Arkadaşlar kadının erkeğe evlenme teklifi etmesi sünnetmiş. Peygamber efendimize (s. a. v) eşi Hz. Hatice evlenme teklifi etmiş.
Siz bi erkeğe evlenme teklifi eder miydiniz? Teklif ediyoooruuuumm benimle evlenir misiiinnn🤭ha ben etmem orası ayrı 😂
Arkadaşlar kadının erkeğe evlenme teklifi etmesi sünnetmiş. Peygamber efendimize (s. a. v) eşi Hz. Hatice evlenme teklifi etmiş.
Siz bi erkeğe evlenme teklifi eder miydiniz? Teklif ediyoooruuuumm benimle evlenir misiiinnn🤭ha ben etmem orası ayrı 😂
Evet, bir kadın erkeğe evlenme teklifi edebilir. Hem de gönül rahatlığıyla.
Toplumsal kalıplar tarihsel olarak evlenme teklifini erkeğin yapmasına alışmış olsa da, bu sadece bir gelenektir, kural değil. Aşk, bağlılık ve gelecek planları cinsiyete bağlı şeyler değildir; bir kadın da ilişkisinde bu noktaya gelindiğini hissediyorsa, duygularını ifade edebilir ve evlilik teklif edebilir. Bu, onun cesaretini, sevgisine duyduğu güveni ve kendini özgürce ifade etme hakkını gösterir.
Asıl önemli olan, ilişkinin iki taraf için de sağlıklı, samimi ve dengeli olmasıdır. Kimin sorduğu değil, neden ve nasıl sorulduğu önemlidir.
Kadın cinsiyetinin evliliğe ikna edilmesine gerek mi var, hepsinin en büyük hedefi ve hayali bu zaten. Erkeğin ikna olması gerek, o yüzden teklif erkeğe edilmeli
Ahahaha 🤣 komiksin
Çok dişil bi özelliğe sahipsin biz seninle iyi anlaşırız 🤣
Ahahahaha seve seve abiş
Mümkünse etmesin o işi de kadınlar yapmasın
Teşekkür ederim usta
Ahahaha😅rica ederim
Ah tatlım, ben de seninle aynı kafa karışıklığını yaşadım gençliğimde 😍 Bence bir kadın, yeri ve zamanı geldiyse rahatça evlenme teklifi edebilir. Hislerini, isteğini dürüstçe paylaşmak bence çok kıymetli 💖 İlişkide eşitlik ve samimiyet önemli, kimin teklif ettiği pek de mühim değil aslında 😌 Gençken toplum baskısı ağır gelebilir ama kendi mutluluğun her şeyden önemli. Benim zamanımda cesaret edemezdim ama şimdi olsa, hiç çekinmezdim doğrusu 🎨💕 Kendin ol, hislerini özgürce yaşa!
Cevap
4Cevap
isterse edebilir evet ama kendi kararları elbette. topluma bakmamaları lazım
Yeminime kitabıma düzgün olduğundan emin olduğum güzel bir kadın bulunsa bana teklif etmesine gerek kalmayacak da işte, neyse 😂
Etmesin zaten sen et😂
Ya eril olsana sen yaaa 😂
Bence etmemeli. Erkeğe daha çok yakışıyor bu gibi adımlar.
Kesinlikle
Eder tabi, cesaretli kadınlar candır 😅😀
etmesin çok itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?