evet kim terk edildi ve terk eden kisi size dondumu
kim 2ci sansi verdi kimler vermedi
ben kimseyi terk etmedim ama her giden bana geri dondu sonra
kim 2ci sansi verdi kimler vermedi
ben kimseyi terk etmedim ama her giden bana geri dondu sonra
Biri vardı kendi ayrıldı benden seviyordum onu. İlk çıktığıydım benden sonra çok açıldı bir sürü kısa ilişkisi oldu. Her ayrıldıktan sonra bana dönmeye çalışıyor sonra sıkılıp geri gidiyordu. Sonra ben onu tamamen bıraktım. B planı olmazsa geri dönüyorlar her insan için geçerli neredeyse bu. Bir de ben ilişki içindeyken eski sevgililerimden çok geri dönüş aldım ama bende bir olay kapandıysa kapanmıştır. Ona dönmesi için süre tanırım, her türlü imkanı sağlarım yok kendine başka yol çiziyorsa ömür boyu dönmemek üzere silerim.
Bitip birkaç gün sonra geri başladığım da oldu onlara kavga dönemi diyelim tam ayrılık farklı bir şey.
Dün geri döndü ama kabul etmedim.
Aferin kabul etme
Benimkide gece saat 5te mesaj atmis beni unuttun mj diye bende acaba bu ne yemis dedim kendi kendime gulme krizine girdim resmen😆😆
Vayyu beee buda bana ne yazmis seni huc aklimdan cikaramadim sen beni unutttum ama ben umutmadim ya yalan soyleme dedim bunca ay aklin nerdeydi yaa dedim bir sey demedi 😆😆😆
Peki sen ne dedin o seni ozledim demis ya?
Rica ederim ne demek ben tesekkur ederim yorumunuz icin 😊
Istemedigimi soyledigim halde aylarca pesimi birakmadi onun zoruyla devam ettik ama olmayinxa olmuyor iyi ki olmamis kirtulduguma mutluyum
Cok sevindim senin adina boylelerinden kurtulmak lazim
At gibi giden it gibi döner diye boşa demiyorum...
Cevap
9Cevap
Dönse "eski" olmazdı zaten. Onları eski yapan, dönüşü olmamaları. Gerçi, geriye döndüklerinde bulacakları da pek bir şey olur mu, orası da ayrı bir mevzu.
İkinci şansı kimseye vermeyin. Birinci şansta iyi iş çıkarmayan bir kişinin, verilen ikinci şansta iyi bir iş çıkaracağından nasıl emin olabiliyorsunuz ki?
Eğer, sizi her terk eden, size hep geri dönüyor ve siz de buna izin veriyorsanız, hep terk edilmeye hazır olun derim.
Giden herkes geri döner ama kimseye ikinci şans vermedim
Helal sana bende simdiye kadar komseye ikimci samsi vermedim
bende terketmedim giden çok oldu pişman olup gelenler de ama inandığım tek şey var giden geri dönüyorsa daha iyisini bulamadığı içindir. o yüzden ben gideni affetmem
Bırakıp gitme dedim beni terk etme dedim bırakıp gitti 😭
Peki geri dondumu?
Hepsi döndü sadece birini affetmiştim sonra ben terk ettim 😀
Bırakıp gitti öyle hayatımdan da degil baya şehir degiştirdi ama geri döndü. 😬
Döneni kabul etmemek gibi bir huyum var bilenler dönmedi bilmeyenlerde ögrendi.
Ben terk ettm hep hic bir zamanda geri donmedim kimseyede 2. Sansi vermedim
at gibi giden it gibi donuyor her turlu 😂
Hahaha aynen oyle bende bir baktim sabah eski sevgilim mesaj atmis beni unutun mu diye bende bu sakami yapiyor dedim acaba 😄😄😅
kendini unutturmamak içindir 😂
Hahaaha evet galibaa aslinda sevgili degildik sadece bir kere bulustuk bulusmadan sonra bu beni araamdi hatta beni faceden engelledi sonra iste sabah baktim mesaj atiyor bemde insanlik bende kaldin dedim cevep verdim😆😆😆
cok sükür hic olmadi o yüzdende dönmedi
Hiç terkedilmedim hiç de geri dönmedim
dönmek istesede izin vermedim
Bende terk etmedim ama terk ettiler
Bende hep terk edildim ama hepsi geri dondu
Giden gelmedi ya gelseydi ebem gelirdi
Hahah gelirler sen merak etme
Yok ya gelseler kabul eder miyim mechul
Gitti geri geldi sonra ben gittim.
nabıcan eski sevgiliyi :D
hepsi geri dönüyor
Peki geri kabul ettin mi?
hayır hiç birini kabul etmedim
Sebep?
soğuma
benim
Ikinci sansi verdin mi?
aldatma olmadigi sürece verilebilir
döndü tabi. ama yine yarı yolda bıraktı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar