Hangimiz ilk buluşma için haftalar öncesinde "ne giysem?" telaşına düşmedik ki? İşte size Youtuber Laura'nın çözümü; gelinlik.. Uzatmayalım, buluştuktan sonra doğruca nikah masasına gidelim. Ne dersin? Beyler, siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?
Yok dersen kızarım. Madem evlenmeyecektin, neden beni favladın? İlk buluşmaya gelinlikle gitmek güzel olmaz mı? Niyetimizi açıkça belli edelim mi?
İlk buluşmaya gelinlikle gidip niyetini açıkça belli eden gelin adayı ister misiniz?
ilk buluşmaya gelinlikle gitmek ne ya? karşındaki insan ciddi düşünse bile hemen evlenecek değil ki seninle önce bir tanıması lazım takılması lazım seninle nasıl birisisin kafa yapısı uyuyor mu iyi anlaşıyor musunuz vs. bunları öğrenmesi lazım. ilk buluşmada gelinlik konusunun açılması bence aşırı itici bişey. oldu olacak adam da seni ilk buluşmada gerdek odasına götürsün o halde ha bak seninle ciddiyim burda seninle şey yaparız tarzında
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Videodaki gibi kaçarlar ama kim haksız olduklarını savunabilir ki? :) Aklıma bu durumun tam tersi olan karikatür geldi. https://i.hizliresim.com/6mz87l.jpg Orta yolu bulmak lazım galiba :)
Saçmalamayın yahu. Daha ilk kez buluşacağız, sevgili bile değiliz; olduk mu? Evlilik için birkaç sene gerekiyor, genciz dur hele... Siz kızların kafası çok farklı çalışıyor. Normal giyinip gelsin işte. Ne giydiğine bakmayız. Haftalar öncesinden ne giysem derdiniz mi var ya? Biz o gün giyiyoruz kot pantolon tişört bitiyor. Kıyafet önemsizdir, ben buna bakmam...
İlk buluşmaya smokinle gelen erkeği düşündüm de gülmekten ölürüm oracıkta heralde 😄 Biraz konuşurum terk etmek yanlış bence, deli olduğuna ikna olursam sonrasında konuşmam ama 😀
böyle tiplerle asla alakam olmaz, GELİNLİK GİYİP KİM OLURSA OLSUN evlenirim diyen birisi ile aşk yaşanmaz, onun olayı evlenmek sen ya da başkası farketmez
bunuda ilk defa görüyorum. niyet ciddiyse kucağıma alır götürürüm herhalde :P
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence çok basit konuma düşmek olur bu karşımızdaki çocuk istiyorsada istemez kesin bunda birşey var ya da kendini yamamak istiyor gibi düşüncelere girer
En İyi Cevaplar