Nişanlım çok değişik tanıyamıyorum?

Ben daha 19 yaşında bir kızım nişanlımla 2 sene birlikteliğimiz oldu ve bir takım olaylar yaşayarak nişanlandık yasimin 19olmasina bakmayın beni gören 22 23 zannediyo zannediyo ufak tefek biride degilim neyse konumuza dönelim ben 1.68 boyunda 66 kiloyum nişanlımsa 175 boyunda 55 kilo flan herhaldee çubuk gibi ben şişko o zapzayıf s beden bile büyük geliyo daralttırıyo bu arada 22 yasinda surekli zayıflamamı istiyodu simdi arada bir kirmamaya çalışarak bir zayifla kurban olduğum diyo bu bile zoruma gidiyo ama herseyime karışıyo giydigim kiyafeti çoğu zaman beğenmiyo bazen çok pis aşagılıyo bazende göklere çıkarıyo dünyanın en güzel en tatlı kadını benim karım diyo sonrasında aşkım resmini çekip atsana ama güzel ol diyo kızlığımda da seksi ol demek istedim yanlış şey söyledim ömrüm özür dilerim diyo ayip olucak belki ama sıçıyo bidee üstüne sıvıyo resmen kendinide çok begeniyosun kimse yoktur dünyada kendini bu kadar öven bana yaptığını ona yapıyorum çirkinsin bir ben bakarim sana flan diyorum gülüyo sadece ben kendimi görüyorum böyle beğeniyorum deyip umursamıyo bile normalde ben kiloma rağmen bile kendine güvenen biriydim şimdi onun yüzünden söndüm seviyoken dövüyo gibi yardımcı olun bana ne yapabilirim ne yapmaya çalışıyo sizce
Nişanlım çok değişik tanıyamıyorum?