Evliliğe karar vermek bir anlamda söz vermek demektir. Karar nişanla da pekiştirilebiliyorken öncesinde alınan söz yüzüğü boş yere masraf mıdır? Söz kesme olmadan nişanlanmak ister miydiniz?

Benim erkek arkadaşım bana yüzük aldı saf gümüşden içinde de adı yazıyo kendini ilişkiye daha bağlı ve sorumluluk sahibi hissediyorsun bence çok güzel bişey büyüdüğünü ve artık yeni bir evrede geçtiğini anlıyosun
Nişan yüzüğü tamam ama söz yüzüğüne pek anlam verebildiğim söylenemez. Kalbini almışım yüzüğün ne değeri kalırki?
Yüzüğe gelene kadar çok gereksiz şey var eli insanlara maddi manevi destek olunması gerektiği yerde daha çok masrafa giriyorlar
*evli insanlara
Eig için teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Gereksiz bencede zaten söz olması bile gereksiz yani bir hükmü yok hatta nişanın bile şu devirde nişan çok kolay atılıyo
Bence gereksiz. Ben zaten yüzük takamam düzenli, rahat edemem ayrıca o parayı yüzüğe harcamaya gerek yok.
-Gecen bol olsun.-
Sevgili oluyosun bir süre sonra söz sonra nişan uzatıyor ben gereksiz buluyorum söz olmadan nişan
Bence söz gereksiz. Nişan yeterli İki yüzük neye...
Evlilik öncesi yapılan her şey gereksiz bence. Çeyiz vs. Alışveriş neyse
bencede bos masraf soz ve Nisan birlikte olmali hem ikisine harcanilicak para biriktirilip daha guzel bir Nisan yapilabilir benim fikrim
Aslında nişan yeter söz gereksiz yani sonuçta nisanda da yüzük takılıyor
Bence onemli
Ortada bir soz oluyor. Nisan masrafli bisey. Soz ise nisana kadar verilmis sozdur. Kiz bizimdir gibisinden
Gereksiz tabii ya söz tak nişan tak öfff çok uzun iş ve masraf
Nisanda ayri sözde ayr yüzükler mi alinir
Ayrı alınıyor
Söz yüzükleri daha ince oluyor, tek taş nişanda takılıyor
Sozle Nisan arasi cok yoksa gerkesiz ama baya sonra yapilcaksa Nisan gerekli bence
Ben söz nişan birlikte yapcam o yüzden 😀😀
gereksiz. ve @ilknurrita arkadasa katiliyorum
Adetten dir bir bayan bir de bay almalı
Sembolik bir şey de olsa önemli
Çok gerekli değil birçok kişi söz yapmıyor artık
yani ikisisinin de yeri ayri
Soz sacma degil de Nisan sacma
söz önemli her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar