bir hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldım. onun bazı isteklerini yapmadığım için beni bırakıp gidiyordu ama tekrar dönüyordu. 2 kere böyle oldu. üçüncüsün de barıştık bu da uzun sürmedi. o beni çok istiyordu beni onun olmadığım için bana soğuk davranmaya başladı. Sebebini sordum istediğini yapmadığım için böyle davranıyorsun değil mi dedim. Evet yapmadın dedi. Biz neyiz diye sordum? Bilmem bir şey değiliz diye cevap verince ben bayağı bir sinirlendim. ona dedim ki eğer bu ilişki birliktelik üzerine kurulu olacaksa seninle hiç konuşmayalım. ben kimsenin alternatifi ve yedeği değilim dedi. boşluga düştüğünde bana geliyorsun anlaşılan gelme dedim ve tepkimi ortaya koydum. Ben artık hayatında yokum diyerek nokta koydum.
Olay daha yeni elbette unutamıyorum birini gönülden sevince öyle tek kalemde silemiyorsun. Ama artık gelse de ona bir şans veremem. Çünkü ben ona 3. şansı bile vermiştim. Yani somut olarak yan yana gelmemiz benim açımdan mümkün değil.
Neyse bu durumdan sonra bir söz paylaşmış ve şunu yazmış
"İmtihan bu ya balığın gönlü çöle vurulur" ne demek istemiş bu sözde?
benimi kastetmiş çöl olarak yoksa kendisini mi?
Mümkünse açıklayıcı yorum yapar mısınız :)
Olay daha yeni elbette unutamıyorum birini gönülden sevince öyle tek kalemde silemiyorsun. Ama artık gelse de ona bir şans veremem. Çünkü ben ona 3. şansı bile vermiştim. Yani somut olarak yan yana gelmemiz benim açımdan mümkün değil.
Neyse bu durumdan sonra bir söz paylaşmış ve şunu yazmış
"İmtihan bu ya balığın gönlü çöle vurulur" ne demek istemiş bu sözde?
benimi kastetmiş çöl olarak yoksa kendisini mi?
Mümkünse açıklayıcı yorum yapar mısınız :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer