Haliyle tavrıyla seviyor gibi davranıp sonrada sevmiyor gibi duran arkadaş seviyor mudur sevmiyor mudur?
doğru cevap şerefsizdir canı sıkılıyordur birisi onunla ilgilensin istiyordur dolayısıyla seni seviyor gibi yapar ondan sonra sen onla azcık ilgilenirsin onun egosu tavan yapar ondan sonra sevmiyor gibi yapar başıma çok geldiğinden biliyorum artık dünya öyle bir yer oldu ki karşındaki seni sevmeden ya da seninle ilgilenmeden sen sevmeyeceksin ya da ilgilenmeyeceksin
Akışına bırak seviyosa gelir konuşur bu kadar basit küçük şeyleri büyümeyin gençler :D
oyle biri vardi baglanip umutlandim guvendim ne kadar cok ilgi gösterirsem eziyet etti. Galiba canlari sıkıldigi icin ilgiye ihtiyaclari var yani sen ne kadar ustune gidersn sevmiyor yönünde gider ustune dusmeyince de seviyor yönünde gider dengesiz :/
O 1 seviyorsa bende -1 severim o -1 sevdiğindede ben 1 severim ilişkimiz böylece nötr bir şekilde bir yere varamadan biter :)
Cevap
12Cevap
Aslında o sana sevdiğini sürekli belli etse sen bir süre sonra boğulursun ama arkadas vur kac yapıyor ki seni kendine daha çok bağlamak için yalnız dikkat et adam pro , bordo bereli hatta
o kisi sevmiyor ya.. oynuyor ben mesela bazen sakasina yapardim bir zamanlar.. öyle yapanlari kendi haline birak onlar oyun oynuyor
Kıskandırma taktikleri denenmesi gerek, birden kaçan kovalanır misalı üzerine fazla düşme
o kişi maldır kurnazdır tehlikelidir hiç çözmeye çalışmam kaçarım :D
çözmem..
dağınık bırakırım..
en kavga ettiğin anda bile sana seviyorum diyemiyorsa, at çöpe gitsin..
Ne diye düsunuyorsun. seni süphede biraktiysa o onun sorunu.
çözmem..
bazı insanların huyu böyledir..
kendimden biliyorum ;))
Öyle davranan birini anlamaya çalışmak çok saçma 😂
Ne istediğini bilmeyen insanlar ya uzak durulmalı bence
Sanırım o kararsız, sende bir karar vermelisin...
Üzülürsün kes at kafandan.
O bile kendini çözememiş
Sevmiyodur çözmeye falan çalışmam
Yani tanımayınca bilemeyiz seviyor mu sevmiyor mu
Dengesiz olurlar uzak durmak lazm
Yanar donerlidir o ızak dur
Dengesizdir uzak dururum öylelerinden
S*lağın önde gidenidir
Al eline sopayi vur kafasina
Hayırdır kardeşim seviyon mu sevmiyon mu derim
O kadar çok dengesiz insan var kii
Öyle insanları çözmeye çalışmam
dengesiz
benim gibidir.
ne yaptığını blmiyor
Çözerim tabi
ciddi ciddi çözer misin
Tabi kide çözerim. davranışlarını bir özet geç yeterki taktik dahi veririm elim den geldiği kadarıyla
mesela konuşurken saçıyla oynuyor yüzü hep kırmızı ve konuşurken sanki heyecandan tekliyor gibi geliyor mesajlaşırken ağladığımda bile beni güldürebiliyor
Doğal davranıyor sadece yapısı bu. Eğlence amaçlı kaynat kafana takma
Size soylesem banada yardimci olur musunuz lutfen ihtiyacim var ilk gunler guzel soz soylerdi Ben qarip olurdum simdi Ben soyledim mesaji begenmedi Cox konusmuyor ama eve varinca Haber ver falan diyor okulda uzgunken yanima geldi her kesin icinden nasilsin sordu 2 3 gun once sinifimiza geldi arkadasi yoktu kiz soyledi yok kankan oda onun icin gelmedim soyledin
Sevmiyor
Cozemezsiniz..
Oda bende kalsın.
Çözmeye uğraşmam
kararsız insandır
Çözmekle uğraşmam.
Ugrasmam
zamanla anlarsın
Seviyodur
Sevmiyodur.
Cozemessin
seviyordur