Sevmeyen birisi sevmediği kişiye nasıl katlanır ki?

Ben birisini sevdim çok sevdim hemde halada seviyorum çocukluktan beri tanıdığım birisi öyle sevdim ben onu ilk sevdigim kişi değildi ama ilk aşık oldum dediğim kişi oydu ayrı şehirlerdeyiz onunla ama aileler akraba ziyaretlerine giderdik onlar gelirdi derken özlem hergun sesini duyma isteği her günde arardı okuldan eve giderken konuşurduk hergun gece yarılarına kadar mesajlasıyorduk hediyeler filan aldım hep ben yardımcı oldum ona yanında oldum hep hep beraber gezer yer içerdik ama olmaz dedi bizden çocuktuk unut dedi konuşmadık bir süre sonra tekrar kendisi geldi bana konusmaya başladık yine busefer oldu derken başka kişilerle oldu arkadaş kalayım yeter dedim onuda beceremedim daha doğrusu sevdiğimi bile bile neden benimleydi hala öyle bir çekim vardı ki aramızda yani herkes anlıyordu sanki ama kimse dillendirmiyordu ben bile yani söylemedim bir daha sevdiğimi oda öyle sonra işte üniversite kazandı ortam değişti filan tabi ordan birisini bulmuş tavırları değişti hergun arayan aramaz yazan yazmaz oldu sonradan öğrendim bana eski kavgalarımızı bahane ediyordu konuşmak istemiyordu meğer birisi varmış magdem sevmedi neden benimleydi altı sene ya azmi altı sene içimde taşıdım ben onu şimdi heryerden engelledi numarasını değiştirdi filan neymiş ben iliskisine engel oluyormuşum işte karşılaşmamak için kaçıyor ne zamandır hep

Sevmeyen birisi sevmediği kişiye nasıl katlanır ki?