Aşk İlişkileri Diğer kızlar nasıl sevilip koca bulabiliyor? C5cyc4x4c Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Diğer kızlar nasıl sevilip koca bulabiliyor? Güncellemeler+1 yıl Sevilmek nasıl bir duygu acaba Diğer kızlar nasıl sevilip koca bulabiliyor? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Bulurlar kadın oldukları için mutlaka isteyen erkek çıkıyor. 0 1 Yorumla C5cyc4x4c +1 yıl Benim niye çıkmıyor erkek miyim?
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çünkü onlar diyet kızlar, annelerin herzaman “bak başkasının evladı nasıl yapıyor” dediği kişiler onlar değişik bir tür. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Evlilik çağındaki erkeklerin anneleri teyzeleri halalari ablaları vardır mutlaka. İçten fethet 0 0 Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. aramazsan bulursun ve yerine göre uygun giyinirsen de bulursun basit giyinirsen eğlenmelik kız olursun 0 2 Yorumla Reis0388 +1 yıl Siz buldunuz mu Yorumla irrigate1993 +1 yıl @Reis0388 ben aramadım ki Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her boktu yapıp seven adam buluyorlar bizim gibi temiz kızların şansı yok 1 4 Yorumla Reis0388 +1 yıl Vardır öyle deme Yorumla Zeus_34 +1 yıl Herkese özyargılı olmak bazen gerçekten iyi adamları ıskalamanıza sebep oluyor olabilir mi? @peri111 Yorumla Peri111 +1 yıl Derken Yorumla Zeus_34 +1 yıl @peri111 yani örülmüş duvarlar var bazı kadınlarda ve ne yapsan aşamıyorsun, böyle olunca gerçekten iyi birini tanımadan eleme yanılgısına düşmüyorlarmı ne dersin? Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Herhalde insanın bu konuda birazda şansı olacak sevilme konusunda 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Arkadaş çevresinden buluyor internet var işten bulan var okuldan var sosyal etkinlikten var tatilden var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende 27 yaşındayım ciddi düşüneceğim birini arıyorum istersen ekle konuşalım. 0 0 Yorumla
baymemonun Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sen de bulamadiysan ne diyeyim ben sana yaa safsin sanirim 0 8 Yorumla C5cyc4x4c +1 yıl Seven yok? Yorumla baymemonun +1 yıl Senimi yok Yorumla baymemonun +1 yıl Sen ne dediginin farkindamisin? Yorumla C5cyc4x4c +1 yıl Evet yok Yorumla C5cyc4x4c +1 yıl Kimse hissettirmedi Yorumla baymemonun +1 yıl Ben hissettiririm dicem muhabbeti başka yerden anlican suçlu olcam yaa Yorumla baymemonun +1 yıl Herkes farkli niyetle yaklaşti o zaman Yorumla baymemonun +1 yıl Ne diyeyim ben sana ki ya Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. bu diğer kızların farkı ne harbiden he 0 0 Yorumla
1dileko Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bunu nerden bulduklarını ben de çözmüş değilim 0 0 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Demek ki sende sorun var duvar örüyorsun 0 0 Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Seni sevenin çıkmaması gerçekten çok ilginç 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Seni seçen olmadı mı pikaçu 😉 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasip meselesi 0 0 Yorumla
Yardimcieleman1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Söylüyorum sirri kendjne saygin olsun yeter 0 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sans isi 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İşkura başvur 0 13 Yorumla bprll +1 yıl Evkur daha mantık Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Önce iş iş 🤣🤣 Yorumla bprll +1 yıl Kız eş istiyor sjsi Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Olsun paralı koca bulsun işkur iş iş 🤣🤣 Yorumla bprll +1 yıl Bu yorumun sonu hayır değil gibi kaçtım ben djdj Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Kaçma lan koca bulmadık daha sana 🤣🤣🤣 Yorumla bprll +1 yıl Burdan mi bulacaz aman aman Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Burdan değil işkurdan 🤣🤣🤣 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl İşkurdan sonra evkura geçersiniz 🤣🤣 Yorumla bprll +1 yıl Neden gizliden çıktın dkdk Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Gizlenem mi Yorumla bprll +1 yıl Hadi bayy Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Goog bye 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bulurlar kadın oldukları için mutlaka isteyen erkek çıkıyor.
Benim niye çıkmıyor erkek miyim?
Çünkü onlar diyet kızlar, annelerin herzaman “bak başkasının evladı nasıl yapıyor” dediği kişiler onlar değişik bir tür.
Evlilik çağındaki erkeklerin anneleri teyzeleri halalari ablaları vardır mutlaka. İçten fethet
aramazsan bulursun ve yerine göre uygun giyinirsen de bulursun basit giyinirsen eğlenmelik kız olursun
Siz buldunuz mu
@Reis0388 ben aramadım ki
Her boktu yapıp seven adam buluyorlar bizim gibi temiz kızların şansı yok
Vardır öyle deme
Herkese özyargılı olmak bazen gerçekten iyi adamları ıskalamanıza sebep oluyor olabilir mi? @peri111
Derken
@peri111 yani örülmüş duvarlar var bazı kadınlarda ve ne yapsan aşamıyorsun, böyle olunca gerçekten iyi birini tanımadan eleme yanılgısına düşmüyorlarmı ne dersin?
Herhalde insanın bu konuda birazda şansı olacak sevilme konusunda
Arkadaş çevresinden buluyor internet var işten bulan var okuldan var sosyal etkinlikten var tatilden var
Bende 27 yaşındayım ciddi düşüneceğim birini arıyorum istersen ekle konuşalım.
Sen de bulamadiysan ne diyeyim ben sana yaa safsin sanirim
Seven yok?
Senimi yok
Sen ne dediginin farkindamisin?
Evet yok
Kimse hissettirmedi
Ben hissettiririm dicem muhabbeti başka yerden anlican suçlu olcam yaa
Herkes farkli niyetle yaklaşti o zaman
Ne diyeyim ben sana ki ya
bu diğer kızların farkı ne harbiden he
kader kısmet.
Bunu nerden bulduklarını ben de çözmüş değilim