Çok büyük bir kavgaya temel oluşturdunuz diyelim. Barışmanız zor ve günler geçmesine rağmen konuşmuyorsunuz. Ondan ilk adım gelmiyecek bunun farkındasın fakat onsuz da yapamıyorsun. Nasıl bir yol izlersin barışmak, uzlaşmak için?
Eşiniz ya da sevgilinizle aranız bozuksa, arayı nasıl düzeltmeye çalışırsınız?
Sabah kahvaltı hazırlarım, gün içinde tatlı mesajlar, akşam evde güzel bir masa ve ortam hazırlarım. Hoşlandığı şeyleri bir araya getiririm. Anlaşamadığımız ya da hatalı olduğum konu neyse onun için özür dilerim. Affedene kadar böyle gider, süprizler yaparım.
Yalakalikda çığır acarim.. o derece açık lttan girer ustten cikar kendimi affettiririm.. ki kadinlar cok inatcidir..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aramiz bozuk oldugunda eger haksizsam eve onun gelmesime yakin hazirliga koyuluyorum guzel bir yemek masasi hazirlarim. Ozenle sectigim dekolteli elbiselerimi giyerim ve gerisi ondan gelir zaten :)))))
esim olsa beraber birseyler yapalim derdim ve onu gezdirirdim. sonrada ingilizcede dedikleri gibi make up seks. sevgilim olsa mesaj atarim durumu konusuruz. yani es ve sevgili biraz farkli oluyor
bir ara öyle birşey geldi başıma. Benimle konuşsun diye evine kadar arkasından seslenerek gittim. Eve yaklaştı git dedi seninle konuşmadan gitmem gerekirse evinizin kapısının önüne kadar gelirim dedim o zaman konuşup baristik sene 2000 :D
Yapılan eyleme bağlı büyük luk veya küçüklüğünde gore. Ya özür dilenir hata bizde ise ya da büyük bir kabahatse gösterişli bir spriz gibi bisey yapilabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadın dediğin güzel olacak... Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da... Paranın güzelliğini bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak. Değerlerini bir anlık hevesler uğruna terk etmeyecek. Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek,
En İyi Cevaplar