Hiç Sevgilim Olmayacak?

Kendimi bildim bileli kekemeyim ve buna bağlı olarak insanlardan hep kaçtım çok az arkadaşım olmuştur ve haliyle hiç sevgilim de olmadı. şu an üniversitedeyim nerdeyse hiç arkadaşım yok insanlar beni öküz gibi görüyorlar büyük ihtimalle ama kekeme olduğumu kimse bilmiyor sadece 2-3 arkadaşım var onlarla samimiyim onun dışında hiç muhabbetim yok kimseyle. Ben de o kadar çok istiyorum ki insanlarla konuşayım, vakit geçireyim ama konuşamayan sadece dinleyen birini kim ister ki. Sınıfta hoşlandığım beğendiğim kızlar da var ama ben hep kendimi ezik görüyorum kızların yanından geçerken bile heyecanlanıyorum,özgüvenim yok. Kendimi çok değersiz biri gibi hissediyorum, kimse beni sevmiyormuş gibi.. Ayrıca kim bir kekeme sevgilisi olsun ister ki bir kız benimle sevgili olmak istese bile ben onun içi üzülürüm çünkü onu mutsuz ederim her yerde sorun olur bu onu teselli edemem onunla güzel sohbet edemem mal mal kekelerim anca, inanın çok üzülüyorum ama bu benim suçum değil çok uğraştım bunu yenmek için ama olmuyor işte yapamıyorum. Hep böyle yalnız olmaktan korkuyorum, sevgilimin olması, evlenmek, aile kurmak bunlar bana çok zor geliyor kekeme bir insan için çok zor... Buraya yazarak kendimi rahatlatıyorum bir yere yazmak istiyorum bunları insanlarla paylaşmak istiyorum ki sizin de etrafınızda kekeme insanlar olabilir lütfen onları anlayın.
Hiç Sevgilim Olmayacak?