Hiç sevgilim olmayacak mı?

arkadaşlar yaş oldu 22 ama daha önce hiç sevgilim olmadı. inanılmaz utangaç bir insan oldugum için hiçbir kıza teklifte bulunmadım. şu an kızın çok oldugu bir işte çalışıyorum. bir de daha önce hiç sevgilim olmadıgından daha önce hiç sevgilisi olmayan kız istiyorum yani içgüdüsel olarak böyle bir his geliyor ama çalıştıgım yerdeki kızlarla konuşuyorum 4-5 tane sevgilileri olan var hatta daha fazlasını bile gördüm. kızlardan bazıları yakışıklı adamsın falan muhabbeti açtıgında küçük görülmemek için daha önce 2 defa sevgilim oldu diyorum ama aslında sevgilim falan olmadı. kızlara sevgilisi olmayan erkekler hakkında konu açmıştım bayağı küçük görmüşlerdi , işte sevgilisi olmayan erkeğin ilkiyseniz hayatınızın hatasını yaparsınız tecrübeli erkek olmalı falan dediler bilmiyorlarki benim daha önce 2 sevgilim falan olmadı. yani kafam o kadar karışık ki anlatamam. iş yerinde ciddi anlamda güzel bir kız var benimle sürekli konuşmaya çalışıyor falan ama sordugumda daha önce 3 sevgilim oldu falan dedi ve bir tanesi 2 yıl sürdü dedi ve ben bunu aklımdan bir türlü çıkaramıyorum. beni geçmişi çok ilgilendiriyor çünki benim geçmişim de kimse olmadıgı için bu tip kız istiyorum fakat şu devirde daha önce sevgilisi olmamış bir şey yaşamamış kız bulmak imkansız onu anladım ve bu düşünce yapımdan dolayı hayatımın sonuna kadar mutlu bir birliktelik yaşayamıyacagım gibi geliyor.

Hiç sevgilim olmayacak mı?