben 1000 TL alıyorum, ama bir sene sonra 4-5bınden aşağı almaaycağım. Demem o ki; para mutluluk getirmez...sadece mutluluk götürür...
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılMaaşları oldukça düşük ve de yükselme potansiyeli yok o maaşların hatrı sayılır miktarda ondan aynı gelir grubuna girmediğim ya da benimle zamanla aynı gelir grubunda olmayan biri evleneceğim kişi olamaz. Para yedirecek değilim ya :))
Evlenmeyi düşünen kişiler evlenme teklifi eder düşünmediğimden ve düşünülmediğinden etmedim de edilmedi de :)00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkızların maaşlarından bahsetmen nedense ilgimi çekti.
54 Yorumla- +1 yıl
PARAGÖZ
- +1 yıl
:)) Yok yani sadece kapak atmaya çalışan tipler olmadığını anlatmak için yazdım.
- +1 yıl
helal sizofren kardesim
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. maaşları mı entersanlık katmış ilk ikisine anlamadım. Benim birine evlenme teklif edebilmem için adamın süpersonik birisi olması lazım ki; henüz öyle birinin namını bile duymuş değilim.
05 Yorumla- +1 yıl
Maaşlarını; hani bazen kapak atmaya çalışan bir yolunu bulup da iyi meslekten biriyle evleneyımde kurtulayım diyen, tipler olur ya onun için yazdım. Çünkü; bu kişiler para amaçlı evllik düşüncesinde değildir demek istedim. Ayrıca; evde kalacaksın süpersonik diye bir erkek bekliyorsan...:))
- +1 yıl
PArdon yanklış anlamışım azcık...:)) Umarım süpersonik birini bulursun ve bu yakıştırmada çok ilginç... Aklıma iki kişi geliyor biri, süpersonik onu zaten biliyorsun diğeri de kaptan mağara adamı. oda çok hızlı...:))
- +1 yıl
Demi...
KIZLAR DİŞ GECİRECEĞİ ELİNDE OYNATACAĞI TİPLERE YANAŞIR. İSTİSNALAR HARİÇ TABİ İYİ KIZSA TEMİZ NAMUSLUYSA HAYIR DEMEZDİM BEN OLSAM... MAAŞIDA İYİMİŞ :) 5 YASTAN BİSEY OLMAZ :).
01 Yorumla- +1 yıl
Anlattığın gibi tipleri isterler ama tam tersi tipleri severler..:)) Güce karşı vazgeçilmez bir çekicilik hissederler.
Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. en güzel olanı seçmek lazım :/
bu kızlarla önceden nasıl tanışmıştın yani nasıl oldu kafam karıştı02 Yorumla- +1 yıl
Hepsi aynı anda değil, sırayla tanıştıkça oldu işte...
'' evlenince tüm sorunların çözüleceğini düşünen bir hayalperestti. '' tam ahmakmışsın. Ergenlikten çık. Evlenince sorunlar hallolur evet ve yaşamadan bilemessin.
03 Yorumla- +1 yıl
5 yıldır hukuk sisteminin içinde çalışıyorum ne akdar çok boşanma gördüm bilemezsin. Ayrıca ahmak falan da değilim. Sadece gerçekçiyim çıkın artık toz pembe hayallerinizden...
+1 yılEvlenme teklifi edip de kimsenin başını yakmaya niyetim yok.
Zor insanım,çok zor.14 Yorumla- +1 yıl
Hıhı öyle...
- +1 yıl
Go to power?
+1 yıl:)) ilk kez duyuyorum boyle bir sey)) yok artik dedirtti bana) Allah kolayliklar versin abi)
08 Yorumla- +1 yıl
Abi mi? Amca deseydin iyiydi. :)))
- +1 yıl
niyeki?))kaç yaşındasın sorması ayıp?)) kesin benden büyüksün)) evlenme teklifi etmişler 17-19 yaşında olucak deyilsin ya))
- +1 yıl
25 yaşındayım ama ben tanımadığım birine asla abi demem...
- +1 yıl
ben kimseye abi demiyorum zaten)))) bizde oyle adetler yok cunki) benden buyuk oldugunuz icin oyle dedim sadece) buyuksunuz istee) ben 18 im, abi demesem saygisiz dersiniz kesin)
- +1 yıl
Ohhoooo .. Sen senaryoyuda yazdın, bana replik olarak da " terbiyesizi" bıraktın. İtiraz ediyorum. hayat sadece sana ait değil ve senaryona tek şekil veren de sen değilsin. O sebeple önyargılarını kenara bırak.
- +1 yıl
ben onyarqili deyilim. Vallaha da bize bir turk misafir gelmisti, kiz ablamla yasitdi zaten. ona abla demememi resmen laf atarak soyledi) onlarin deyimiyle Turkiyede abla,abi demeyen saygisiz oluyomus :) kendi ulkemin insanlarinin dusunceleri hakkinda asla onyargili olmam, cunki geleneklerini tam biliyorum)
- +1 yıl
O kişinin bir yeri kalkmış arkadaşım, sana üetünlük sağlamak amacıyla sana abla dedirtmeye çalışmış. geç bunları, bana da abi demen gerekmiyor. Hatta demezsen sevinirim. Büyüğün olabilirim ama ne sana ne de başkasına abi diyebileceğin bir abilik yapmış değilim...
- +1 yıl
tamam :) tesekkurler) bunu bildiyim iyi oldu o zaman)
erkek olsam birinci kadın ile evlenirdim. kendini bazı konularda geliştirmiştir. 3. kadına şans bile tanımazdım.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 3nü de şans tanımadım :))
+1 yılOlabilir ne var bunda aşın artık bunları,kız evlenme teklif ediyorsa ezik midir yani ?
01 Yorumla- +1 yıl
İşte istediği gibi anlyan biri, ezikler mi demişim soruda...
pardonda snın ozellıgın ne kı kızlar sana evlenme teklıf edıo anlamadım
01 Yorumla- +1 yıl
İyi bir meslek- iyi bir insan- efendi bir karakter... daha fazla binlerce mükemmel özellikler :PPP Ben ne bileyım bilmiyorum ki bende ne var...
nasa uzaya özel bir cihaz bırakmalı takibe alınmalısın.. !
01 Yorumla- +1 yıl
Hehehe...:))
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılSadece şu kadarını belirtmek isterim ki benden yüksek maaş alan bir kadınla evlilik hayalleri kurmazdım.
03 Yorumla- +1 yıl
Bana göre yüksek maaş değil, sadece soruda maaşı boş insan olmadıkalrını belirtmek için yazdım..
Bence cok hos ne guZek sana guveniyorlar sanitim bir erkek olarak samimisin karsi cinse bence mutlu olmalisin bu duruma
020 Yorumla- +1 yıl
Samimi olduğum için öyle ya :(( Arkadaş azcık yakınlaştığım her kız benle evlenmek istiyor.
- +1 yıl
Güven benim göbek adım. Aslında adım kuvvetli delil demek ...neyse işte o dediğinle içli dışılıyım...:))
- +1 yıl
Bu zamanda cok sakat kızlar var erkeklerde farkinda bunlarinv - +1 yıl
Kim kimle muhatap olursa onun yanlışını görür...
- +1 yıl
NAsıl bir şey anlamadım?
- +1 yıl
Evlenme teklifi alma yolunda çalışmalar diye bir kitap yazzacak olsam ilk şey; hayatı ve insanları umursamayı bırak demek ve üstüne bir makale kaleme alırdım...
- +1 yıl
evet kompleksliyim
- +1 yıl
27
- +1 yıl
Coşmuşsun, tüm herkese yorum çakmakta :D
- +1 yıl
Devam o zaman :D
+1 yılkimse hiçbir teklifte bulunmadı. bikaç konu haricinde diyelim. ben de etmedim.
03 Yorumla- +1 yıl
:)) boşver böyle iyi yalnızlık en iyisi. Kafa rahat en azından...
- +1 yıl
rahatsız olduğu çok konu da var kafaların ama. neyse.
- +1 yıl
:)
ne o sidik mi yarıştıracan =) bir kadının evlenme teklif etmesi çok itici değil mi sanki =)
02 Yorumla- +1 yıl
Neresi itici ? Bir erkek evlenme teklifi ediyorsa bir kadın da edebilir. Bu kadar gelenekçilik iyi değil...
+1 yılÖğretim görevlilerinin maaşı daha az cancağızım. Yanlışın var.
01 Yorumla- +1 yıl
Vakıf Ünv. de değil :))
bana çıkma bile teklif etmiyolar bir çirkinim ki offffffffff
06 Yorumla- +1 yıl
Korku filminden teklif gelmişti ne oldu o iş? :)))
- +1 yıl
Olsun, bizde rüyalar aleminde dolanır, üstüne çökeriz insanların, sen üzme kendini olur mu ..:))
- +1 yıl
Kabus kabus ne hayvanı...
+1 yılvardır ben biliyorum ve şuan evliler :) ama kız erkekle aynı yaştaydı
03 Yorumla- +1 yıl
:)) nıcın teklif etti ki kız...
- +1 yıl
evlenmek için ne için olacak eski sınıf arkadaşımdı çocukta çok yakışıklı değildi zaten
- +1 yıl
Hehehe... Bayağı güzel bir anı olmuş...
hacı senin ne özelliğin varda kızlar sana teklif ediyor sence
02 Yorumla- +1 yıl
Çok evlenilesi bir tipim var demek ki :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılHımmm :S Olgun görünme işte dedim ben sana , gelir bulur 5 yaş büyükler :S
019 Yorumla- +1 yıl
Ama Kızlar olgun erkeklerden hoşlanır demişlerdi bana :((
Cevap sahibi+1 yılYanlış yoldasın, dön geri :)) Yerinde olgunluk iyi ama arada çocukluk iyidir ;) Sonra ablalar musallat olur sana görürsün :D
- +1 yıl
Oldu zaten...:(( NAsıl kurtuluruz bundan...
Cevap sahibi+1 yılMesela insanlara böcek muamelesi yapma :D
- +1 yıl
Öyle bir şey mi yapıyorum, kaç aydır tanıyorsun öyle bir hareketim mi oldu sana karşı, ama haketene de yapmak lazım. Orası da tartışılır bir konu...
Cevap sahibi+1 yılBana yapmadın tabii ki ama arada başkalarına yaptığını görüyorum bay avukat :D
- +1 yıl
Yalnızca hakedene... Haa bir de smile önemlidir. :))
Cevap sahibi+1 yılİvitt :D
- +1 yıl
Türkçe'yi doğru kullanalım lütfen...
Cevap sahibi+1 yılBaqq işTE yahh :/ Timim Dizgin Killincim Tirkçiyi ;)
- +1 yıl
Kadına şiddete, hatta tüm canlılara karşı şiddete karşıyım ama hakeden dedik ya, çıkıyor arada :P :D
Cevap sahibi+1 yılHeee oldu gözüm, alenen beni dövmekle tehdit ettin. Avukata Bakk :p
- +1 yıl
Yok tehdit değil bu, gülerek geçirmek :)) Hani o sondaki " :D :P " smile leri olayı karşı anlama çeker. Yani kinaye yaptım. :))))
Cevap sahibi+1 yılBağanneee bağanneee :p
- +1 yıl
:)) Bana trip atıyorsun sanki...
Cevap sahibi+1 yılEvet. :p
- +1 yıl
Peşin söyleyeyim hiç çekmem... Trip atmayan kız arıyorum ben...
Cevap sahibi+1 yılbeni aramana gerek ben aradığımıda beni arayanıda buldum. çekmek durumunda değilsin yani...
- +1 yıl
Ciddileştin sanırım ama senin biliyoruz, burda benden bahsediyoruz sadece... O senin hayatın çeken çeker. :)) Bu da benim ki :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜni öğretim görevlisi ve senden büyük geldi sana evlenme teklifi etti? Rüyanda mı?
23 Yorumla- +1 yıl
İnanmayabilirsin... Zorlamıyoruz...İnandırmaya da çalışmıyoruz...
- +1 yıl
Eski foto daha iyiydi sanki.Palyaço olmamış gibi. =/
- +1 yıl
Tekrar baktım da palyaço hiç olmamış, hemen değiş hemen.
3 üde köle olmuş sıradan insanlar. 3ünüde reddederdim
02 Yorumla- +1 yıl
3ni de reddettim zaten...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz de bunu yedik mk :D ha kızlar leşse olabilir :D
01 Yorumla- +1 yıl
Leş falan değillerdi.
+1 yılne şansız adam mışız ya. hiç bulmaz bizi böyle teklifler :)
01 Yorumla
+1 yılizmirden varsa biri beklerim yaş aylık gelir bin lira :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hehehe... yetmez ama evet...:P
- +1 yıl
muah pis sapık xD
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. bende jigolo izlenimi bıraktın hacım...
17 Yorumla- +1 yıl
Evlilik diyoruz yatıp gitcez demiyoruz...
- +1 yıl
holding sahibi bulursak verecez oğlumuzu sen hiç telaşlanma
- +1 yıl
tamam liseteye ekledim seni de bulunca haber veririm asdfghjk
- +1 yıl
Bir düğün yapsan en az 30-40 bın lira. Üstelik kirada oturduğunu kabul ediyorum. Gelde altından kalk para önemli ama daha da önemlisi mutluluk.
uff çok havalısıaaannn.
03 Yorumla- +1 yıl
Demi ama :) havamdan geçilmiyor :PP
- +1 yıl
;)))
Benim hiç evlenme teklifim olmadı :/
05 Yorumla- +1 yıl
Bende 3 tane var ne oldu ki - yalnızlık ömür boyu...
- +1 yıl
O nasıl oldu? :/
- +1 yıl
Aynen yürekler anlaştıktan sonra bu tip şeyler zaten işin usulu, esas yerini bulduktan sonra usul çok önemli değidlir.
Evde kalan sana koşmuş bilader :D
11 Yorumla
+1 yılEvlendim koca istiyim gel beni al!
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl3000 tl yi elinin tersiyle ittin öylemi :)
03 Yorumla- +1 yıl
Şu an kazanmıyorum ama 1 sene sonra daha fazlasını kazanacam 3000 TL ne ki? :))
- +1 yıl
tabi canım 3000 tl neki paramı:) şaka bir yana gönül istemedikten sonra çok para olsa ne olur,
- +1 yıl
Aynen bende onu diyorum... Bende kazanacağım oda kazanır ama mutlu olmadıktan sonra para hiç birşey. Para mutluluk getirmez ama mutluluğu götürür...
+1 yılbenim gelirim iyi teklif bekliyorum
04 Yorumla- +1 yıl
geliri yazmamın amacı parası çok ya da ona baktığımdan değil. Boş insanlar olmadığını belirtmem gerektiğindendi...
- +1 yıl
yok ben seni eleştirmiyorum :)
- +1 yıl
5bin var mı? :P Şaka bir yana da mevzu para değil, sadece insan arıyoruz...ama bulmak pek zor birşey...
+1 yılbana evlenme teklifi eden yok
028 Yorumla- +1 yıl
Somurtkan olmamak lazım :)
- +1 yıl
nasıl başarıyorsun bunu? bir iki taktik versene :D asgaasfa
- +1 yıl
:)) Çok komplike şeyler, boşver sen bunları...:)) Dün kızın biri "bana benle evlen ya" dedi. Şaka mı ciddi mi onu tartmaya çalışıyorum bugunlerde...
- +1 yıl
ya of ya bende istiyom anne ya :D dün birisi soru sormuş alışveriş hastası oldum diye kız benle evlen dedi :D
- +1 yıl
hehehhe...:)) Mükemmel olamaz kimse benim kadar :P
- +1 yıl
seni yönetime şikayet edecem hıh :D
- +1 yıl
Sebep? :))) Bir de hangi katagoriye girdireceksin onu merak ettim :))))
- +1 yıl
kızları ayartıyorsun diye :D
- +1 yıl
şu an: 26 kız cevap yazmış acaba hangisini ayartmışım :)) Ya da böyle bir girişimde bulunmuşum... Şaka bir yana da öyle bir kabiliyetim yok... En çok da üzen şey budur beni.. :((
- +1 yıl
ama evlenme teklifi ediyorlar ne ayak :D
- +1 yıl
Onlara sormak lazım bunu.. Demek ki cazibem yakıyorsa ortalığı..:)))
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Senden de bekliyoruz evlenme teklifi...:)) :P
- +1 yıl
benimle evlenir misin :D afsdas pırlanta da alırım :D
- +1 yıl
Hakkaten alır mısın ? :)))) asasdadas Pırlanta teklifinde bulunan ilk kişisin...
- +1 yıl
tabi olum altın kemer bile takarım :D dsfadasfa
- +1 yıl
Güzelsen olabilir... :) :D ..aasdafsdfas
- +1 yıl
doğru ya sen yakışıklı mısın ki evlenme teklifi ediyorum ben :D dsagdfasfads
- +1 yıl
:) Benim talibim çok...:)) Sen bilirsin...asdasd
- +1 yıl
al senin olsunlar evlenmiyorum senle :D sdagfda
- +1 yıl
"Sayın KS yönetimi, eğer bunları okuyorsan burada somurtkankız 'ı onun deyimiyle ayartmaya falan çalışmıyorum. Belki öyle görünebilir. Ama bunlar şaka. Belki dış belki de iç mihraklar tarafından, bir oyuna bir tuzağa çekiliyor olabilirim. Ama sen yanlış anlama öyle bir şey yok. Bilirsin beni. Hadi selametle. Kendine de çok ama çok iyi bak " Sadece yanlış anlaşılmaya mehil vermemek için bir açıklama yapayım dedim. :) :D asdadasdfas
- +1 yıl
Sensiz napcam ki ben..:asasasdasdas:D :P
- +1 yıl
:D sdafgdafd notun çok cool
- +1 yıl
En iyisi ben gidip kendimi yemeğe vereyim de seni unutmayaya çalışayım :P :D 300 kg olunca belkia rtık unuturum...:P :D ...
- +1 yıl
de get zıkkımlan :D
- +1 yıl
Şimdi hiç yakıştı mı sana :)) Niçin evlilik teklifi gelmiyor diyorsun ya, böyle kezbanlaştıkça da gelmez zaten :))) :D
- +1 yıl
gelmesin evde kalıyım ben :D turşumu kuracam :D asdfagf
- +1 yıl
asdasdasda... geçmiş ola :))
yok :D hic duymadim.. ilk kez duyuyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Buradaki evlilik tekliflerini gerçekten aldım, senin değerlendirmen nedir?
- +1 yıl
Ondan sonrası da " Her gece bir barda gönlüm hovarda...Çalsın sazlar oynasın kızlar...".:)))
+1 yılnerdeee. ben 2 yi seciyorum:)
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl?
'Bekarım alayına bakarım' kafası yani
07 Yorumla- +1 yıl
Kimin ki?Benim ki değil o kafa..
- +1 yıl
Ne demiş; Makyavelizm kurucusu Niccol� Machiavelli " Başarıya giden her yol mübahtır."
- +1 yıl
Başarı olarak evlenmeyi almadım henüz ...
- +1 yıl
Memnun oldum bu hususta...
+1 yılben olsam kaçırmazdm 3 nude :D
011 Yorumla- +1 yıl
:)) Umrumda olmaz... Onlara mı kaldım ben, benim seçmem ve sevmem mümkünken niçin onlarla olayım...
- +1 yıl
la şeyindemı kalkmıyo :D ben düz duvara tırmanıyom evlenırdım .d
- +1 yıl
onun için evlenmek şart mı? :))
- +1 yıl
napak zina yapmaktan iyidir kardeş
- +1 yıl
O zaman evlenmeN lazım :))
- +1 yıl
bulursam 3bn tl + yol + skk :D direk evlencem
- +1 yıl
hehehhe...:))
- +1 yıl
sen 3 tane bulmussun ben bir tane bulum böyle dünyalar benım olr usta :D
- +1 yıl
HAdi kolay gele... Sana akdınalr hakkında bildiğim en önemli şeyı yazıyorum buraya: Sanık unutma bunu,: kadınlar üşür.
- +1 yıl
üşürmü :D ac bunu biraz taktık ver :D
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sanıyosun sen kendini senin tahsilin ne lim bilir ilkokul mu
19 Yorumla- +1 yıl
Sana ne.. sonuca bak...
Cevap sahibi+1 yılSeni diğerlerinden farklı yapan ne, bana inandırıcı gelmedin. Ben üni mezunu yakışıklı uzun boylu olup evlenemeyen biliyorum. Ego tatmini yapıyosun bence
- +1 yıl
Türkiyenin en iyi ünv.lerinin birinden en iyi bölümün birinden mezunum, 2. ünv. mi okuyorum. Yüksek yapıyorum. bununla birlikte de öğrencilik döneminden beridir mesleki hayatın içinde çalışıyorum. Ünv. öğrenciliği boyunca ailemden bir yardım almadan okudum, kendi çalışmalarımla. bu ego tatmini ise, evet ego tatmini yapıyorum. Memnun oldun mu?
Cevap sahibi+1 yılBn de çok iyi bir ünide çok iyi bir bölümde okuyorum. çap yapıyorum. Çok iyi ingilizce biliyorum. Ama kimseye evlenme teklif etmem arkadaslarım da etmez. Neyse bu uzar gider böyle bye
- +1 yıl
Yaşın otuzlara geldiğinde bunu tekrar düşün derim...YAlnızsan o zaman zaten sen düşünmüş olacaksın. .Ayrıca bizim okulda çap yapan çıkmaz, çünkü zor bir bölüm. anladın onu sen...Selametle...
Cevap sahibi+1 yılMühendislikte mi okuyosun onlara inek deyip gülüp geçiyoruz, zor olması önemli değil, bir hayat görüşü olsun, hesaplarla iyi olan ama ot gibi olan birini beğenmeyiz zaten.
- +1 yıl
İSt. hukuk mezunuyum..İneklik sonuna kadar bizde de var, ama sosyal hayatı ve gündemi de bizim kadar takip edenini bulamazsın..:))
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın? Peki sen 30 lara gelip bulamazsan naparsın
- +1 yıl
ben 25 yaşıındayım.. 30 kadar zaten evlenmeyi düşünmüyorum. 40 kadar da olmazsa, Yalnızlar yurdu kuracağım. 5 yıldızlı tesis. Yemekler vs. şeyler ortak olacak. sosyal aktiveteler falan hepsi içerde olacak. Ve herkesin dairesi olacak. Kolektif bir yurt düşün. 40 yaş üstü insanları alacğız ve kendi içinde evlenen olursa bu çıkma sebebi olacak :)) İzdivaç programı ile yurdu birleştirmiş gibi düşünün. Slogan hazır: yalnız değilsiniz, biz varız. :))
+1 yılJigolosun galiba. Böyleteklifler aldığına göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhım ilk dudaktan kalbe de izlemiştim o sahneyi :))
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl?
Manken misin?
03 Yorumla- +1 yıl
Değilim. Sadece evlenecek erkek olabilirim ya da tipim öyle :((
- +1 yıl
Çok yakışıklı değilim sadece fazla güüven veren bir yapım var galiba...:)
+1 yılbu ne laaaa :):):)
03 Yorumla- +1 yıl
Yani artık kızlar evlenme teklifi ediyor.. haklısın .. o kadar zahmete girmiyoruz :)) aldığım evlilik teklifleridir. Angaralısın sanırım :P
- +1 yıl
o kadar düştüklerinden haberim yoktu :D
- +1 yıl
Yanii...
+1 yılaferin ne ka güzel ne ka güzel
00 YorumlaYok yea :/
05 Yorumla- +1 yıl
:)) Sen de dene...
- +1 yıl
:)))) o ne sözdü be...
- +1 yıl
:)) Senin içine bir Şaban kaçmış :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenebilirmiyiz :(
010 Yorumla- +1 yıl
Sana mı kaldım dersem ayıp olmaz demi...:(
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyorsun benm nasıl oldugumu
- +1 yıl
İşte ters psikoloji...:)) Bunu bekliyordum. Ayrıca nasıl olduğunu umursamıyorum..
Cevap sahibi+1 yılumursayamazsın çünkü. ukala olmamayı dene mesela evvde kalmış kızlar teklif etti diye egonu şişirme bukadar yazık edersin kendine
- +1 yıl
Evde kalmış kızlar değildi o zaman.. Ayrıca ukala olmak ya da olmamak değil ki mesele, sonuçta hayatta her istediğimiz olmuyor...Herkesin istediği de olmak zorunda değil ...
Cevap sahibi+1 yıltabiki seçim kişiye özeldir. ama ben konuşmalarından ukala oldugunu çıkarttım kusura bakmada
- +1 yıl
Her kesin bir kötü huyu olabilir... Ama bunu söylemek zorunda değilsin...Hemde kendini gizleyerek... Ben en azından ukalayım, korkak ya da bir perde arkasına saklanıp laf atanlardan değil... Selametle...
Cevap sahibi+1 yılneyin kafasını yaşıyosun ya sanki arkandan gizlice konuştum :D
- +1 yıl
Ukala olduğumu söylemek sana düşmez, tepkim de bunadır. Ukala olabilirim ama bunu söyleme hakkın yok...
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin ya ozaman buraya sormucaksin eleştirilmeyi kabul etmiyosan Demekki Cok cirkindin ki egonu Boyle tatmin etmeye calisiyosun yazık sana
anladım01 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaci sen nesin :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bulunmaz Hint Kumaşı :P
Cevap sahibi+1 yıldoğrudurr :D
+1 yıl1. kız tabii ki de!
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri