AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
karaktere göre değişir
Biri ateş diğeri su, birbirinin tam zıttıdır. Tamam zıt kutuplar çeker ama aslan çekilmez bence. Ne erkeği ne kadını.
Ateş-su genelde gitmiyor bilmiyorum anlaşamazlar bence
Ben balık o aslan gerçekten yorucu
@Birazsesizlik Oyyyyy insanın kalbine iner.
Niye
Burçlar ve karakterleri üzerine epeyce inceleme yaptım, gerçekten Aslanlar çekilir dert değil. Düşündükçe bile yoruluyorum.
Aslan erkek çekilmez
Arada oluyor
Sürekli ona ilgi göstermen gerek, en önde hep onun olmasl gerek, aslan erkeği -kadını gibi değil , kendisine yapılınca hoş görmeyib aynı şeyi ve daha kötüsünü hep kendi yapar
Bende de öfke var her şeyi yıkıp sonra çekip gidiyorum bir gün sonra bilince varıyorum yaptım diye yapılanı asla unutmam intikamciyim
Yine de kadın hassastır her burçta ve özellikle balık burcu , duygusallığın fazla olduğu için bu sana sinir yapar, başka duygularını gizletmek için ve kırılmaman için kendini korumayı seçiyorsun böyle
Yine de aslanlar sadıktır çok seviyosa seni ne kadar saçmasala da hala içinden sever, ama yine de fazla güvenme derim , erkekleri aldatmaya meyillidir zaman geçdikden sonra
Aslanın kadını bi dert erkeği bi dert. Bana kalırsa olmasın da zaten. Ben geçinemem. bana ters düşüyor.
Ben alıştım o kadar zor biri değiller
Arkadaşlıkları iyi ama ikili ilişki yaşamak istemem. Tarzım değiller vesselam. Benimkiler su ve toprak gurubu olacak.
Aslan balığı yer afiyet olsun
Bir aslan olarak ben olsam yerdim yani
Ikisi zekidir iyi anlasirlar
Aslan kadınına Akrep erkeği yakışır
Akrep çok kıskanç ve kindar , ve hep cinsel yanaşıyorlar sanki , sohbetim tutmuyo ben aşk insanıyım
Akrep sahiplenir Akrep sadece cinsleik olarak görmek çok yanlış aslan kadının libidosu da yuksektie
Evet ben aslanım ve cinselliğe düşkünüm fakat her kesle değil sevdiğim biriyle , karşıma öyle akrepler çıkmıştır belki de, 2 muhabbetten sonra belden aşağı konular açan
Her burçta karşına öyle insanlar çıkar. Önemli olan senin sevdiğin kişinin senin ruhunu da tatmin etmesi
Aslan ve Akrep anlaşamaz
Guzel olur.
Harika
Görümcem ile onun sünepe kocası hahaha 🤣🤣
Olmaz o iş
Neden
Sorguladigin icin😂
4 cü ayımızdayız ve güzel giden ilişkimiz var sadece ilerisini merak ediyorum :)
Niye merak ediosun ki guzel bi iliskin varsa her anin tadini yasa Dùsùnme sonunu
Cicim bicim aylarl bittikten sonra nasıl olur diye
Iste onunda zamani sana sahip olana kadar en azindan sevismeyecegini hesap edersek evlilikten 3. yila kadar sonrasi biraz biraz monoton bi evre
Zaten şu an bana sahib ya
Sana sahipse ileriye yonelik xiddi adimlar dusuncesi vaŕ mi
Evet artık ailerle şahsi bir şekilde tanışma oldu ve 10 gün önce ablasının düğününde ailesinin oturduğu masadaydım, söylediklerinin hepsini yapıyor ve evde daha yeni düğün olduğu için toparlanması için ufak bir zaman gerektiğini ve bu zamanda da bir birimizi daha iyi tanıya bilme şansımız olduğunu söyledi ve Mart ayına kadar da beni istemeye geleceğini söyledi, inanmalı mıyım?
Sana sahip dememis miydin daha ne kadar tanima niyetinde gormedigi yer kalmamis
Hayır yani daha iyi anlaşa bilelim diye, kavgayı azaltmak ve daha sağlıklı bir ilişki anlamında
Benim ailem onu onun ailesi beni tanıyor , aileden ziyade tüm akrabalarıyla düğünde tanıştırdı
Soz kesilmeli nisanli da kalabilirsiniz o sure zarfinda hic degilse xiddi olduklarini anlamis olursun yarin bir gun farkli bi hal olusursa beklentiler ve kayiplar bosa gider