Ne yapmam gerekiyor kimseyle konuşamadım... Yardım edin lütfen?

Merhaba, ben kurumsal bir şirkette çalışıyorum iş yerimin müdürü torpilli olduğu için müdür olmuş orada patronun yiğeni yani herneyse işe başladığım zamanlar herkesten duyduğum laf buraya fazlasın çok güzelsin oldu bakın yanlış anlamayın ego kasmak değil amacım sadece istediğim kişiden duymak istiyorum bunu o da müdür işte. Ben ondan çok hoşlanıyorum yan masamda oturuyor. bir kız bir erkeğin gözünden anlar hoşlanıp hoşlanmadığını benim analizlerimin sonucu benden hoşlanmaması oldu. Ama düşündüm acaba sadece şirkette olduğumuz için mi böyle diye. Bana bir kere canım demişti çok sevinmiştim. Gözgözs gelmeye çalışıyorum geliyoruz fakat o bana benim gibi bakmıyor öyle hissediyorum hiçbir şey hissetmiyor öyle düşünüyorum ama ben ondan çok hoşlanıyorum bir keresinde masama gelmişti iş hakkında konuşurken kirpiği masama düştü gittiği gibi alıp sakladım ve hala saklıyorum. O 24 yaşında ben ise 18. Ne yapmam gerekiyor bu böyle devam edemez. Konuşsam beni kovar diye düşünüyorum kovmasa bile ben çıkarım utanırım çünkü. bir de reddedilirsem biterim zaten ne yapıcam ben
Ne yapmam gerekiyor kimseyle konuşamadım... Yardım edin lütfen?