Ben daha 19 yaşında bir kızım nişanlımla 2 sene birlikteliğimiz oldu ve bir takım olaylar yaşayarak nişanlandık yasimin 19olmasina bakmayın beni gören 22 23 zannediyo zannediyo ufak tefek biride degilim neyse konumuza dönelim ben 1.68 boyunda 66 kiloyum nişanlımsa 175 boyunda 55 kilo flan herhaldee çubuk gibi ben şişko o zapzayıf s beden bile büyük geliyo daralttırıyo bu arada 22 yasinda surekli zayıflamamı istiyodu simdi arada bir kirmamaya çalışarak bir zayifla kurban olduğum diyo bu bile zoruma gidiyo ama herseyime karışıyo giydigim kiyafeti çoğu zaman beğenmiyo bazen çok pis aşagılıyo bazende göklere çıkarıyo dünyanın en güzel en tatlı kadını benim karım diyo sonrasında aşkım resmini çekip atsana ama güzel ol diyo kızlığımda da seksi ol demek istedim yanlış şey söyledim ömrüm özür dilerim diyo ayip olucak belki ama sıçıyo bidee üstüne sıvıyo resmen kendinide çok begeniyosun kimse yoktur dünyada kendini bu kadar öven bana yaptığını ona yapıyorum çirkinsin bir ben bakarim sana flan diyorum gülüyo sadece ben kendimi görüyorum böyle beğeniyorum deyip umursamıyo bile normalde ben kiloma rağmen bile kendine güvenen biriydim şimdi onun yüzünden söndüm seviyoken dövüyo gibi yardımcı olun bana ne yapabilirim ne yapmaya çalışıyo sizce
Cevabın nedir?
+1 yıl1.68 boya, o kilo normal ki? Yani 70 üstü olmasın. Ama 60 altına da inme... Ben 1.62'yim, 55 kiloyum, dal gibiyim yahu! Pantolonlar düşüyor belimden. Sen benden uzunsun bir de, o kilo iyi. Ama şu var, kilo sadece rakamdır. 66 var, 66 var hani. Göbekli misin? Şişman mı görünüyorsun bu kiloda bile? Bunlar önemli. Tabii ki yine de yüzüne dememeli bir şey, sevseydi... Seven insan, sevdiğini olduğu gibi kabul eder. Yani aşırı kilolu olsa, 100 kilo üstünde, sağlığına zararı olur diye uyarır, onu sevdiği için... Yoksa, bu adamdan hayır gelmez... Güzellik, seksilik peşinde o; aşk değil... Yine de senin tercihin, bir şey diyemem.
03 Yorumla- +1 yıl
Beğenmiyorsa, niye nişanlandı ve birlikte şu an? Aşık olsa, gözü bunları görmezdi. Dışına göre beğenip beğenmeme olayı oluyorsa, aşık değildir. Sen de aşk istiyorsundur, ha istemem dersen sorun yok. Evlenirsin böyle birisiyle. Yüzünde sivilceler çıksa malum dönemde, ona da laf eder. Bu yüzünün hali ne diye. Hep güzel olman gerek böyle birisiyleysen...
En İyi Cevaplar
+1 yıldalga geçiyor gibi ne o öyle saçma sapan adammış
021 Yorumla- +1 yıl
nasıl katlanıyorsun ya çok mu seviyorsun o malı
- +1 yıl
anladım . sevdiğin kadar sevilmiyorsun ve senle ciddi düşünen biri değil belli değer verse sen bu duruma düşmezdin . genelde öledir hayat eminim çok iyi çok hoş ve karakterli birisin ve o mala denk gelmişsin
- +1 yıl
amin.. çok çekersin sen bundan
- +1 yıl
inşallah düzelir ama ben sanmıyorum ilk yanlışında tepkiyi koysaydın düzelirdi belki..
- +1 yıl
SENDE HATA KATLANMIŞSIN ÇOK TEPKİ VERSEN OLMAZDI BU KADAR
- +1 yıl
SEN BİLİRSİN TEPKİYİ İLK BAŞTA KOYSAYDIN BAŞIN AĞRIMAZDI ALIŞMIŞTIR O DÜZELMEZ
- +1 yıl
BEN PEK SANMIYORUM DÜZELMEZ O AMA SANA BOL ŞANSLAR DÜNYANIN SONU DEĞİL VE TEK ERKEK TE O DEĞİL..
- +1 yıl
yıpratma fazla kendini
- +1 yıl
özelden yazabilirisn
- +1 yıl
tamam beklerim
+1 yılseni böyle hor gören biriyle daha ne kadar birlikte olabilirsin ki bazen sevgi yetmez hele evlendiğinizde bambaşka olacak her şey kendine hakaret edilmesine izin verme şimdi çözmezsen bu işi ilerde çok başın ağırır şimdiden bu konuda ona duvarlarını ör derim
05 Yorumla- +1 yıl
ona bu durumdan rahatsız olduğunu ve kendini böyle çok beğendiğini söyle onu kaybetmekten korkuyosun sanırım oda bunun farkında o yüzden bu kadar cesurca sözler sarf ediyo oda seni kaybetmekten korksun sende cesur olur
- +1 yıl
rica ederim son bişey kimse vazgeçilmez değildit unutma oda vazgeçilmez değildir sende bunu ona hissettir
+1 yılÜslubunu düzeltmesini isteyin. Alın karşınıza konuşun
015 Yorumla- +1 yıl
Ozaman yapabileceğiniz bişey yoktur. Allah kolaylık versin.
- +1 yıl
Fitness falan gidebilme imkanınız varsa gidin bence. Alternatifleri değerlendirin. Rica ederim.
- +1 yıl
Sporda bırakınca kilomu alınıyormuş :D
Güzel kardeşim yanlış anlamada benim tek set ipim 81, 3 set şınavım 71, 2 set mekik 170. Üçüncü seti eklediğimi felan düşün birde. Üstelik süreklide yürüyorum. Ve ben hiçbir fitness ortamına girmedim. Tamamen kendi iradem. Birsüre bıraktım yapmadım aylarca bununda hiç eksisini görmedim. Spor güzel şey gerçekten düşün üstüne. Zaten ilk şu sonra şu diye bişiy yokki. İkisinede aynı anda başlayın. ya da yapamıyosanız 7 dakika egzersiz programları var akıllı telefonlarda gene deneyin. Siz bence yaparsınız ben sizde o iradeyi görüyorum. Böyle bir ilişki sonrasında sizde hala özgüven olduğunu hissediyorum. Başarırsınız. :) - +1 yıl
Aynen öyle. Hayatta kimse vazgeçilmez değil ve engel olmak için neyiniz var? Hiçbirşeyiniz. Umarım isteklerinize kavuşursunuz
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Durum nasıl :)
- +1 yıl
Maşallah umarım hep böyle gider :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
6Cevap
Neyse konumuza dönelim... diyor arkadaş,
Adam uçuşta abi, mazisini dökecek siteye.
Selam Nişanlı Hamsi,
O zaman ondan bir haz alamıyorsan bırak. Ne diye çırpınıyorsunuz... Derin sularda boğulacaksın sktr et gitsin, sana adam mı yok diyor Osman abi03 Yorumla
+1 yılSeni olduğu gibi kabullenip sevmek yerine kusurlarını yüzüne vurup değişmeni istiyor. bu adam seni mutlu edebilir mi sence? Kendine olan özgüvenini yitiriceksin yavaş yavaş yok yere. kolay değil ama hayatında ki insanı sorgulaman gerektiğini dusunuyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Kendini ezdirme. seni daha güzel sevecek insan çıkar karşına daha da hayırlısı olan
tatlım garip olan senin değil nisanlinin kilosu bir iki versen tamam sende onu taciz et bu ne böyle çöp gibisin ölecen zayifliktan falan de öyle beğenmiyormus gibi yap ;)
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. kusura bakmada nişanlında tahtalar eksik ayrıca o boyda 55kilo nedir ya sen boyuna göre iyisin zaten kendinden menunsan onun demesine bakma.
asıl o kilo alsın kas yapsın üflesen ucacak muhtemelen.03 Yorumla
+1 yılSsenin aklin nerede yawrumm. Ne bu kizim boyle adamin yaninda 1 saniye bile durulmaz. Birak gitsin. sana deger sevgi verenle birlikte ol. Kilonda cok iyi. Birak onu ben sinirlendimm buradaa
06 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sikayet etme
- +1 yıl
Kusurabakma boyle bir dengesiz icin herseyi bir kalemde silmen lazim. Aptallik yapma sen zeki bir kizsin
- +1 yıl
Rica
+1 yılOnu bunu geçtim sen kilolu değilsin ki idealsin ama o çok zayıf kendini bir şey sanıyor ve son bir şey seni değiştirmeye çalışan birine güvenme
03 Yorumla- +1 yıl
Ya da fazla ezilmiştir de şimdi üstünlük kurmaya çalışıyordur. Sen takma cidden iyisin çünkü. Bilmiyorum endişe etmen bile bırakman için bir sebep gibi geldi bana. Bunları affettirecek bir özelliği yoksa değmez diyorum ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimde bana diyodu fotoğraf at ama seksi birseyler olsun diye bende olan neyse o kusura bakma diyodum. Tahrik olmak istiyor muhtemelen seni görünce
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlursun bence bende cok zayıfım gögüslerim kücük mesela insan isteyince olabiliyor ama o sana öyle seyler deyince ben kendimi begeniyorum sen bence kilo al diyebilirsin ezdirme kendini
Cevap sahibi+1 yılBencede öyle ve daha 18 yasındaymıssın bende 18 yasındayım karsımıza daha neler neler cıkcak insan ister istemez kafaya takıyor ama fazlada düsünmemek lazım
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle arkadas ortamın varsa 2 gün sonra aklına bile gelmez zaten
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm😘
+1 yılYaninda daha güzel bir kız istiyor kilo verip daha güzel olacağını biliyor ve kilo vermrni istiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ne diyim yani sevmiyor seni mi diyim bence sen sevmediğini hissediyorsun başkalarından duymak istiyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı durumu bende yaşadım, sevgilim bana biraz kız ol demişti benimde kilom var ama bunu yizime hiç vurmadı bende bunu konuştum kız ol konusunu şu an durumumuz daha iyi bir dahada bir şey demedi
00 YorumlaEsaslı bir ders ver, nişanlının kendine güveni yok artı bnce kompleksli biri. Sana kilo ver diyeceğine o kilo alsın. Normal olan sensin canım.
01 YorumlaGelgit akilli isde ugrasama ne istedigini bilmeyen biriyle
021 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılanormal biri olduğu kesin. Bence sana değer veren biriyle yuva kur bu arkadşın balatalar yanmış şimdi böyleyse evlendiğinde burnundan geitriri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçma sapan bir ilişki ve saygı sıfır. Kızlar niye hep kendilerini aşağılayan erkeklerle olur? Seni mutlu edecek biriyle ol!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayifla bence benim sevgilim de aynı anlattigin gibi biraz kilo verdim baya sevindi ama onun için değil kendim için veriyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir kaç sene önce çok kilo aldım 70i geçtim üstelik kısa boyluyum yani onla tanisinca 61 falandim o zmnlar kilo vermeye başladım ama çok yavaş veriyodum o bunu farketmedi Şu an 53 um 5 kilo daha vermem lazim ekmeği baya azalttim biraz spor abur cubur yemedim geç saatte yemedim ama son 1 ayda spor da diyet de yapamadım bakalım baslicam yıne az kaldı zaten azmetmek gerekiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüvenini kırmış artık senin ondan sana hyr gelmez.
00 YorumlaKendinle barismalisin evvelinde.
011 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Karekteri bozuk. Allah yardım etsin sana
01 Yorumla
+1 yılBody yapsin kilo alsin knk
00 Yorumla
+1 yılben olsam ugrasmam
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!