#3 Aslında her ikisi aynı anda da yapılabilir ama ayrı ayrı seçmek gerekirse acaba ne olur?
Düğün Yapmak
Balayına Gitmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
#3 Aslında her ikisi aynı anda da yapılabilir ama ayrı ayrı seçmek gerekirse acaba ne olur?
Şimdiki insanların birçoğu sadece nikah yaparak evleniyor ama bir noktadan sonra öyle olması gerekiyor şahsen ben de evlenirken öyle yaparım üstelik beden seni engelleyeyim ayağa kalkıp oynayacak halim de yok nikah benim için en güzel olur zaten saçma bir şey insan doyurmaktan başka bir şey değil
Kimse kendi için düğün yapmaz. Elalem eğlendirmek için yüz bin liralar harcıyor, ama balayı çift olarak kendiniz için yaptığınız bi aktivite. Mantıken herkes onu seçer.
Tabiki de balayına gitmek. Düğün saçma zaten o kadar parayı akrabalarım göbek atsın diye düğüne vereceğime sevdiğimle balayına gitmek daha güzel olur
Cevap
30Cevap
Balayına Gitmek
Düğün olayını oldu bitti sevmem. Ona yapılacak masrafla balayı için güzel bir tatil planlamak daha mantıklı.
Balayına ileride gidebilirsiniz ama geriye dönüp tekrar düğün yapamazsın
düğünde erkek damatlık giymek zorunda ve ben takım elbiseden nefret ettiğim için balayı diyorum😅
Keşke her şey yazdığın kadar kolay olsa kral ama balayı derdim.
tabii ki balayı hatta bir düğün yerine bir sürü balayı shshshs
birileri göbek atıcak diye para harcayamam o yüzden düğün yapmam
Düğün yapar takılarla borcu kapatır kalanıyla balayına giderim🤓😂
Düğüne harcayacağın parayla iki ay balayı yapmak varken 1 den 5 e kadar takı töreninde gelse gelse maksimum 500 bin TL geleceği düğünde. Zaten anca masraflar çıkıyor
Balayına giderdim. Dugunu ise aile ve çok yakın arkadaşlarımızla yapardık. Zaten akraba sevmem. Akraba degil akbaba mübarekk
Dügünden sonra balayına gidilir zaten, her ciftini mkani olmuyor tabi ama ikisini ayni anda herkes ister tabi.
Ben düğün yapmak isterim çünkü balayına veya tatile her zaman çıkabilirim kimse yadırgamaz ama tutup bi 5 yıl sonra düğün yapsam noluyo derler.
Müstakbelim isterse düğünün âlâsını yaparım da, önceliğimiz balayı olsun. :)
Ben Hint düğünlerine taş çıkaran düğün ve balayı isterim😃
Balayı harcamaları hızlı bir şekilde artabilir ve bu da finansal stres yaratabilir. Beklenmedik masraflar veya bütçeyi aşan harcamalar planları bozabilir.
Aslında ikisine de uzağım ama düğün kısa da olsa yapılmalıdır.
kesinlikle düğünü asla seçmem balayina gitmek
Balayı çünkü düğün olursa doktorlar da ki leventin veliahtı olabilirim 😀
Tabikiside balayına girmek dügün yapmak o kadar gereksiz akrabayı bır araya getirip dedikodunu yaptırmak oluyor yani hiç gerek yok düğüne
Ben keyfime göre, sevdiğim insanlarla olacağım bir düğünü tercih ederim. Balayını erteleyip daha sonra yapmak mümkün ama düğün değil bana göre.
Niye milleti eglendireyim, kendimi eglendiririm.
İnsanlar eğlenecek 2 gün konuşulacak diye binlerce lira vermek saçma geliyor bana.
Onlar eğleneceğine eşimle baş başa eğlenirim arta da para kalır :)
Gönül balauk ister ama düğün şart tabiki benim yakınlarım olsun kız arkadasimdan tarafı olsun eminim bunu hoş karşilamazlar
Düğün yapıp gereksiz akraba sevindireceğime o parayla yurt dışı balayı yapar karımı sevindiririm. d
Düğün bana saçma geliyor balayı
Balayına gitmek isterdim..
Balayına gitmek derdim
Ben düğün istemiyorum zaten 🤔
Balayına gitmek
Sen secemiyorsunki!
Aileler seciyor
tabikide düğün , düğün olmazsa evlenmem🥱🤧💆🏻♀️
Balayına gitmek daha mantıklı
Düğün yapmak bana çok gereksiz geliyor ya 2derim
Hiç biri olmuyor mu 😅
İmam nikahı Resmi nikah Aileler arası yemek Balayı
düğüne vereceğim parayı balayına veririm
Düğün yapılacak günler çok geride kaldı bir nikâh ve direk balayı
Tabikide yurtdisinda balayi. Düğündw neymiş.
Düğün yapmak çok saçma bir şey.
Alayına gitmek
Ben düğün insanıyım. Düğün bir kültürdür hxbxb
Ikiside çok para ister.
Balayına gitmek 😏
Düğün cok gereksiz masraf
Balayini evde de yapariz.. o yüzden dügun
Balayına Gitmek
Balayı
Balayına gitmek
ikisi de olmalı
Balayi