Eski sevgilimle aylar önce bitti ben ona bir mail atmıştım ve ona geri döndü yeni gördüm kusura bakma diye bitti zaten neden mailden geri döndü?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başkasını bulamadığı içindir
Çok merak ettim neden mail attın ki? Biraz tuhaf geldi yani mail'i gerçekten görmemiş olabilir ben de çoğu mail'i atlıyorum.
Tamam da zaten aylar önce bitmiş bir şey neden maile yanıt veriyor ben vermem öelsçwpsçwpaçağaç
Ben de geçen eski sevgilimin bana 2 yıl önce attığı mesajı farkettim ve beni yanlış hatırlamasın diye cevap verdim. Yani görüpte cevap vermediğimi düşünmesin diye. Bazıları , kişiler üzerinde bıraktığı izleri önemser kötü anılmak istemez. Belki senin erkek arkadaşında o gruba dahildir. Diğer ihtimal de ayrıldığı için pişmandır ve tekrar iletişim kurmak için bahaneler arıyordur.
Ablasıyla sorun yaşadık ablası istemiyor beni hatta ablam görür takipten vs çıktı sonra yazıştık wptan bir kaç hafta ondan sonra ben konuşmak istemiyorum dedi gitti çok acayip geliyor bana ya
Tekrar iletişim kursa ne olur ki zaten yine bırakıp gidecek
Ya açıkcası günümüz ilişkilerinde kimseye güven olmuyor. Ben de artık saldım çogu zaman safa yatıyorum. Sanki her an aldatılabilirmişim gibi kendimi hazır bir şekilde bekletiyorum. Günümüz ilişkilerinde maalesef üzülmemek için her zaman en kötüsüne kendini hazırlaman lazım. Zaten ilişkilerin birçoğu da karşılıklı fayda üzerine kurulu. Kimisi birbirinin egosunu besler , kimisi birbirini cinsel açıdan tatmin eder... dolayısıyla çıkardan doğan bu ilişkiler de pek uzun ömürlü olmuyor. Senin meseleye gelecek olursak ablası istemiyor diye seninle konuşmaması kulağa aşırı saçma geliyor. Bana soracak olursan bunun gerçek olma ihtimali çok düşük. Senden ayrılmak için mantıklı bir bahane bulamayınca ablasıyla anlaşıp böyle bir işe girişmiş olabilir. Şimdiyse belki senle beraber aynı anda idare ettiği x kişisinden yeterli faydayı sağlayamadığı için tekrar bir boşluğa düşüp sana yazmış olabilir. Tabi bunların hepsi ihtimal ben hazırlıklı ol diye söylüyorum sonra çok üzülürsün. Bu hayatta kimseye güvenme sadece güveniyormuş gibi yap bak dalgana. Onlar seni kullandığını sansın , sen onları kullan 😏
Güzel cevapladın gerçekten teşekkür ederim biz zaten bu çocukla 19 senesinde sevgiliydik 8 ay sürdü sonra bi nedenlerden dolayı bitti ablası istemedi sonra 2022 yılında konuştuk tekrar ablasından gizli konuştu benimle sonra ablası görür vs diye çıktı beni takipten ama mesajlaşıyorduk ondan sonra bir kaç gün sonra ben bitirmek istiyorum dedi bitirmeden önce de mail atmıştım buna aşk dolu vs şeyler yazmıştım 6 ay sonra da buna geri dönüş yaptı yeni gördüm maile fazla girmiyorum kusura bakma falan çepsçwğsçwğsçwseşsş
Olay örgüsünü tam bir şekilde aktarınca taşlar yerine oturmaya başladı. Bu çocuk muhtemelen seni başkasıyla aldatıyordu. Ablası olarak anlattığı ama çekindiği asıl kişide seni aldattığı diğer kızdı. Ve ablasını bahane ederek ikinizi aynı anda idare edebilmeyi uzun bir süre başardı. Benim tahminim böyle ama bunlar sadece öngörü bakarsın çocuk masum çıkar 😄.
Yok biz sevgiliyken ablasıyla bi konular oldu tartıştık aldatmayla ilgisi yok sonra ablası beni aradı bu eve gelin gelsen istenmeyen gelin olcan vs dedi ayırdı bizi içte ayrılmak zorunda kaldık ailesi istemedi vs ablası saçmaladı ama 2022 yılında konuştuk wptan ondan sonra ablası beni görür ıstadan takip ettiğini diye çıkarttı wptan konuştuk iki gün daha sonra bana konuşmayalım dedi tamam dedim 6 ay geçti ona bitirmeden önceki maile cevap vermiş şimdi ne gerek var
Şimdi burada senin tutumun ilişkinin gidişatını etkiler. Eğer cevap vermezsen karşı taraftan tekrar bir mesaj geleceğini düşünmüyorum. Ama "kusura bakma" mesajına önemli değil vs gibi pozitif bir bakış açısıyla dönüş yaparsan senin hala ona karşı pozitif olduğunu düşünüp konuşmayı sürdürmek için elinden geleni yapacağını düşünüyorum seçim senin. Sonuçta senin ablasıyla olan kavganın boyutunu da bilmiyorum. Eğer ciddi bir kavga varsa ve haksız olan taraf sen isen o zaman çocuk ayrılmakta haklı bile olabilir.
Baskı yüzünden ayrıldı benden sırf ailesi beni istemiyo diye ama yazıyor şimdi de hem bitiriyor hemde yazıyor tekrar
Benim sana tavsiyem geçmişi boş ver bugüne, bugün hissettiklerine odaklan ve öyle karar ver. Hatasız kul olmaz diye boşuna dememişler konuşun bakalım belki çözüme kavuşturursunuz
önemli bir şey oldu zannetmiş olabilir geçti gitti umrumda değilsin demek istemiş
O yüzden bugün mailden link yolladı şarkı orhan gencebay dil yarası altına da 1.07 dk yazmış
Yeniden tavlarim diye
Bir şekilde irtibat kurmak istemiş fırsatı varken
Mail de ne yazmıştın
Pişman olmuştur