Aslan burcu kadını balık burcu erkeği, uyumlu müdür?
İlişkileri nasıl olur, bir gelecek varmı onlar için?
Şimdiden teşekkürler.
İlişkileri nasıl olur, bir gelecek varmı onlar için?
Şimdiden teşekkürler.
lesinlikle imkansız bir ilişkidesin=) size en fazla 3 ay veriyorum o da caım cicim ayları olduğu çin=) balık erkeği çok artistir kendini beğenmiştir... büyün kızların kendilerinden hoşlandığını sanarlar ve en tipsizi bile:D kesinlikle uzun süreli ilişkilerde aldatır..
Okadar emin sin yani...evet baya bir havali. Yoksa sende mi bir baliksin?
ben yengeç im =) herkes yengeç bir sevgili ister=) emin olmamın sebebi tecrübe diyelim kızı da erkeğide aynı.. çevremde gözlemlerimden biliyroum kendin diyorsun havalı diye deiklerim kesinlikle doğru benden söylemesi sadece yardımcı olmaya çalıştım ama gerçek bu tabi ki de karar senin ama=9
Anladim, tesekkurler. Aslan kadinlari hakkinda ne biliyorsun?
anladim, kendini ovmedende gecemiyorsun.
lol sakasina soyledim bende. demek cok capkin oluyor baliklar.
hayır ne çapkını hepsi salağın önde gideni=) bütün kızlar kendini seviyormuş aşıkmış gibi davranırlar ama öyle bişi yok tabkide=) ama kesinlikle aldatır onu sölimde==) midesiz olurlar yaşvarlar her kıza=) mesela onu kız arkadaşlarınla tanıştır.. hiçbir arkadşaın ondan hoşlanmıcaktır=)
cok yakin bir kiz arkadasimin eski nisanlisi baklidi, ve dedigin gibi kasi gozu oynuyordu, kiz arkadasimi surekli asagiliyordu, kimse seni bana yakistirmiyor diye, kiz arkadasimin fizigiyle dalga geciyormus, yok E.T'ye benziyorsun yok kendini guzel mi saniyorsun gibi seyler hep soylerdi ve en son kiz arakadasim buyuk bir patlama yasadi ve onu terk etti, ama ne komik ki niye terk ettigini anlamamis beyfendi, aglamis durmus. hepsi mi oyledir ya
bak her burç kendine göre özellikler taşır istisnalarda vardır mesela yengeç asla aldatmaz ama arada istisna çıkar ... ama balık için kesinlikle istisna yoktur hepsi aynı yaa hepsi yaşvak tiplerdir... şaşmaz yani 1 e bir uyar...! ekle beni ordan devam edelim yeterince reklam olduk burda=)
hmm okadar eminsin
o iş olmaz
neden peki?
Cevap
5Cevap
Ilişkiyi düzenleyen insanların kendisidir. Burçlarının etkisine inanmıyorum. Anlaşmışlarsa uyumlu olur bence.
Haklisin. Ama yine de etkiliyor gibi
balık erkeğiyim
uyumsuz
çünkü balık su gurubunda
ve aslan ateş gurubunda
Hmmm, peki sizin hic aslan kiz arkadasiniz oldu mu?
Ne tarz gecimsizlikler oluyordu, aslan erkegi, kadinina gore farkli degil mi?
hmm anladim, aslan kadin arkadaslariniz mi var?
evet cok haklisin, insanin aile ortamida cok onemli.
inanmam burçlara, uyumlarına vs. saçma gelir
Hmmm, anladim. Belki de inanmamak en dogrusu.
burçlara göre yaşayın ilişkiyi aferin size
cok etkiliyor ama
hı hı tabi
genellikle burclarinda ki ozellikleri tasiyorlar.
aslan balığı yer.
Anlasmalari pek mumkun degil mi yani?
Yani insanin kendisine bakmak lazim ama kisiliklerimiz birebir burclarimiz.
Aslanlarla geçinmek cok zor
Neden zor?
İpler hep elimde olsun ister aslanlar
Dedigim dedikler, ve dominatlar evet
O yüzden anlasmak zordur
aslan kadin tanidiklariniz mi var?
Sevgilim vardı bir ara
nasildi peki?
Hep benim dediğim olsun cabasındaydı olmazsa küserdi bu sekildeydi
dedigim dedikler evet. zor bir iliskiydi yani?
Kesinlikle öyleydi.
iyi yanlari yokmuydu peki
ipler elinde olsun isterdi yoksa kişiliği çok iyiydi cokta seviyodum zaten
ayrilma sebebiniz neydi, yani ozel degilse tabi.
hergün kavga cıkıyordu bir şekilde halen cok seviyoruz birbirimizi ama birliktede yapamıyoruz bu yüzden bitirdik karşılıklı ara sıra telden görüşüyoruz halen
arada sevgi oldugu icin surdu yani. cok kotu bir durum yani birbirinizi seviyorsaniz, birseyleri degistirmek lazim.
her kavgadan sonra değişcem diyordu ama yok basaramadı bunu 2 yıl boyunca sonunda pes ettik ama seviyoruz halen.Evet baya kötü bir durum
degismek kolay birsey degil ama bir insan kendisi gercekten degismek istiyorsa, degisim olur baska turlu olmaz. kotu olmus durumunuz
hayırlısı olsun demek kalıyo bizede bu durumda
evet dogru, en hayirlisi belki de budur.
Zittir et burçları.
Anlasamazlar mi yani?
takil keyifine bak diyorsun
:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar