fakat yeri geldiğinde bazı tartısmalarda hemen ayrılıga götürüyor lafı sıkıldım diyo bitsin diyor daha sonra yanına gidip konusuyorum sinirleniyorum sinirlenince öyle seyler diyorum diyor 8 aydır beraberiz daha önce 1 ayrılık yasadık kendisi barısmak istedi bende bir şans verdim beni seviyor biliyorum hayallerimiz var herseyi konusup anlasıyoruz ben bu durumdan sıkıldım nasıl yoluna getirebilirim artık korkar oldum tartısmaktan bende seviyorum onu ama gercekten üstüne gidince sıkıldım bitsin diyor ben bir kez ısrar ettim ama artık bu durumu yasamak istemiyorum ne yapmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hep kavga ediyormusunuz
hayır hep degil ama günde ufak tefek tartısmlar oluyo ama büyüdükce tartısma böyle diyo sonradan 2 saat sonra özür diliyo
Neden ediyosunuz melesa kavgaları bende aynı şeyi yapıyorum erkek arkadasıma da düşünc3mi söylemek için soruyorum
ya kavganın nedeni bu aralar ben herseye sinirlenmeye basladım gitmek istedigi yerlere göndermiyorum okulda cıkıslarda carsıya bile cıkarmıyodum ama sıktım biraz buda bunları yüzüme vurunca ikimizinde sinirlendigi zaman ben bagırıyorum üstüne cok gidiyorum o da iyice sinirlenip agzına geleni söylüyo dün cok kötü tartıstık sıkıldım bitsin diye basladı geri yanına gittim aldım gönlünü o özür diledi yani kavga anlarında sinirlerimize hakim olamıyoruz
Benim sevgilim de öyle okul öıkısında hemen eve git diyo herşeyde kısıtlıyor. Bak değerli arkadasım benim ilişkim de böyle biz de dün çok kötü kavga ettik onu çok seviyorum ama biz kızlar kendi özgürlüğümüzü de isteriz. Herşeye karış ama yeterli kadar karış somrası abartıyo giriyor ve sıkılmasak bile bıkıyoruz
bak simdi aramız soguuk biraz iki güzel laf söylüyorum düzelmiyo gülmüyo ben karar aldım karısmıycam bir süre abartmadan tabi simdi karsılık gelmeyince sinir oluyom bende gene tartısma cıkcak napcam ben ya
Aynı ben gibi kız ya valla onla dertleşmeyi çok isterdim. Yaşınız 17 mi? Bence sen de çok üsteleme ve ona arada bir yaz baktın o yine karsılık vermiyo sende eyvallah de bak nasıl kudurur yazar
17 yasında evet ya ne yaptıgını bilmiyo yemin ederim annesi felan olunca konusamıyoz aksamlar 1-2 saat telde konusuyoruz o kadar nasıl ilgimi cekcem ama Şu an aramızı düzeltmem lazım düzelttikden sonra ilgimi cekcem bakalım nolcak da ben bunu nasıl düzeltirim kardesim nasıl yazmayım yani
bir bakıyorum melek gibi herseyi alttan alıyo laf dinliyo bir bakmısım herseyden sıkılmıs ne dedigini bilmiyo yani inan artık daraldım ben ama seviyorum işte katlanıyorum beni bırakma diye konusur hep ama kendi böyle seyler yapınca ben gitmek istedigini düşünüyom ama sonra düzeliyo sevdiğini biliyorum ama
Ya yemin ederim biz yaa bende öyle sevgilime sürekli beni bırakma derim sana ihtiyacım var derim falan ama ben de arada onun beni bırakmak istediğini düşünüyorum. Sevgiline onu anladığını ve hep yanında olduğunu söyle böyle durumlarda da de ki kavga etmek istemedikce beni sinirlendiriyosun ben karısmazsam bil ki seni sevmiyorum. Amacım seni kısıtlamak değil ama ben de sevgimi böyle gösteriyorum de
:D allah cıkardı seni karsıma peki ben bunları dedigimde ben sana katlanıyorum ama sen beni dinlemeden bagırıp cagırıyosun buda beni sıkıyo felan diyo o zamn ne dicem tamam diyorum öyle kalıyo konu bide cok takıntılı biri kendisi ne bilim bazen dedigim beni bırakma şöyle böyle bir bakmısın benden bıkmıs gibi oluyo bulusunca bir sıkıntı yok ama hep mesajlarda oluyo bunlar
Ya Allah belamı versin ki aynı yaa. Bende sevgilime öyle diyorum çünkü sinirlenince deliye dönüyo bağırıyo dinlemiyo bende o bağırınca deliriyorum bnde bağırıyorum. Telefonda konusurken mesajlaşırkn hep atrılık konusu geçiyo görüştüğümüzde iyiyiz. Yalandan nefret ediyor ama en ufak şeye de yalan diyor o da ayrı bir ironi. Bak kız arkadasının durumundayım senin yapman gereken ona baskı yapmaman üzül kırıl ama onu bişeyler için zorlama ve ona de ki özgür olmak biz olabilmekte :)
peki nasıl korkuta bilirim bunu yapmam lazım
Adam gibi durcaksan adam gibi yanındayım yoksa bitsin gitsin de sende
ara verdim ben dayanamadım git biraz kendine gel dedim önce mızmızlandı sonra seni seviyorum dedi bende git gez kafanı dagıt dedim sesi düzeldi yemin ederim cok sıkmısım öyle düşünüyom ben yanlıs yaptık belki ama bence iyi gelcek zaten ilk ayrılma sebebimiz de buydu bizim sen ne diyosun
Bence yanlıs yapmıssın kardeşim ciddiyim
o istedi birazda bilmiyorum ilk ayrılık sebebimiz de buydu bizim kaldıramıyo bazı seyleri buna hocaları sana ne oldu böyle degildin moralin bozuk felan demis annesi kızmıs ne oluyo sana felan diye buda dün telfonda agladı baya bir seni seviyorum bunu bil yeter dedi ara vermek iyi olucak toparlancam dedi bende tamam dedim
Ara vermak iyi değildir sensizliğe alışırsa pişman olursun. Ara verdiğinde bitmiş gibi hissederiz biz haberin olsun ara vermek araya soğukluk katar
ama bunu ilk o istemisti seni seviyorum biraz bana güven dedi iyi o zaman kesiyom iletişimi dedim ben yazarım sacmalama dedi iyi dedim git kafanı dagıt gez dedim ama bişeylerin zamanını gecirme dedim ya niye öyle diyosun dedi bırak biraz rahatlayım kendime geliyim dedi dedigim biri buna sana ne oldu desin hemen etkileniyo ilk ayrılma sebebimizde buna benzer bişeydi tamam dedim telefonu kapatırken seni seviyorum unutma bunu dedi kapattım ardından mesaj attı sınıfca pikniğe gitceklerdi ben izin vermiyodum ben pikniğe gidiyorum o zaman dedi bende git kafanı dagıt dedim tamam dedim kalp öpücük felan sonra cıktım bugunde hiç yazmadım ne diyosn bu duruma kişiliği karakteri böyle
Özgür olmayı seviyo ve çok kısıtlandığı için bunalmış ama seni de çok seviyo bırakamaz kızın işi de zor
ayrıldı biliyo musun gecen seneki yaptıgın aynısı dedi ve ayrıldı hatta eski sevgilisini takibe almıs gecen sende böyle yaptı dedim noluyo merak ettim bişeye bakıp silcem dedi bak dedim baska biri varsa söyle yok dedi yanlız kalmak istiyorum dedi ayrıldı aynı seyi gene yapıyo be kardesim ne desem bos valla
sırf ondan uzaklasmam için bunu yapıyor gecen seneki yaptıgını mı yapıyosun yoksa biri mi var dedim benim gururumla oynama dedim baskası yok baska bişeyde yok dedi hayatımda seni istemiyorum yanlız kalmak istiyorm dedi sevgi bir günde bitmez dedim eyvallah dedim kapattım gecen sene daha beterini yapmıstı kardesim ne yapmalıyım ben
Yazma ona iki gün sonra de ki yokluğuma alışmıs görünüyosun bu kadar çabuk bitebilen bir sevgimiydi bizim sevgimiz de yazmassa
su cocugu takibe almasaydı yazacaktımda bu olay canımı cok sıktı simdi snap atıp duruyo oglana mı laf atıyo bilmiyom o cocugun yanına gittigimde agzının payını verdim cekilmisti simdi gitmis oglana istek atmıs gelde sinirlenme muhattap olması bile beni sinir etti ne yapmaya calısıyo anlamıyom ki bişy vr mı dıyom yok diyo baskası felan yok diyo yanlız kalmaya ihtiyacım var diyo baska bişey demiyo yanına gitsem ne dicm onu bile bilmiyorum kardesim
birsürü fotograflarımız vardı onları cıkarttırmıs yüzük isteyip duruyodu 1 hafta kavga gürültü oldu gelmis ben istemmiyorum seni hayatımda yanlız kalcam diyo yemin ederim hayatla baglantım kesildi ne yapmam lazım sence yanına gitmeyide istemiyorum bir yandan istiyorum sastım kaldım tek korktugum baska birisi felandı gecen sende aynısını sordum kmse yok olmadı demisti simdi gene sordum yok diyor
Şüpeleniyorsan doğrudur belki senden sıkıldığı için yeni insanlar tanımak istiyordur ne yapman gerektiğini bende bilmiyorum eğer seviyosan peşini bırakma ara ara yaz aşkım nasılsın de sonra yazma onun aklına takılırsın zaten inşallah düzelir herşey
daha önce cok yazdım hç bir faydası olmamıs kardesim simdi yazmayım diyorum bilmiyorum illaki aklına gelicem ama cok kırdı beni aklımda dolu sey olustu yazık oldu seviyor mu diye düşünmeye baslatıyo zorla
onu bekliycem seviyosa zaten ihanet etmez benden baskasınada gitmez diye düşnüyorum öyle degil mi
Aynen öyle
Ayrılık yakındır her hal.
2 ay içinde bu 2. oldu kardesim kopamıyoruz ama artık sıktı sinir hastasıydı tedavi felan gördü suanlık öyle bir sorun yok ama kızınca hemen böyle tepki veriyor