Eski sevgilim neden 5 sene sonra pişmanlık içerikli mesajlar atmış olabilir?

5 sene önce daha çocuğuz. Arkadaştık sevgili olduk bakın yemin ederim hatırlamıyorum parça parça aklıma geliyor. Güzel zamanlar geçirdik aşırı mutluydum seviliyordum bunları hatırlıyorum. Neyse, durup dururken bu 2 hafta bana yazmamıştı bahane. Ben bunun için iş yerlerine gittim, onu bekledim 3 saat ama yok çocuk. En sonunda ayrıldım. Yani 1 ay bile sürmedi bizim ilişki. Neyse benden sonra hemen başkalarıyla çıktı onları sevdi felan. ben 5 ay aşk acısı çekmiştim sonra soğumuştum.
Neyse 5 sene sonra beni facebooktan ekledi dedim hani çocukluk kabul ediyim aklıma bile gelmiyor neredeyse ekledikten aylar sonra bana bugün mesaj attı.
Sonra bana içini döktü. "Çok pişmanım gerçekten çocukluk yaptım kıymetini bilmedim hala arkadaşlarıma derim senin gibisi olmadı sen beni gerçekten çok farklı sevmiştin." Benim hatırlamdığım tüm anılarımızı bana anlattı. Şok yani. Böyle bir tutarsız konusuyor hani gel benimle ol felan gibi sevgilim var diyorum "Sen beni yanlış anladın ben aşığım unutmadım demiyorum sadece hayatımda ol istiyorum felan. Arkadaş olalım" dedi. Dedim kusura bakma yani 5 sene sonra mı aklın başına geldi arkadaş da olamayız ben rahatsız olurum benim bir erkek arkadaşım var. Ben beni yolda görsen tanımazsın sanıyorum dedim. Cidden öyle sanıyordum ama. Yok "seni görünce kötü oluyorum, ama konuşmak iyi geldi moralimi düzelttin gerçekten çok pişman oldum hep karşına çıkıcaktım konuşcaktım cesaret edemiyordum" felan. Ya daha uzun da işte okumazsınız diye kısaca anlatıyorum. :D Ayrıntılı bir şey sormak istiyorsanız sorun.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime anlatmalı mıyım sizce? Korkuyorum delidir o ama. Bir de açık açık sordum "Boşluğa mı düştün?" "Troll müsün?" diye.
Beklemez ki insan. O da kalbimi kırıyorsun şu an bana arkadaşım demeye çalışıyorsun ben öyle miyim aşk olsun felan. :D
Eski sevgilim neden 5 sene sonra pişmanlık içerikli mesajlar atmış olabilir?