Tecavüze uğradım. Kandırıldım. Diktirenler var. Daha önce sevgilimle yaşadım bir kaç kere dyenler var erkekler artık bunuda kabul ediyolar. Bilmiyosunuz ki gariplerim :) senin o arkadaşının evleneceği kız aha bunun gibilerden birtanesi ne bekliyosunuz ki o kerizler bunlar işte :)
0
21 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilemiyorum ya kimin kimle evleneceği pek belli olmuyor :/
Sen merak etme. Arkadaşımın bir kuzeni vardı böyle düşüp kalktı birileriyle üstelik başıda kapalıydı sonra gitti evlendi kocasınada bir kere yaptım pişmanım aileme söyleme demiş adamda işte inanmış napsın :) o adamda bakir değil o adamada haktır. Birbirlerine düşüyolar işte bunlar. Lisede bir arkadaşım diktirmişti :) gidip kocasına bakireyim dese adam garip inancak. Ama ilahi adalet hiç şaşmıyor gerçekten :) ne kadar temizsen sanada o kadarı denk geliyor :)
Herkes hakettiğini yaşıyor. Bende dahil. Kimse başkasına yaşatmadığı eşikte bir acıyı yaşamaz. Eğer adaletsiz işleyen bir durum varsa buda çocuklar üzerinde oluyor. Onun içinde yaradanın vardır bir bildiği diyorum
İşte o ırmak olayını açıklayamam haklısın. Günahsız bebek. İmtihan desen ölmüş bir can var biraz ağır bir imtihan ama dedim ya vardır Allahın bir bildiği. Namusa gelince namus bekarette değil iftira atmak istemiyorum ama çağımızın hastalığı , sürtünerek sevişmek. Şimdi bunu yapan bakire mi? Fizyolojik olarak evet peki ruhen? Sanmıyorum. Arkadaşım nişanlandı nişanlısı bakir değilmiş kanka rahatsız olmadın mı sen bakiresin sonuç olarak dedim bende birşeyler yaşadım kanka ondan öncesinde bende birşeyler yaşadım bakire olsamda böyle bir lüksüm yok dedi. Ben şaşırdım tabi beklememiştim çünkü. Çocuğun haberi var mı? Yok. Bunlar yine masum örnekler. Sahiden diktiren versiyonlar var. her mini şortluyada kaşar damgası yapıştırdığınız gibi her mülayimi temiz sanmayın. Eşleriniz nerden baksan sizler kadar kirli olacaktır bir kaç temiz hatun kaldı onlarda gerçekten temiz erkeklere kavuşurlar inşallah.
Güvenmek istedim. Zaten öyle ilişkiye başlar başlamaz olan birşey değil zamanla o boyutu aldı. Pişman mıyım sadece günahından yana pişmanlığım var. Onun yanı sıra birbirimizin adlarının yazılı olduğu dövmelerimiz var. Buna değer biri olduğunu düşündüm. Son olmazsada olmayabilir. Bu tür konular herkesle yaşanmaz ama hayatımda ki insan o kalitede biri. Bu tür konular herkesle yaşanmayacağı gibi herkesle konuşulmazda :) o yuzden konuyu burada noktalandırmakta fayda var
Seviyeli muhabbeti ederim tabi ki bak kaç saattır neler konuştuk ama devamı sakata gelebilcek bir konuda. Bazıları kötüye kullanabiliyor. Aldatmanın sanalı reali olmaz konuşulmamalı bana göre üstelik ben herşeye değerim kısmına kocaman güldüm :))
Seviye meviye sadece bana bağlı değil ikimize bağlı. Ne istiyorsan onu konuşuruz bende her şey mevcut... Sohbete senin isteklerine göre yön veririm. Canın neyi seviyorsa da, ona göre bakarız. He bu kıyağı da kimseye yapmam. Normalde kafama göre dimdirek giderdim ama senin isteklerini geri çevirmicem. O da sana saygımdan.
Evet ben her şeye değerim çünkü nasıl bir adam olduğumu biliyorum. Her şeyin farkındayım. En iyisini hak ediyorum.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar Ne Diyor
6
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim gibi namuslu eğitimli birine de hep zina eden , dengim olmayan erkekler denk geliyor. Denk derken eğitim ve kültür farkı kikseyi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Rezillik ya insan onurlu olur biraz. Eşimle bile bu sekikde2 konuşamam evlenince.
Boyle kadınların kendine saygısı yok. Sen bir gün gelince başkasının ellediği göğüslerle nasıl çocuk emzireceksin bana kalırsa utanç verici böyle kadınlar
En İyi Cevaplar